Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Ekim, 2024 00:37 tarihinde yayınlandı
0

Cumhuriyet için denizi kayıklarla doldurdular

Rize’de Işıklı köyü sakinleri, Cumhuriyet’in 101. yılını kayıklarla ve motorlarla denize açılarak kutladı.

Rize’nin Ardeşen ilçesine bağlı Işıklı köyü sakinleri Cumhuriyet’in 101. yılını kutlamak için Işıklı Limanı’nda bir araya geldi. Kayıklara ve balıkçı motorlarına binen vatandaşlar hazırladıkları pankartlar ve ellerindeki bayrakları sallayarak denizde mavi tur attı. Karadeniz’in mavisinin içerisinde rengarenk bir görüntü sergileyen katılımcılar ilk önce Işıkla Limanı’ndan ilçe limanına kadar gitti. Oradan geriye dönen kayıklar yeniden Işıklı Limanı’na yanaştı. Katılımcılar burada Cumhuriyet Bayramı’nı coşku ile kutladı.

Rize’de yaklaşık 15 gün boyunca aralıklarla yağan ve şehri etkisi altına alan sağanak yağmurun oluşturduğu heyelanlar nedeniyle bulanan denize dikkat çekmek isteyen Cevdet Nebioğlu, “Heyelandan dolayı denizimiz bulanıktı ama bu bize engel olamadı. Çünkü millet olarak biz Cumhuriyeti karanlıktan çıkaran atalarımızın izinde devam ettiriyoruz. Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun” ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
ozgur ozel ne bolunmenin ne kavganin pesindeyiz exTV6Njw
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Haziran, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Özgür Özel: “Ne bölünmenin, ne kavganın peşindeyiz”

CHP’li Özgür Özel, “Ayrılık, gayrılık içinde değiliz. Asla ne bölünmenin, ne kavganın peşindeyiz. Bencilliğin, koltuk hevesinin peşinde değil hepimizin özlediği iktidarın peşindeyiz” dedi.

Amasya’da partilileriyle buluşan Özel, kalabalığa seslenerek, “Gerekirse baş vereceğim. Ama boyun eğmeyeceğim. Şunu bilin. Sizin bir kez daha bir seçim akşamında bir kez daha kahrolmanıza, üzülmenize, ağlamanıza izin vermeyeceğim. Bunun için ne gerekiyorsa onu yapacağım. Ne bedel ödenecekse, ne mücadele verilecekse bunların hepsini göze aldım” diye konuştu.

Özel, “Ayrılık, gayrılık içinde değiliz. Asla ne bölünmenin, ne kavganın peşindeyiz. Ama bencilliğin, koltuk hevesinin peşinde değil, hepimizin özlediği iktidarın peşindeyiz. Ekrem başkanda bizimdir. Mansur başkan da bizim” şeklinde konuştu.

Künç köprü yakınlarında çok sayıda partilinin katıldığı buluşmada parti yöneticileri de yer aldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin