Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
25 Ekim, 2023 18:36 tarihinde yayınlandı
0

Cumhuriyetin 100. yılına 21 sene önce yazılan mektuplar sahiplerine dağıtılıyor

Cumhuriyetin 100. Yılı’na Mektup Kampanyası çerçevesinde 2002 yılında yazılan mektuplar, Karabük’te de sahiplerine ulaştırılmaya başlandı.
PTT, 21 yıl önce “2023’e Cumhuriyetimizin 100’üncü Yılına Mektup Kampanyası” adlı bir kampanya başlatmıştı. Kampanya çerçevesinde vatandaşlar o yıllarda yazdıkları mektuplarını 2023 yılında teslim edilmek üzere PTT’ye emanet etti.
Mektupların dağıtım işlemleri 16 Ekim 2023 tarihinde başlarken Karabük’te de dağıtım süreci başladı. Karabük PTT Baş Müdürü Ahmet Karagöz’ün de katıldığı mektup teslimatında Oğuzhan Aksöz’e (25) babası tarafından yazılan mektup teslim edildi.
Mektupla ilgili duygularını aktaran Aksöz, “Ailem küçüklüğümüzde 2023’te bize mektup geleceğini söylemişti. Bugün de mektup ulaştı. Aileme ve PTT ailesine teşekkür ediyorum. Çok farklı duygu tabi. O zaman için bize neler söyledikleri, bizle ilgili beklentileri ve çok merak maneviyat yüklü bir mektup” dedi. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
tefecilik operasyonunda 1 tutuklama 4EuWngLr
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Haziran, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Tefecilik operasyonunda 1 tutuklama

Samsun’da tefecilik suçuna yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 1 kişi tutuklanırken, 2 kişi savcı tarafından serbest bırakıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince “tefecilik” suçuna yönelik Atakum ve İlkadım ilçelerinde operasyon gerçekleştirildi. Yapılan arama ve yakalama çalışmalarında 1 ruhsatsız tabanca, 2 şarjör, 2 ruhsatsız tüfek, 54 tabanca fişeği, 18 av fişeği, borçlulara ait alacak kayıtlarının tutulduğu değerlendirilen ajanda ve not kağıtları ile çok sayıda dijital materyal ele geçirildi. Olayla ilgili S.T., B.A.P. ile D.Ş. adlı kadın gözaltına alındı. KOM Şube Müdürlüğündeki sorgulanması tamamlanan 3 kişi bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. S.T. İle D.Ş. adlı kadın savcı tarafından serbest bırakılırken, B.A.P. ise nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin