Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
09 Eylül, 2021 12:48 tarihinde yayınlandı
0

Cumhuriyet Halk Partisi 98 kuruluş yıldönümünü kutladı

CHP 98 yaşında Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) 98. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Kent Meydanında bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu.

CHP Karabük İl Başkanlığı’nın düzenlediği çelenk sunma törenine CHP il ve merkez ilçe teşkilatı katıldı. Çelenk sunumunun ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Törende bir konuşma yapan Cumhuriyet Halk Partisi Karabük İl Başkanı Abdullah Çakır Benim iki büyük eserim var, biri Türkiye Cumhuriyeti diğeri Cumhuriyet Halk Partisidir diyen büyük devrimci, önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün yoldaşları 98. Yaşımız kutlu olsun. Umudun adı Ülkemizi kurtaran ve kuran Cumhuriyet Halk Partimiz bugün 98 yaşında. Ne mutlu bize ilk günkü gibi gururluyuz, mutluyuz ve heyecanlıyız. 09 Eylül 1923 te ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının kurduğu Cumhuriyet Halk Partisine gönül veren her birey bu onuru ve gururu yaşıyor ve yaşayacaktır. Çağdaş Türkiye Cumhuriyetini kuran; demokratik , laik, sosyal, hukuk devletini inşa eden , adaleti sağlayan partidir Cumhuriyet Halk Partisi. Cumhuriyet Halk Partisi Türkiye’nin attığı her adımda vardır , var olmaya da devam edecektir. Günümüzde tek adam rejimi ile tartışılır hale gelen demokrasi ve adalet kavramları partimizin iktidarı ile tekrar demokrasi ve adalete olan güveni artıracaktır. Dünyada ve komşularımızda devam eden savaşlar Mustafa Kemal Atatürk ve partimizin ortaya koyduğu ‘’ Yurtta Sulh , Cihanda Sulh’’ ilkesinin haklılığını ortaya koymuştur. Cumhuriyetimizin temel taşları olan Cumhuriyetcilik, Halkcılık, Laiklik , Devrimcilik, İnkilapcılık ve Devletcilik ilkelerini de simgeleyen altı oku gururla taşıyoruz. Cumhuriyetimizin temel ilkelerine karşı çıkanlar , Devletimizin ve Milletimizin çıkarlarına karşı çıkanlar , şunu iyi bilsinler ki , Cumhuriyet Halk Partisi olduğu müddetçe Cumhuriyete ve onun ilkelerine her zaman sahip çıkmaya devam edeceğiz. İktidara giden yolda öncelikle Ulu Önderimiz Mustafa KemalAtatürk , arkadaşları ve kaybettiğimiz tüm partililerimizi saygıyla anıyorum. Tüm örgütümüze şükranlarımı sunuyorum. Cumhuriyet Halk Partisinin 98. Kuruluş yıl dönümü kutlu olsun , kimsenin şüphesi olması biz kazanacağız.” dedi

Bizi sosyal medyadan takip edin
d 1
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
09 Haziran, 2026 09:30 tarihinde yayınlandı
Yapay Zeka
Yazıyı sesli dinle
0

TOKİ’DEN KARABÜK’E 127 KONUTLUK DEV FIRSAT

Eskipazar ve Safranbolu’da toplam 127 konut kurasız satışa sunulacak. Başvurular 15 Haziran’da başlayacak.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, TOKİ tarafından 64 ilde yaklaşık 20 bin konutun satışa çıkarılacağını açıkladı. Kurasız açık satış kampanyası kapsamında Karabük’te de toplam 127 konut vatandaşlarla buluşacak.

TOKİ’nin Karabük’te satışa sunacağı konutların 90’ı Eskipazar’da, 37’si ise Safranbolu’da yer alıyor. Eskipazar’da 62 adet 2+1 ve 28 adet 3+1 olmak üzere toplam 90 konut satışa çıkarılırken, Safranbolu’da 29 adet 2+1 ve 8 adet 3+1 olmak üzere toplam 37 konut alıcılarını bekliyor.

64 İLDE SATIŞ

Bakan Kurum, TOKİ’nin yeni kampanyasıyla orta gelirli vatandaşların konuta erişiminin kolaylaştırılmasının hedeflendiğini belirtti. Satışa sunulan konutların büyük bölümünün tamamlandığını veya tamamlanma aşamasında olduğunu ifade eden Kurum, vatandaşların güvenli ve sağlam konutlara uygun koşullarla sahip olabileceğini söyledi.

FİYATLAR 2,1 MİLYON LİRADAN BAŞLIYOR

Kampanya kapsamında konutlar peşin ve vadeli ödeme seçenekleriyle satışa sunulacak. Peşin alımlarda yüzde 25 indirim uygulanırken, konut fiyatları 2 milyon 100 bin liradan başlayacak. Vadeli satışlarda ise aylık taksitler 18 bin liradan başlayacak.

Vatandaşlara üç farklı ödeme modeli sunulacak. Peşin alımlarda yüzde 25 indirim uygulanacak. Yüzde 50 peşinat ödeyenlere 72 ay vade ve yüzde 8 indirim imkanı sağlanacak. Üçüncü modelde ise peşinatın yarısı sözleşme sırasında, kalan yarısı 12 ay sonra ödenecek ve kalan tutar 60 ay vadeyle taksitlendirilecek.

GELİR ŞARTI ARANMAYACAK

Açık satış kampanyasında gelir ve ikamet şartı aranmayacak. Başvuru yapacak vatandaşların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, 18 yaşını doldurmuş bulunması ve kendisi ya da eşinin üzerine kayıtlı bir konutunun olmaması yeterli olacak.

BAŞVURULAR 15 HAZİRAN’DA

TOKİ’nin kurasız açık satış kampanyası kapsamında başvurular 15 Haziran’da başlayacak ve 17 Temmuz’a kadar devam edecek. Satış işlemleri Halkbank ve Ziraat Bankası şubeleri aracılığıyla gerçekleştirilecek.

Vatandaşlar kampanyaya ilişkin detaylı bilgiye TOKİ’nin internet sitesi, banka şubeleri ve 444 86 54 numaralı çağrı merkezi üzerinden ulaşabilecek.

Bizi sosyal medyadan takip edin