Reklam
Reklam

Cumhuriyet için denizi kayıklarla doldurdular

Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Ekim, 2024 00:37 tarihinde yayınlandı
0

Rize’de Işıklı köyü sakinleri, Cumhuriyet’in 101. yılını kayıklarla ve motorlarla denize açılarak kutladı.

Rize’nin Ardeşen ilçesine bağlı Işıklı köyü sakinleri Cumhuriyet’in 101. yılını kutlamak için Işıklı Limanı’nda bir araya geldi. Kayıklara ve balıkçı motorlarına binen vatandaşlar hazırladıkları pankartlar ve ellerindeki bayrakları sallayarak denizde mavi tur attı. Karadeniz’in mavisinin içerisinde rengarenk bir görüntü sergileyen katılımcılar ilk önce Işıkla Limanı’ndan ilçe limanına kadar gitti. Oradan geriye dönen kayıklar yeniden Işıklı Limanı’na yanaştı. Katılımcılar burada Cumhuriyet Bayramı’nı coşku ile kutladı.

Rize’de yaklaşık 15 gün boyunca aralıklarla yağan ve şehri etkisi altına alan sağanak yağmurun oluşturduğu heyelanlar nedeniyle bulanan denize dikkat çekmek isteyen Cevdet Nebioğlu, “Heyelandan dolayı denizimiz bulanıktı ama bu bize engel olamadı. Çünkü millet olarak biz Cumhuriyeti karanlıktan çıkaran atalarımızın izinde devam ettiriyoruz. Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun” ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Bolu’da D-100’de takla atan otomobilden burunları bile kanamadan çıktılar

boluda d 100de takla atan otomobilden burunlari bile kanamadan ciktilar Qgk7kJs7
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Haziran, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Bolu’da D-100 kara yolunda kontrolden çıkarak orta refüje çarpan otomobil takla attı. Araçta bulunan 2 kişi kazadan burunları bile kanamadan kurtuldu.

Kaza, D-100 kara yolu Gölyüzü Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, seyir halinde olan ve sürücüsünün ismi henüz öğrenilemeyen 14 NA 873 plakalı otomobil kontrolden çıkarak orta refüje çarptı. Çarpmanın şiddetiyle savrulan otomobil, takla atarak yolun ortasında ters döndü. Kazayı şans eseri yara almadan atlatan sürücü ve yolcu, tepetaklak olan araçtan kendi imkanlarıyla çıkmayı başardı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kaza nedeniyle D-100 kara yolunun 2 şeridi trafiğe kapandı. Polis ekipleri, olası bir başka kazayı önlemek amacıyla bölgede geniş güvenlik önlemleri alarak trafik akışını yan yoldan kontrollü olarak yönlendirdi. Aracın kaldırılması için bölgeye oto kurtarıcı sevk edildi.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin