Demir Çelik Anadolu Lisesi İnşaatı Sona Yaklaştı - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
6762b73659f0c
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
18 Aralık, 2024 14:51 tarihinde yayınlandı
0
0

Demir Çelik Anadolu Lisesi İnşaatı Sona Yaklaştı

İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, hayırsever iş insanı Bayram Demir ile birlikte Yenişehir Mahallesinde bulunan Topçugiller Demir Çelik Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. tarafından inşa edilen 20 derslikli Demir Çelik Anadolu Lisesi ve Rehberlik Araştırma Merkezi’ni ziyaret etti.

Ziyarette, inşaat alanında son durumu değerlendiren Akbaş ve Demir, projeyle ilgili görüş alışverişinde bulundu. İnşaatın belirlenen takvim çerçevesinde tamamlanacağını belirten İl Milli Eğitim Müdürü Akbaş, hayırsever iş insanı Bayram Demir’e eğitime verdiği katkılardan dolayı teşekkür etti. Akbaş, “Bu tür destekler, eğitim kalitemizi yükseltmek ve öğrencilerimize daha iyi bir eğitim ortamı sağlamak adına büyük önem taşıyor. Bayram Demir Bey’e eğitime yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ediyorum”  ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
alaplidaki imam hatip ortaokulu insaatinda denetim gerceklestirdiler iDWnRTQF
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Nisan, 2026 00:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Alaplı’daki İmam Hatip Ortaokulu İnşaatında Denetim Gerçekleştirdiler

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde yapımı İmam Hatip Ortaokulu inşaatı sürüyor.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt ve ilçe protokol üyeleri, Alaplı’da yapım süreci hızla ilerleyen İmam Hatip Ortaokulu inşaat sahasını ziyaret ederek yürütülen çalışmalar hakkında yerinde incelemelerde bulundu.

Ziyaret programına Milletvekili Saffet Bozkurt’un yanı sıra Alaplı Kaymakamı Selçuk Köksal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevat Çevik, AK Parti İlçe Başkanı Altan Güngör ve teşkilat mensupları katılım sağladı. Kaba inşaatı büyük oranda tamamlanan okul binasını gezen heyet, yüklenici firma yetkililerinden teknik detaylar ve projenin teslim süreciyle ilgili kapsamlı bir brifing aldı.

İncelemelerin ardından açıklamalarda bulunan Milletvekili Saffet Bozkurt, Alaplı’nın eğitim altyapısını güçlendirmek amacıyla yatırımların takipçisi olduklarını vurguladı. Bozkurt, çocukların modern ve güvenli alanlarda eğitim görmesinin öncelikli hedefleri olduğunu belirterek, okulun donanımı ve mimarisiyle ilçeye değer katacağını ve planlanan takvimde tamamlanarak hizmete açılacağını ifade etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevat Çevik ise okulun tamamlanmasıyla bölgedeki derslik ihtiyacının önemli ölçüde giderileceğini kaydetti. Modern laboratuvarlar, kütüphane ve sosyal donatı alanlarıyla projelendirilen okulun, ilçenin eğitim kalitesine yeni bir soluk getirmesi hedefleniyor. Protokol üyeleri, incelemelerin ardından şantiye çalışanlarına kolaylıklar dileyerek alandan ayrıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin