Darıca Karabüklüler Derneği Kahramanmaraş’ın Pazarcık İlçesinde meydana gelen deprem sonrası maddi ve manevi depremzedelerin yanında olmaya devam ediyor. Depremin ilk gününden itibaren dernek olarak her türlü yardımı yapmaya çalıştıklarını belirten Darıca Karabüklüler Derneği Başkanı İsmail Torun “ Dernek olarak bizlerde 55 bin lira para toplayarak bağışımızı yaptık Bunun yanı sıra yaşadığımız deprem afetinin ilk dakikasından itibaren elimizden geldiği kadar ülkemize ve milletimize destek olmaya çalışıyoruz . Kahramanmaraş ilinin Dulkadiroğlu ilçesinde depremzede kardeşlerimize destek oluyoruz. Rabbim ülkemize ve milletimize güç kuvvet versin bir daha böyle acılar yaşatmasın inşallah” dedi. (Halil Kızılyer)


Darıca Karabüklüler Derneği Depremzedeleri Yalnız Bırakmadı
Alaplı’da sağanak ulaşımı felç etti
Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde etkili olan sağanak yağış, Zonguldak-İstanbul kara yolunda ulaşımı olumsuz etkiledi.
Sabah saatlerinde başlayan ve giderek şiddetini artıran yağış sonrası, özellikle duble yol köprü güzergâhında su birikintileri oluştu. Yolda ilerlemekte zorlanan sürücüler nedeniyle trafik zaman zaman durma noktasına gelirken, bazı araçlar suyla kaplanan bölgede mahsur kaldı.
Sağanak yağışın etkisiyle Alaplı-Akçakoca istikametindeki kara yolunun bazı bölümleri kısa sürede sular altında kaldı. Araç sürücüleri ilerlemekte güçlük çekerken, bölgede uzun araç kuyrukları oluştu. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen Alaplı İtfaiye ekipleri, yolda güvenlik önlemleri alarak su tahliye çalışması başlattı. Ekiplerin, yolun yeniden güvenli şekilde ulaşıma açılması için çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi.


