Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Kasım, 2024 20:07 tarihinde yayınlandı
0

Dedesinin çalışır halde bıraktığı traktörle göle devrilen çocuk hayatını kaybetti

Samsun’da dedesinin çalışır halde bıraktığı traktörün hareket ederek göle devrilmesi sonucu yaralanan 11 yaşındaki çocuk tedavi altına alındığı hastanede hayatını kaybetti.

Olay, Samsun’un Çarşamba ilçesi Sahil Mahallesi Dumanlı Göl mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ekrem Tekbaş (65), kullandığı 40 EC 569 plakalı traktörü tuvalet ihtiyacını gidermek için durdurdu ve çalışır halde bıraktı. Bu sırada traktör hareket ederek üzerinde bulunan Berat Eymen Tekbaş (11) ile birlikte göle devrildi. Traktörün aniden hareket edip göle devrildiğini gören yaşlı adam çaresiz feryat ederek çevreden yardım istedi. Vatandaşlar tarafından başka traktörle çekilen traktörün altında kalan Berat Eymen Tekbaş, kurtarılarak ambulansla Çarşamba Devlet Hastanesine kaldırıldı. İlk müdahalesi yapılarak çocuk, Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi. Samsun’daki hastanede tedavi altına alınan Berat Eymen Tekbaş yapılan müdahalelere rağmen kazadan 7 gün sonra hayatını kaybetti.

Büyük acı yaşayan dede Ekrem Tekbaş’ın, “Seyir halindeyken prostat kanseri olduğum için idrarımı tutamadım. Tuvalet ihtiyacımı gidermek için traktörü çalışır halde bıraktım. İdrarımı yaparken, torunumun üzerinde olduğu traktörün hareket etiğini ve devrildiğini gördüm. Etraftan yardım istedim. Daha sonra bayılmışım. Gözümü açtığımda hastanedeydim” diye ifade verdiği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tokatta takla atan otomobildeki 1 kisi oldu 5 kisi yaralandi lu9vDttE
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Haziran, 2026 16:45 tarihinde yayınlandı
0 0

Tokat’ta takla atan otomobildeki 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı

Tokat’ın Reşadiye ilçesinde kontrolden çıkarak takla atan otomobilde 1 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.

Kaza, sabah saat 07.30 sıralarında D-100 Karayolu Irmak köyü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Reşadiye istikametinden Sivas’ın Koyulhisar ilçesi yönüne seyir halinde olan O. D. (36) yönetimindeki 16 AY 840 plakalı Kia marka otomobil, henüz belirlenemeyen nedenle kontrolden çıkarak takla attı. Kazada sürücü Osman Dündar ile araçta bulunan Ö. S. D. (9), S. D. (37), A. T. D. (5) ve E. Y. (48) yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Araçta yolcu olarak bulunan Meliha Dündar (60) ise olay yerinde hayatını kaybetti. Meliha Dündar’ın cenazesi, Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunup bulunmadığının yapılacak tetkiklerin ardından netlik kazanacağı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin