karabuk
İmsak 05:40
Güneş 07:05
Öğle 13:05
İkindi 16:19
Akşam 18:56
Yatsı 20:15
İftara kalan son --:--
Namaz Vakitleri
d 100u yaris pistine cevirenler enselendi suruculere 7 bin 842 lira ceza
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Ekim, 2024 12:52 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 1dk

D-100’ü yarış pistine çevirenler enselendi: Sürücülere 7 bin 842 lira ceza

Bolu’da 2 Tofaş otomobil sürücüsü, D-100 kara yolunda yolu kapatarak yarıştı. Sosyal medyada yayılan görüntülerin ardından tespit edilen sürücülere ceza kesildi.
Bolu’da yaklaşık 20-25 kişilik otomobil sürücüleri D-100 kara yolunun Organize Sanayi mevkisinde bir araya geldi. Tofaş araçlarıyla yol kenarına gelen grup, D-100’ü adeta yarış pistine çevirdi. İki şeridi trafiğe kapatan Tofaş sürücülerinin yarıştığı anlar vatandaş kamerasına yansıdı. İki sürücünün hızla yarıştığı anların sosyal medyada paylaşılmasının ardından Bolu Valiliği harekete geçti. Yapılan çalışmaların ardından sürücülerin kimliği ve araçlarının plakaları tespit edildi. Araçlardan biri trafikten men edilerek sürücüsüne 7 bin 842 lira para cezası kesildi. Diğer sürücünün ise Konya’da olduğu tespit edildi. Valilik tarafından ilgili kurumlara yazılan dilekçe sonucu Konya’da sürücü hakkında gerekli işlemlerin başlatıldığı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
Bu haberin kategorisini takip et:
baru ailesi geleneksel iftar programinda bulustu Ck3sZJA8
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Mart, 2026 08:22 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 1dk

BARÜ ailesi geleneksel iftar programında buluştu

Bartın Üniversitesinin (BARÜ) akademik ve idari insan kaynağı ile aileleri geleneksel iftar programında bir araya geldi.
Bartın Üniversitesi (BARÜ) Kutlubey Yerleşkesi’nde ramazan ayının birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunun paylaşıldığı bir iftar programı düzenlendi. Üniversite personeli ve ailelerinin yoğun katılımıyla gerçekleştirilen geleneksel iftar programında BARÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Akkaya, iftar öncesi masaları dolaşarak misafirlerle sohbet etti.
Program İlahiyat Fakültesinden Dr. Öğr. Üyesi Murat Mirzaoğlu’nun Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Ardından Rektör Akkaya bir konuşma yaparak BARÜ ailesiyle iftar sofrasında bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Ramazan ayının paylaşma, dayanışma ve kardeşlik duygularını güçlendiren özel bir zaman olduğunu belirten Rektör Akkaya, "Göreve geldiğimiz günden bu yana BARÜ’de bir gelenek hâline gelen bu iftar sofrasında sizlerle ilk kez bir aradayız. Ramazan ayı paylaşmanın, dayanışmanın, sabrın ve kardeşliğin en güçlü şekilde hissedildiği özel bir aydır. Aynı hedefler doğrultusunda emek vermek ve aynı kurumun çatısı altında omuz omuza çalışmak, ramazan ayının bizlere hatırlattığı en önemli değerlerden biri olan birlik ve beraberliği daha da anlamlı kılmaktadır. Değerli akademik ve idari personelimizin özverili çalışmaları sayesinde Üniversitemiz eğitimde, bilimde ve topluma katkı noktasında her geçen gün daha ileriye gitmekte, adından söz ettiren çalışmalara imza atmaktadır. İnanıyorum ki önümüzdeki dönemde de hep birlikte bilimsel üretimi artıran, öğrencilerine değer katan ve güzel Bartın’ımıza katkı sağlayan daha güçlü bir Bartın Üniversitesi’ni birlikte inşa edeceğiz" dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin