Karabük Postası tarafından
26 Nisan, 2016 14:48 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

DDY Arazileri Atıl Durumdan Kurtulacak

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, şehri ikiye bölen ve  atıl vaziyette duran  Devlet Demir Yolları Arazileri ile Kartaltepe’de bulunan DDY Lojmanları konusunda gereğinin yapılacağını söyledi. Zonguldak-Karabük ve Irmak demiryolu hattının açılışı için Karabük’e gelen Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım Karabük Belediyesini ziyaret etti. Ziyarette Belediye Başkanı Rafet Vergili ve 23.Dönem Meclis Başkanı ve aynı zamanda Karabük Milletvekili olan Mehmet Ali Şahin, atıl vaziyette bulunan Devlet Demir yolları arazileri ile ilgili  olarak Bakan Yıldırım'a, bilgilendirmelerde bulundular.  Daha önce protokol imzalanan arazilerin değerlendirilmesi ile ilgili kendisinden destek istediler. Bakan Yıldırım'da konu ile ilgili yaptığı açıklamada,"Daha önce bir akdimiz varsa  o akde uyarız, gereğini de yaparız. Burada tabi kazan kazan prensibine uygun olarak adil bir paylaşımla hem şehri güzelleştirelim, hem de demir yollarının kaynak ihtiyacını da görmüş olalım. Bu çerçevede ne gerekiyorsa yaparız" dedi.  

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Mart, 2025 00:15 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük’te uyuşturucu operasyonunda 1 tutuklama

Karabük’te düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan kuşkulu, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Karabük İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat, Narkotik Kabahatlerle Gayret ve Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Ofis Amirliği grupları uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor. Vilayet merkezinde düzenlenen operasyonda S.Y. isimli şahıs gözaltına alındı. Şüphelinin ikameti, iş yeri ve aracında yapılan aramalarda daralı yükü 0.50 gram bonzai, net yükü 21.13 gram peçeteye emdirilmiş vaziyette 5 modül bonzai, birer adet cam aparat, rulo peçete, şişe saf su, ruhsatsız tabanca, pompalı tüfek, muşta, 3’er adet aseton, tabanca fişeği ve 10 adet kartuş ele geçirildi. Gözaltına kuşkulu, süreçlerinin akabinde sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.