Demir Çelik Anadolu Lisesi İnşaatı Sona Yaklaştı - Karabük Haber Postası
6762b73659f0c
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
18 Aralık, 2024 14:51 tarihinde yayınlandı
0
0

Demir Çelik Anadolu Lisesi İnşaatı Sona Yaklaştı

İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, hayırsever iş insanı Bayram Demir ile birlikte Yenişehir Mahallesinde bulunan Topçugiller Demir Çelik Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. tarafından inşa edilen 20 derslikli Demir Çelik Anadolu Lisesi ve Rehberlik Araştırma Merkezi’ni ziyaret etti.

Ziyarette, inşaat alanında son durumu değerlendiren Akbaş ve Demir, projeyle ilgili görüş alışverişinde bulundu. İnşaatın belirlenen takvim çerçevesinde tamamlanacağını belirten İl Milli Eğitim Müdürü Akbaş, hayırsever iş insanı Bayram Demir’e eğitime verdiği katkılardan dolayı teşekkür etti. Akbaş, “Bu tür destekler, eğitim kalitemizi yükseltmek ve öğrencilerimize daha iyi bir eğitim ortamı sağlamak adına büyük önem taşıyor. Bayram Demir Bey’e eğitime yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ediyorum”  ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
rusyadaki sanat festivaline turk damgasi nKqHn6aM
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Nisan, 2026 20:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Rusya’daki sanat festivaline Türk damgası

Rusya’da düzenlenen “Dünya Çapında: Sınır Tanımayan Sanat Festivalinde gerçekleştirilen uluslararası resim yarışmasında Türk akademisyenler birincilik ve üçüncülük ödülünün sahibi oldu.

Rusya’nın Saint Petersburg kentinde Stieglitz Devlet Sanat ve Tasarım Akademisi (Stieglitz State Academy of Art and Design) tarafından “Dünya Çapında: Sınır Tanımayan Sanat Festivali” (Around the World: Art Without Borders) düzenlendi. Festival kapsamındaki “Bir Sanatçının Gözünden Dünya” (Artist’s View of the World) adlı uluslararası resim yarışmasında Bartın Üniversitesi (BARÜ) Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü’nden Prof. Dr. Ferhunde Küçükşen Öner ile Doç. Dr. Bahar Karaman Güvenç önemli bir başarıya imza attı. 46 ülkeden 806 sanatçı özgün eserleriyle yer aldığı yarışmanın “Soyutlama” kategorisinde Doç. Dr. Bahar Karaman Güvenç, “Kırsal” adlı eseriyle birincilik elde ederek büyük bir başarıya ulaştı. Aynı kategoride Prof. Dr. Ferhunde Küçükşen Öner ise “Inside” adlı eseriyle üçüncülük ödülünün sahibi oldu.

BARÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Akkaya, Prof. Dr. Ferhunde Küçükşen Öner ve Doç. Dr. Bahar Karaman Güvenç ile bir araya gelerek uluslararası resim yarışmasında elde ettikleri derecelerden dolayı tebrik etti. Ayrıca Rektör Akkaya, BARÜ’nün nitelikli çalışmalarıyla farklı alanlarda akademik ve sanatsal yetkinliğini ortaya koymaya devam edeceğini de belirtti.

Bizi sosyal medyadan takip edin