Cumhuriyetin 100. yılına 21 sene önce yazılan mektuplar sahiplerine dağıtılıyor - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
25 Ekim, 2023 18:36 tarihinde yayınlandı
0
1

Cumhuriyetin 100. yılına 21 sene önce yazılan mektuplar sahiplerine dağıtılıyor

Cumhuriyetin 100. Yılı’na Mektup Kampanyası çerçevesinde 2002 yılında yazılan mektuplar, Karabük’te de sahiplerine ulaştırılmaya başlandı.
PTT, 21 yıl önce “2023’e Cumhuriyetimizin 100’üncü Yılına Mektup Kampanyası” adlı bir kampanya başlatmıştı. Kampanya çerçevesinde vatandaşlar o yıllarda yazdıkları mektuplarını 2023 yılında teslim edilmek üzere PTT’ye emanet etti.
Mektupların dağıtım işlemleri 16 Ekim 2023 tarihinde başlarken Karabük’te de dağıtım süreci başladı. Karabük PTT Baş Müdürü Ahmet Karagöz’ün de katıldığı mektup teslimatında Oğuzhan Aksöz’e (25) babası tarafından yazılan mektup teslim edildi.
Mektupla ilgili duygularını aktaran Aksöz, “Ailem küçüklüğümüzde 2023’te bize mektup geleceğini söylemişti. Bugün de mektup ulaştı. Aileme ve PTT ailesine teşekkür ediyorum. Çok farklı duygu tabi. O zaman için bize neler söyledikleri, bizle ilgili beklentileri ve çok merak maneviyat yüklü bir mektup” dedi. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
boluda yanik kokusu itfaiye ekiplerini harekete gecirdi wzGGhr5e
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Mart, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu’da yanık kokusu itfaiye ekiplerini harekete geçirdi

Bolu’da vatandaşların sokakta aldığı yanık kokusu itfaiye ekiplerini harekete geçti. Yapılan kontrollerde herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadı.

Tabaklar Mahallesi Güzey Sokak üzerindeki vatandaşlar yoğun bir yanık kokusu aldı. 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbar üzerine adrese itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede bölgeye gelen ekipler, iş merkezi ve çevredeki binalarda detaylı inceleme yaptı. Yapılan kontrollerde herhangi bir yangın ya da olumsuz duruma rastlanmadı. Ekipler, incelemelerin ardından olay yerinden ayrıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin