Reklam
Reklam

Demir Kartallar Euroleague Müsabakalarından Çekildi

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
19 Şubat, 2023 14:39 tarihinde yayınlandı
0

Yenilgisiz tamamladığı 2.Lig de tarih yazıp şampiyon olarak 1. lige yükselen ve 1. Lig de Birinci sıradaki yerini koruyan Karabük Demir Kartal GSK Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, yeterli parayı bulamadığı için Euroleague Kupaları müsabakalarından çekilme kararı verdi.

Karabük Demir Kartal GSK Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı deprem bölgesine gönderilmek üzere soba, soba ekipmanları, su ve odundan oluşan 1 tırlık yardım malzemesi hazırlayarak depremzedelere destek de vermişti.

Kulüpten yapılan açıklama da ; “Kulübümüzün yıl içerisinde yapmış olduğu Euroleague Kupalarına katılım talebi kabul olmuştu ve 9-12 Mart tarihileri aralığında katılım yapacaktık. Kulübümüz sadece uçak biletlerine destek bulduğu; geri kalan katılım bedelleri çok yüksek tuttuğu için Euroleague-3 müsabakalarına katılımdan çekilmeye karar vermiştir.

Ülkemizin başına gelen deprem felaketi ve olması gerektiği gibi tüm yardımların o bölgeye aktarıldığı için bu yüksek meblağı hiçbir resmî ve özel kuruluştan talep etmemiz bu zamanda bize yakışmayacaktır. Bu yüzden bu üzücü karara gerek duymuş bulunmaktayız.

Tüm taraftar ve kamuoyuna duyurulur.” denildi.

Yaşanan bu durum akıllara Hentbol 1. Ligini Şampiyon olarak bitiren ve İlimizi Hentbol Süper Liginde temsil etmeye hak kazanan Karabük Yenişehir Gençlik ve Spor Kulübü Hentbol Takımının, sponsor yokluğundan Hentbol Erkekler Süper Liginden çekilme kararını da hatırlattı. (Halil Kızılyer)

Bizi sosyal medyadan takip edin

Zonguldak’ta terör örgütü operasyonunda gözaltına alınan 4 öğrenciden 3’ü tutuklandı

zonguldakta teror orgutu operasyonunda gozaltina alinan 4 ogrenciden 3u tutuklandi 9qNvzVGX
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Haziran, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
0 0

Zonguldak’ta polis ekiplerince yasa dışı sol terör örgütlerine yönelik düzenlenen operasyonda adliyeye sevk edilen 4 kişiden 3’ü tutuklandı.

Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen soruşturma kapsamında THKP-C, Dev-Yol ve Devrimci Hareket örgütleri içerisinde faaliyet gösterdikleri ve Devrimci Gençlik Dernekleri (DGD) ile bağlantılı oldukları iddia edilen 4 öğrenci hakkında gözaltı kararı verildi. Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü ekiplerince kent genelinde belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi. Gerçekleştirilen operasyonda N.Ş., S.D., İ.K. ve B.O. isimli öğrenciler yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramalarda ele geçirilen çeşitli dijital materyallere incelenmek üzere el konuldu. Emniyetteki sorgu işlemleri tamamlanan şüpheliler, sağlık kontrolünün ardından yoğun güvenlik önlemleri eşliğinde Zonguldak Adliyesi’ne sevk edildi. Cumhuriyet savcılığındaki ifadeleri sonrası mahkemeye çıkarılan şüphelilerden N.Ş., S.D. ve B.O. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şüphelilerden İ.K. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Olayla ilgili çok yönlü soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin