Cumhuriyet bisiklet turu 101. yılında Zonguldak’ta düzenlenecek - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
cumhuriyet bisiklet turu 101 yilinda zonguldakta duzenlenecek z4mjV2bQ
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Ekim, 2024 08:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Cumhuriyet bisiklet turu 101. yılında Zonguldak’ta düzenlenecek

Cumhuriyetin 101. yıl dönümü kapsamında Zonguldak’ta gerçekleştirilecek olan 175 kilometrelik Cumhuriyet Bisiklet Turu, 27-29 Ekim 2024 tarihlerinde bisiklet tutkunlarını bir araya getirecek. Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, İlçe Spor Müdürlükleri ve Bisiklet İl Temsilciliği’nin katkılarıyla düzenlenen bu prestijli organizasyon, üç etapta koşulacak.

Tur, 27 Ekim Pazar günü saat 10:00’da Zonguldak’tan başlayacak ve Kozlu üzerinden Ereğli’de sona erecek. İkinci etap, 28 Ekim Pazartesi günü saat 10:00’da Ereğli’den başlayarak Babadağ üzerinden Devrek’te tamamlanacak. Son etap ise 29 Ekim Salı günü sabah 08:00’de Devrek’ten başlayıp Zonguldak Tören Alanı’na ulaşacak. Katılımcılar, saat 11:00’de Cumhuriyet Bayramı töreninde yer alacak.

Turnuvaya, aralarında Erkan Akçelik, Emirkan Demirci, Fatih Çengel gibi tanınmış bisikletçilerin de bulunduğu 17 sporcu katılacak. Organizasyona katkı sağlayan tüm kurumlar ve sporcular, Cumhuriyetin 101. yılını bu anlamlı etkinlikle kutlayacak. Bisiklet İl Temsilcisi Erkan Akçelik, tüm katılımcılara başarılar dileyerek, organizasyonun heyecanla beklendiğini belirtti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunda kayaliklardan dusen sahis yaralandi liD5lS4D
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Nisan, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsun’da kayalıklardan düşen şahıs yaralandı

Samsun’un Atakum ilçesinde kayalıklardan düşerek yaralanan şahıs, ekiplerin çalışmaları sonucu kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre, Atakum ilçesinde kayalıklardan düşen vatandaşı gören çevredeki vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine AFAD, jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bölgeye ulaşan ekipler tarafından yürütülen koordineli ve titiz çalışma sonucu bulunduğu yerden çıkartılan vatandaş, sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin