blank
Ramazan Öztürk tarafından
30 Ekim, 2024 15:22 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Cumhuriyet Resepsiyonunda Yerimizi Aldık

Karabük Valisi Mustafa Yavuz ve Eşi Süreyya Yavuz'un ev sahipliğinde düzenlenen Cumhuriyet Bayramı Resepsiyonunda Karabük Birlik Medya Ailesi olarak yerimizi aldık.

Karabük Birlik Medya Yönetim Kurulu Üyesi İhsan Ersözlü ve eşi Emel Ersözlü, İsmail Akça ve Eşi Birsen Akça, Okan Küçük ve eşi Banu Küçük Cumhuriyetimizin 101. Yılı kapsamında Vali Mustafa Yavuz ve Eşi Süreyya Yavuz'un ev sahipliğinde düzenlenen Cumhuriyet Bayramı resepsiyonuna katıldı. Resepsiyonda Vali Yavuz ve Eşi Süreyya Yavuz ile bir süre sohbet eden Birlik Medya Yöneticileri Karabük'ün güncel sorunları üzerinde fikir alışverişinde bulunurken, Vali Yavuz ve Eşi Süreyya Yavuz'a misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ettiler. Vali Yavuz da Birlik Medya Yöneticileri’ne katılımlarından dolayı teşekkür ederek, böylesine güzel bir ortamda Birlik Medya Ailesi ile birlikte olmaktan mutluluk duyduklarını söylediler.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Ekim, 2025 00:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Bolu’da otomobil tarlaya uçtu, hurdaya döndü: 1 yaralı

Bolu’da yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda denetimden çıkan araba tarlaya uçtu. Kazada 1 kişi yaralandı.
Kaza, Bolu-Mudurnu kara yolunun Gövem köyü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Mudurnu’dan Bolu istikametine seyir halinde olan Harun K. yönetimindeki 67 AAV 617 plakalı araba, yağışın tesiriyle kayganlaşan yolda şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu denetimden çıktı. Yoldan çıkan araba, yaklaşık 100 metre boyunca tarlada sürüklenerek önüne çıkan ağaçları devirdikten sonra durabildi. Kazayı gören vatandaşlar, yaralı şoföre birinci müdahaleyi olay yerinde yaptı. İhbar üzerine bölgeye 112 Acil Servis ve jandarma takımları sevk edildi. Yaralı şoför Harun K., sıhhat takımlarının olay yerindeki birinci müdahalesinin akabinde İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Tarlaya uçan araba hurdaya döndü.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin