Karabük Postası tarafından
25 Haziran, 2023 15:22 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

D-100 Karayolu’nda Kilometrelerce Bayram Kuyruğu Oluştu

Kurban Bayramı tatilini memleketlerinde geçirmek isteyenler, İstanbul'u Karadeniz kentlerine bağlayan D-100 Karayolu'nun Karabük ve Gerede gişeleri arasında trafik yoğunluğa neden oluyor. Kurban Bayramı tatilini memleketinde geçirmek isteyen vatandaşların yolculuğu hafta sonunda devam ediyor. İstanbul'un Karadeniz'e bağlantısının sağlandığı Karabük'ün Eskipazar ilçesinde yer alan Kemikli rampaları ile Gerede gişeleri arasında trafik yoğunluğu yaşanıyor. Yolun çift şeride düşmesi ve ağır tonajlı araçların bulunması dolayısıyla kilometrelerce kuyruk oluşan bölgede araçlar güçlükle ilerliyor.(İHA)

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Mart, 2025 20:52 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Vali Hacıbektaşoğlu, jandarma personeliyle iftar programında buluştu

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, Vilayet Jandarma Komutanlığı Toplumsal Tesisleri’nde jandarma işçisiyle iftarda bir ortaya geldi.
Vali Hacıbektaşoğlu’na eşi Güney Hacıbektaşoğlu da eşlik etti. Misyonlarını mesai mefhumu gözetmeksizin sürdüren jandarma işçisiyle sohbet eden Hacıbektaşoğlu, Ramazan ayında da gösterdikleri özverili çalışmalar için teşekkür etti.
Jandarma teşkilatının kamu sisteminin sağlanmasındaki kritik rolüne vurgu yapan Vali Hacıbektaşoğlu, tüm çalışana vazifelerinde muvaffakiyetler diledi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.