Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
12 Ekim, 2021 11:30 tarihinde yayınlandı
0

Dayıslar Köyü Muhtarı ve eşi kazada yaralandı

Karabük’te İki otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada köy muhtarı ve eşi yaralandı.Edinilen bilgiye göre, kaza akşam saatlerinde Dayıslar köyü mevkiinde yaşandı. Yeşiltepe Köyü Muhtarı Muammer Karakaş (64) idaresindeki 78 AZ 774 plakalı Tofaş marka otomobil ile Ali A. (57) idaresindeki 78 SS 240 plakalı Volkwagen marka otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kazada Muammer Karakaş ile eşi Fatma Karakaş yaralandı. Yaralılar Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
Sari Siyah ve Beyaz Carpici ve Tipografik Bilgi Verici Video Icerigi Youtube Kucuk Resmi 6
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
05 Haziran, 2026 11:08 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te ilk kez ‘Ceza İnfaz Personeli Günü’ kutlandı

Adalet Bakanlığı tarafından 6 Haziran’ın “Ceza İnfaz Personeli Günü” olarak ilan edilmesinin ardından Karabük’te ilk kez farkındalık etkinliği gerçekleştirildi.

Önceki dönem Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’un talimatıyla hayata geçirilen uygulama kapsamında düzenlenen programa ceza infaz koruma personeli ve aileleri yoğun ilgi gösterdi.

karabukte ilk kez ceza infaz personeli gunu kutland4Karabük Cumhuriyet Başsavcısı Selçuk Akman ile Cumhuriyet Savcısı Oğuz Yılmaz’ın öncülüğünde gerçekleştirilen etkinliğe, Karabük İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay İsmail Gökçek, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, cezaevi müdürleri, infaz ve koruma memurları ile çok sayıda davetli katıldı.

Yaklaşık 500 kişinin yer aldığı programda, ceza infaz koruma memurlarının adalet sistemi içerisindeki görev ve sorumluluklarının önemine dikkat çekildi.

Etkinlik kapsamında açılan stant ve sergiler ziyaretçilerden ilgi gördü. Sergide, ceza infaz kurumlarında yürütülen eğitim ve rehabilitasyon çalışmaları çerçevesinde hükümlü ve tutuklular tarafından hazırlanan mozaik eserler, rölyef çalışmaları, dekoratif ürünler, el emeği hediyelik eşyalar ve çeşitli sanatsal çalışmalar sergilendi.

karabukte ilk kez ceza infaz personeli gunu kutland3

Yetkililer, kurs eğitmenlerinin rehberliğinde hazırlanan eserlerin hükümlü ve tutukluların meslek edinmelerine, üretim süreçlerine katılmalarına ve topluma yeniden uyum sağlamalarına katkı sunduğunu ifade etti.

Program, serginin gezilmesi ve katılımcıların günün anısına hatıra fotoğrafı çektirmesinin ardından sona erdi.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin