Reklam Alanı — Yan Sol Reklam Bu alana reklam ver
Reklam Alanı — Yan Sağ Reklam Bu alana reklam ver
d 100u yaris pistine cevirenler enselendi suruculere 7 bin 842 lira ceza
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Ekim, 2024 12:52 tarihinde yayınlandı
0

D-100’ü yarış pistine çevirenler enselendi: Sürücülere 7 bin 842 lira ceza

Bolu’da 2 Tofaş otomobil sürücüsü, D-100 kara yolunda yolu kapatarak yarıştı. Sosyal medyada yayılan görüntülerin ardından tespit edilen sürücülere ceza kesildi.

Bolu’da yaklaşık 20-25 kişilik otomobil sürücüleri D-100 kara yolunun Organize Sanayi mevkisinde bir araya geldi. Tofaş araçlarıyla yol kenarına gelen grup, D-100’ü adeta yarış pistine çevirdi. İki şeridi trafiğe kapatan Tofaş sürücülerinin yarıştığı anlar vatandaş kamerasına yansıdı. İki sürücünün hızla yarıştığı anların sosyal medyada paylaşılmasının ardından Bolu Valiliği harekete geçti. Yapılan çalışmaların ardından sürücülerin kimliği ve araçlarının plakaları tespit edildi. Araçlardan biri trafikten men edilerek sürücüsüne 7 bin 842 lira para cezası kesildi. Diğer sürücünün ise Konya’da olduğu tespit edildi. Valilik tarafından ilgili kurumlara yazılan dilekçe sonucu Konya’da sürücü hakkında gerekli işlemlerin başlatıldığı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
WhatsApp Image 2026 05 04 at 15.24.43
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
04 Mayıs, 2026 15:25 tarihinde yayınlandı
0

Kirman: “Kararlılıkla çalışmalarımızı sürdüreceğiz”

Karabük İl Genel Meclisi’nin Mayıs ayı ilk toplantısı  İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Okan Kirman başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantının açılışında konuşan Başkan Kirman, İl Genel Meclisi’nin vatandaş odaklı hizmet anlayışıyla çalışmalarını kararlılıkla sürdüreceğini söyledi.

Karabük’ün kalkınması, ilçelerin gelişimi ve köylerin ihtiyaçlarının karşılanması adına yürütülen çalışmaların önemine dikkat çeken Kirman, alınan kararların kente katkı sağlamasını temenni etti.

İl Genel Meclisi olarak birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettiklerini vurgulayan Kirman, “Vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmaya yönelik hizmet anlayışımız doğrultusunda çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Aldığımız her kararda ve İl Özel İdaremiz tarafından yürütülen tüm hizmetlerde Karabük odaklı bir yaklaşımı esas alıyoruz” ifadelerini kullandı.

Kendilerine duyulan güvene layık olabilmek adına sorumluluk bilinciyle hareket ettiklerini belirten Kirman, hizmet çıtasını her geçen gün daha da yukarı taşımayı hedeflediklerini kaydetti.

Vatandaşların taleplerine çözüm üretmeye devam edeceklerini kaydeden Kirman, “Hep birlikte daha güçlü bir Karabük için çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin