blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Mart, 2025 20:22 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

D-100 karayolu Kastamonu kesiminde trafik yoğunluğu başladı

Kastamonu’nun Tosya ilçesi D-100 karayolu geçişinde bayram tatili münasebetiyle trafik yoğunluğu yaşanıyor.
9 günlük Ramazan Bayramı tatilini memleketlerinde yahut tatil beldelerinde geçirmek isteyen vatandaşlar, bugünden itibaren yola çıkmaya başladı. İstanbul’u Karadeniz, İç Anadolu ve Karadeniz bölgelerine bağlayan D-100 karayolunun Kastamonu geçişinde ise yola çıkan şoförler akıcı bir yoğunluk oluşturmaya başladı. Trafik yoğunluğunun gece saatlerinde artması bekleniyor. Karayolları grupları trafik akışını düzenlemek için muhakkak noktalarda çalışmalar yaparken, polis ve jandarma grupları de kontrollerini artırdı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Ocak, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Samsun’da karlı yokuşta cip alev aldı

Samsun’un Canik ilçesinde karlı yokuşta ilerlemeye çalışan cipte yangın çıktı. Alevler itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, araç kullanılamaz hale geldi.
Canik ilçesi Yeni Bulvar yolunda yokuş yukarı çıkan ve karla kaplı yolda ilerlemekte zorlanan cipten bir anda dumanlar yükselmeye başladı. Kısa sürede alevler tüm aracı sardı. Durumu fark eden sürücü aracı yol kenarına çekerek dışarı çıktı.
İhbar üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye aracının müdahalesiyle yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangın sonucu araç kullanılamaz hale geldi.

Bizi sosyal medyadan takip edin