Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Temmuz, 2024 16:30 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Damatların biri terledi diğeri sevindi

Karabük’te iki arkadaş gelin arabasının önünü kesme amaçlı tavla oynayarak damattan bahşiş alırken, başka bir düğünde ise damadın arkadaşları 40 metre uzunluğunda para taktılar.
Karabük’te bir düğün konvoyunun önünü kesen iki arkadaş, gelin arabasının önünde tavla oynamaya başladı.
Damadı çağırarak aldıkları beğenmeyen 2 kişi yolu açmamakta ısrar ederek oynadıkları oyuna devam etti. Sonrasında sağdıcın desteğiyle de yeterince para toplayan arkadaşlar yolu açarak düğün konvoyuna müsaade etti. Damadın terlediği ve tebessüm ettiren anlar ise cep telefonu kamerası ile kaydedildi.
Başka bir düğünde ise Eren Cefakar isimli damadın arkadaşları, aralarında topladıkları bin 500 lirayı 5’er liralık banknotlar haline getirerek, iğneyle birbirine tutturup, takı töreninde boynuna doladı. Yaklaşık 1 dakika süren takı sonrası gençler Eren ve Tuğba Cefakar çiftini tebrik etti.

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Mart, 2025 00:07 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Cinsel saldırı suçundan 25 yıl hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

Samsun’da cinsel akın cürmünden 25 yıl 4 ay 7 gün mahpus cezası bulunan şahıs yakalandı.
Edinilen bilgiye nazaran, İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı grupları koordinesinde gerçekleştirilen operasyonda, "nitelikli cinsel saldırı" hatasından 25 yıl 4 ay 7 gün mutlaklaşmış mahpus cezası ile aranan T.K. yakalandı. Şahıs, emniyetteki süreçlerinin akabinde cezaevine teslim edildi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.