Cumhuriyet için denizi kayıklarla doldurdular - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Ekim, 2024 00:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Cumhuriyet için denizi kayıklarla doldurdular

Rize’de Işıklı köyü sakinleri, Cumhuriyet’in 101. yılını kayıklarla ve motorlarla denize açılarak kutladı.

Rize’nin Ardeşen ilçesine bağlı Işıklı köyü sakinleri Cumhuriyet’in 101. yılını kutlamak için Işıklı Limanı’nda bir araya geldi. Kayıklara ve balıkçı motorlarına binen vatandaşlar hazırladıkları pankartlar ve ellerindeki bayrakları sallayarak denizde mavi tur attı. Karadeniz’in mavisinin içerisinde rengarenk bir görüntü sergileyen katılımcılar ilk önce Işıkla Limanı’ndan ilçe limanına kadar gitti. Oradan geriye dönen kayıklar yeniden Işıklı Limanı’na yanaştı. Katılımcılar burada Cumhuriyet Bayramı’nı coşku ile kutladı.

Rize’de yaklaşık 15 gün boyunca aralıklarla yağan ve şehri etkisi altına alan sağanak yağmurun oluşturduğu heyelanlar nedeniyle bulanan denize dikkat çekmek isteyen Cevdet Nebioğlu, “Heyelandan dolayı denizimiz bulanıktı ama bu bize engel olamadı. Çünkü millet olarak biz Cumhuriyeti karanlıktan çıkaran atalarımızın izinde devam ettiriyoruz. Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun” ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
anne ayi ve yavrulari yolda goruntulendi minik yavrunun cabasi gulumsetti Jjjbfd1k
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Nisan, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Anne ayı ve yavruları yolda görüntülendi, minik yavrunun çabası gülümsetti

Gümüşhane’de yolda görüntülenen anne ayı ve iki yavrusundan biri annesiyle kaçarken, diğerinin dağa tırmanma çabası gülümsetti.

Gümüşhane merkeze bağlı Yağmurdere köyünde bir vatandaş tarafından kaydedilen görüntülerde, anne ayının iki yavrusuyla birlikte yolun karşısına geçmeye çalıştığı anlar yer aldı. Bu sırada yoldan araçların geldiğini fark eden anne ayı hızla yamaçtan aşağı doğru kaçtı. Yavrulardan biri annesini takip ederek onunla birlikte gözden kaybolurken, annesi ve minik kardeşinin kaçtığını fark edemeyen diğer yavru ise dağa tırmanmaya devam etmeye çalıştı.

Minik ayının dağa tırmanmak için gösterdiği çaba izleyenleri gülümsetti.

Bizi sosyal medyadan takip edin