Darıca Karabüklüler Derneği Kahramanmaraş’ın Pazarcık İlçesinde meydana gelen deprem sonrası maddi ve manevi depremzedelerin yanında olmaya devam ediyor. Depremin ilk gününden itibaren dernek olarak her türlü yardımı yapmaya çalıştıklarını belirten Darıca Karabüklüler Derneği Başkanı İsmail Torun “ Dernek olarak bizlerde 55 bin lira para toplayarak bağışımızı yaptık Bunun yanı sıra yaşadığımız deprem afetinin ilk dakikasından itibaren elimizden geldiği kadar ülkemize ve milletimize destek olmaya çalışıyoruz . Kahramanmaraş ilinin Dulkadiroğlu ilçesinde depremzede kardeşlerimize destek oluyoruz. Rabbim ülkemize ve milletimize güç kuvvet versin bir daha böyle acılar yaşatmasın inşallah” dedi. (Halil Kızılyer)


Darıca Karabüklüler Derneği Depremzedeleri Yalnız Bırakmadı
Doktorlar mangal şenliğinde buluştu
Karadeniz Ereğli’de faaliyet gösteren Anadolu Hastanesi’nin geleneksel hale getirdiği mangal şenliği, Köseağzı mevkisinde gerçekleştirildi. Hastane yönetimi ve doktorların katıldığı etkinlikte katılımcılar yoğun çalışma temposuna kısa bir ara vererek moral depoladı.
Samimi bir atmosferde gerçekleşen organizasyonda doktorlar ve yönetim kadrosu bir araya gelerek sohbet etme ve kaynaşma fırsatı buldu. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği etkinlikte katılımcılar keyifli anlar yaşadı.
Genel Müdür Dr. Evrim Balbaloğlu, etkinliğin önemine değinerek, “Sağlık hizmetlerinde başarının temelinde güçlü bir ekip ruhu yatıyor. Doktorlarımız ve yönetim kadromuzla bir araya geldiğimiz bu tür organizasyonlar, hem moral ve motivasyonumuzu artırıyor hem de çalışma arkadaşlarımız arasındaki iletişimi ve dayanışmayı güçlendiriyor. Yoğun çalışma temposu içerisinde bir araya gelerek güzel vakit geçirmek, kurumsal bağlarımızı daha da kuvvetlendiriyor. Bu tür etkinlikleri yalnızca geleneksel bir buluşma olarak değil, ekip ruhunu canlı tutan önemli organizasyonlar olarak görüyoruz. Bundan sonraki süreçte de bu tür etkinlikleri sık sık düzenleyerek bir araya gelmeye devam edeceğiz” dedi.
Etkinlik gün boyunca devam ederken, katılımcılar hem güzel havanın hem de birlikte vakit geçirmenin keyfini yaşadı.


