Reklam
Reklam
d 100u yaris pistine cevirenler enselendi suruculere 7 bin 842 lira ceza
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Ekim, 2024 12:52 tarihinde yayınlandı
0

D-100’ü yarış pistine çevirenler enselendi: Sürücülere 7 bin 842 lira ceza

Bolu’da 2 Tofaş otomobil sürücüsü, D-100 kara yolunda yolu kapatarak yarıştı. Sosyal medyada yayılan görüntülerin ardından tespit edilen sürücülere ceza kesildi.

Bolu’da yaklaşık 20-25 kişilik otomobil sürücüleri D-100 kara yolunun Organize Sanayi mevkisinde bir araya geldi. Tofaş araçlarıyla yol kenarına gelen grup, D-100’ü adeta yarış pistine çevirdi. İki şeridi trafiğe kapatan Tofaş sürücülerinin yarıştığı anlar vatandaş kamerasına yansıdı. İki sürücünün hızla yarıştığı anların sosyal medyada paylaşılmasının ardından Bolu Valiliği harekete geçti. Yapılan çalışmaların ardından sürücülerin kimliği ve araçlarının plakaları tespit edildi. Araçlardan biri trafikten men edilerek sürücüsüne 7 bin 842 lira para cezası kesildi. Diğer sürücünün ise Konya’da olduğu tespit edildi. Valilik tarafından ilgili kurumlara yazılan dilekçe sonucu Konya’da sürücü hakkında gerekli işlemlerin başlatıldığı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
mahalle sakinlerinden baskan cetinkayaya tesekkur ziyareti xnpM185P
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Mayıs, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Mahalle sakinlerinden Başkan Çetinkaya’ya teşekkür ziyareti

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, 100. Yıl Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek mahallede yürütülen ve planlanan çalışmaları değerlendirdi.

Karabük Belediyesinde gerçekleştirilen ziyarette, 100. Yıl Mahallesi’ne yönelik altyapı, asfalt, kaldırım ve park yatırımları ele alındı.

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, 100. Yıl Mahallesi Muhtarı Bahri Yılmaz ve mahalle sakinlerinden oluşan heyeti makamında kabul etti.

Ziyarette mahallede tamamlanan çalışmalar ile planlanan altyapı ve üstyapı yatırımları değerlendirildi. Muhtar Bahri Yılmaz, mahalleye kazandırılan hizmetlerden dolayı Başkan Çetinkaya’ya teşekkür etti. Mahalle sakinleri de gerçekleştirilen yatırımların yaşam kalitesini artırdığını belirterek, asfalt serimi, kaldırım yenileme ve park yapımı gibi taleplerini iletti.

Başkan Özkan Çetinkaya, mahallelerin ihtiyaçlarını saha ziyaretleriyle yerinde tespit ettiklerini belirterek, vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda çalışmaların sürdürüleceğini ifade etti. Çetinkaya, asfalt, kaldırım ve park yatırımlarına öncelik vereceklerini kaydederek kamu kaynaklarını etkin şekilde kullanarak mahallelerin eksiklerini gidermeyi hedeflediklerini söyledi.

Ziyaret, görüş alışverişi ve hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin