Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
01 Ağustos, 2016 07:17 tarihinde yayınlandı
0

Dağköy güreşleri yapılacak

ZONGULDAK Kozlu Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından 7 Ağustos 2016 tarihinde Kozlu Dağköy’de ‘Kozlu Dağköy Güreşleri’ düzenlenecek. Her yıl geleneksel olarak düzenlenen ‘Kozlu Dağköy Güşleri’ bu yıl 7 Ağustos 2016 tarihinde düzenlenirken tüm Zonguldak halkını bu şölene davet ettiklerini belirten Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin şöyle dedi: “Bildiğiniz gibi her yıl geleneksel olarak düzenlendiğimiz ve bu yıl Kozlu Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından organize edilen güreşler haftaya Pazar günü düzenlenecek. Tüm Zonguldak halkımızı bu şölene davet ediyoruz.”

Bizi sosyal medyadan takip edin
boluda dereler tasti tarim arazileri sular altinda kaldi TIAz2hDF
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Haziran, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Bolu’da dereler taştı, tarım arazileri sular altında kaldı

Bolu’nun Mudurnu ilçesinde etkili olan şiddetli sağanak yağış sonrası derelerin taşması sonucu bazı tarım arazileri ve yollar sular altında kaldı.

Mudurnu ilçesinde dün öğleden sonra başlayan ve şiddetini artıran yağışlar bölgede taşkınlara neden oldu. İlçeye bağlı Tımaraktaş köyü sınırları içerisinde etkili olan şiddetli yağışın ardından derelerde su seviyesi aniden yükseldi. Ormanlık alanın içerisinden geçerek taşan sular, çevredeki tarım arazilerini sular altında bıraktı. Taşkın suları nedeniyle ekili araziler zarar görürken, dere kenarlarında bulunan yollar da sulara gömüldü. Bölgede suların çekilmesiyle birlikte tarım arazilerindeki hasarın boyutunun ortaya çıkması bekleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin