Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
06 Temmuz, 2022 13:54 tarihinde yayınlandı
0

Değirmenci’den Sağduyu Çağrısı

Özçelik-İş Sendikası Genel Başkanı ve HAK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı Yunus Değirmenci KARDEMİR’deki üyelerine sağduyu çağrısı yaptı.
KARDEMİR Yönetim Kurulu tarafından onaylanan kademe ilerlemesi ile fark ücretlerinin bayram öncesinde yatırılmasını değerlendiren Başkan Değirmenci, “Geçtiğimiz hafta müjdesini paylaşmış olduğumuz kademe ilerlemesiyle ilgili çalışmanın,  yapılan KARDEMİR yönetim kurulu toplantısında, söz verdiğimiz gibi karara bağlanarak sonuçlandırılmış olmasının, haklı huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

ASIL OLAN, SİZLERE ÇİFTE BAYRAM YAŞATMAKTI
Amaçlarının işçilere çifte bayram yaşatmak olduğunu ve bu hayalin de gerçekleştiğini ifade eden Genel Başkan Değirmenci; “Asıl olan, sizlere çifte bayram yaşatmaktı, çok şükür bu hayalimiz gerçekleşmiş oldu.
Kademe ilerlemeniz ve bayram öncesi hesaplarınıza yatacak olan kademeye ilişkin ücret farklarınız, başta siz değerli üyelerimiz olmak üzere KARDEMİR’imize, Karabük’ümüze ve bölgemize hayırlı olsun. Allah’ın izniyle hep birlikte gelecek güzel günleri inşa etmeye devam edeceğiz.
Bu vesileyle KARDEMİR’de huzur ve barışın, birlik ve beraberliğin dün olduğu gibi bugün de yarın da garantisi olmayı sürdüreceğimizden hiç kimsenin asla şüphesi olmasın.
KARDEMİR’de üyelerimizin huzuruna ve geleceğine yönelik saldırılara asla müsaade etmeyeceğimizi, geçmişte olduğu gibi KARDEMİR işçisine kişisel menfaatleri için bedel ödetme peşinde olanlara, kesinlikle geçit vermeyeceğimizi bilmenizi istiyorum.
Siz değerli üyelerimden ise, sakinliğinizi korumanızı, tahriklere karşı sağduyulu olmanızı, gelecek endişesi yaşamamanızı, birlik ve beraberliğimize sahip çıkmanızı, ‘zalimin zulmü varsa bizim de Allah’ımız ve Özçelik-İş’imiz var’ diyerek sabırla beklemenizi, bizlere inanmaya ve güvenmeye devam etmenizi rica ediyor, mübarek Kurban Bayramınızı şimdiden tebrik ediyorum” dedi. (Nurettin Acar)

Bizi sosyal medyadan takip edin
turhalda yesilirmak suyu tasti bazi evleri su basti yOxMV31E
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Mayıs, 2026 04:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Turhal’da Yeşilırmak suyu taştı, bazı evleri su bastı

Tokat’ın Turhal ilçesinde etkili olan yoğun yağışlar nedeniyle bazı mahallelerde su baskınları yaşandı. Almus Barajı’nda su seviyesinin yükselmesi ve dolusavaktan taşma riskinin gündeme gelmesi ilçede endişeyi artırırken, barajdan gelecek muhtemel taşkın öncesinde Borsa Mahallesi’nde çok sayıda ev sular altında kaldı.

Edinilen bilgilere göre, son günlerde etkili olan yağışlar nedeniyle Yeşilırmak kenarındaki evlerde su birikintileri oluşturdu. Özellikle Borsa Mahallesi’nde bazı evlerin giriş ve zemin katlarını su bastı. Bazı vatandaşların güvenlik amacıyla üst katlara çıktığı öğrenildi.

Mahalle sakinlerinden Abbas Keskin, yaşanan durumun endişe verici boyuta ulaştığını belirterek; “Şu an Turhal Borsa Mahallesi’ndeyiz. Almus Barajı hiç taşmamışken evler su altında kaldı. Bu tarafa doğru her yer deniz gibi. Yarın Almus Barajı taştığında ne olacak biz onu bilmiyoruz. İnsanlar ikinci kattan aşağı inemiyor. Evler su altında kaldı” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin