Reklam
Reklam

DDY Arazileri Atıl Durumdan Kurtulacak

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
26 Nisan, 2016 14:48 tarihinde yayınlandı
0

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, şehri ikiye bölen ve  atıl vaziyette duran  Devlet Demir Yolları Arazileri ile Kartaltepe’de bulunan DDY Lojmanları konusunda gereğinin yapılacağını söyledi.

Zonguldak-Karabük ve Irmak demiryolu hattının açılışı için Karabük’e gelen Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım Karabük Belediyesini ziyaret etti.

Ziyarette Belediye Başkanı Rafet Vergili ve 23.Dönem Meclis Başkanı ve aynı zamanda Karabük Milletvekili olan Mehmet Ali Şahin, atıl vaziyette bulunan Devlet Demir yolları arazileri ile ilgili  olarak Bakan Yıldırım’a, bilgilendirmelerde bulundular.  Daha önce protokol imzalanan arazilerin değerlendirilmesi ile ilgili kendisinden destek istediler.

Bakan Yıldırım’da konu ile ilgili yaptığı açıklamada,”Daha önce bir akdimiz varsa  o akde uyarız, gereğini de yaparız. Burada tabi kazan kazan prensibine uygun olarak adil bir paylaşımla hem şehri güzelleştirelim, hem de demir yollarının kaynak ihtiyacını da görmüş olalım. Bu çerçevede ne gerekiyorsa yaparız” dedi.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin

Alaplı SGK Müdürlüğüne Muhammet Çetin atandı

alapli sgk mudurlugune muhammet cetin atandi Kd94LIuD
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Haziran, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
0 0

Zonguldak’ın Alaplı İlçe Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğüne Muhammet Çetin atandı.

Alaplı ilçesinde Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğün’de 15 yıldır SGK Merkez Müdürlüğünde görev yapan Muhammet Çetin atandı.

Muhammet Çetin, Alaplı ilçesindeki yeni SGK binasının çalışma ortamının çok güzel olduğunu belirterek, ekip arkadaşlarıyla özverili bir şekilde çalışacağını ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin