Reklam
Reklam
671f40fe6dc89
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
28 Ekim, 2024 10:45 tarihinde yayınlandı
0

Cumhuriyetimiz 101 Yaşında

101 Yıldır bitmeyen coşku ve sevinçle Cumhuriyetimizin 101. Yılını kutlayacağız. Cumhuriyet’in gerçek sahipleri çocuklarla, gençlerle Atamızın mirası yüzyıllardır yaşayacak.

Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 29 Ekim 1923’te “Türk Milleti’nin karakter ve adetlerine en uygun olan idare, Cumhuriyet idaresidir” diyerek ilan ettiği Cumhuriyetimiz, bu yıl 101. Yaşı’nı kutluyor. 29 Ekim 1923’te Mustafa Kemal Atatürk’ün Liderliği’nde, milletimizin büyük mücadelesi ve özverisi sonucunda kurulan Türkiye Cumhuriyeti’nin 101. Yılı, ülke genelinde olduğu gibi Karabük’te de çeşitli etkinliklerle kutlanacak.

KUTLAMALARA STADYUMDA DEVAM EDİLECEK

Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri, yarın saat 10.00’da Valilik Makamı’nda tebriklerin kabulü ile başlayacak. Ardından, kutlamalar Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu’nda devam edecek.

GELENEKTEN GELECEĞE SERGİSİ VE ATATÜRK KONFERANSI

30 Ekim Çarşamba Günü, Karabük Üniversitesi Tıp Fakültesi Binası’nda Dr. Ekrem Karakaya Konferans Salonu’nda “Gelenekten Geleceğe Sergisi” açılacak. Aynı gün ve yerde “Atatürk ve Cumhuriyet” konulu bir konferans düzenlenecek.

Bizi sosyal medyadan takip edin
karabukte ceza infaz personeli ve aileleri piknikte bulustu yy8Hsqls
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Mayıs, 2026 12:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te ceza infaz personeli ve aileleri piknikte buluştu

Karabük’te ceza infaz personeli ve aileleri, 6 Haziran Ceza İnfaz Personel Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen piknikte bir araya geldi.

Adalet Bakanlığı tarafından 6 Haziran’ın “Ceza İnfaz Personel Günü” olarak ilan edilmesinin ardından Karabük’te ilk kutlama etkinlikleri kapsamında ceza infaz personeline yönelik moral pikniği düzenlendi.

Karabük Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Karabük Cumhuriyet Savcısı ve Cezaevi İnfaz Savcısı Oğuz Yılmaz’ın organizasyonuyla Aladağ Mesire Alanı’nda gerçekleştirilen pikniğe yaklaşık 400 ceza infaz personeli ile aileleri katıldı.

Yoğun iş temposundan uzaklaşma fırsatı bulan personel, aileleriyle birlikte keyifli vakit geçirdi. Etkinlikte çocuklara yönelik çeşitli oyunlar düzenlenirken, Cezaevi İnfaz Savcısı Oğuz Yılmaz da masa masa dolaşarak personelle sohbet etti ve katılımcılara köfte ikramında bulundu.

Programa Karabük Valisi Oktay Çağatay, Karabük Cumhuriyet Başsavcısı Selçuk Akman, Karabük İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay İsmail Gökçek ve Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya da katıldı.

Ceza infaz personeli ve aileleri, kendileri için düzenlenen etkinlik dolayısıyla memnuniyetlerini dile getirerek organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin