Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Şubat, 2024 00:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Zonguldak mitingi öncesi hazırlıklar sürüyor

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Zonguldak’ta gerçekleştireceği miting öncesi hummalı çalışmalar sürüyor.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 10 Şubat günü saat 14.00’te Zonguldak’ta miting gerçekleştirecek. Mitingin yapılacağı alan ve çevresinde ise çalışmalar aralıksız sürüyor. Aynı zamanda Fevkani Köprüsü’nün yıkımı sonrası devam eden yol yapım, çevre düzenlemesi ve yol çizgisi çalışmaları günün ilk ışıkları ile birlikte devam etti.
Mitingin yapılacağı alan ve çevresi bayraklarla donatılmaya başlandı. AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, tüm halkı Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mitingine davet etti. Çağlayan, “Yarın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Zonguldak’ta halkımızla buluşacak. Hazırlıklarımız son sürat devam ediyor. Şu anda Fevkani Köprüsü’nün yıkıldığı alandayız. Geniş bir alana sahibiz. Mitingimiz burada yapılacak. Giriş ve çıkışlarımız geçmişteki mitinglere göre çok daha rahat ve ferah bir ortamda yapılacak” dedi.

“Er meydanına davet ediyoruz”
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Zonguldak mitinginde aynı zamanda belediye başkan adaylarını da açıklayacağını ifade eden Çağlayan, “Cumhurbaşkanımız yarın burada hem halkımıza hitap edecek aynı zamanda da ilçelerimiz ve beldelerimizin belediye başkan adaylarını da açıklamış olacak. Tüm hemşehrilerimizi bizler miting alanına davet ediyoruz. Er meydanına davet ediyoruz” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Temmuz, 2025 04:07 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Alevlere teslim olan ev küle döndü, iki kardeş yaralı kurtuldu

Kastamonu’nun Cide ilçesinde alevlere teslim olan mesken kullanılmaz hale gelirken, iki kardeş ise yaralandı.
Olay, Cide ilçesi Başköy köyü Pire Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Mecit B.’ye ilişkin iki katlı meskende şimdi belirlenemeyen sebeple yangın çıktı. Kısa müddette büyüyen yangın, konutun bitişiğinde bulunan samanlığa da sıçradı. Yangını gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, sıhhat ve jandarma takımları sevk edildi. Olay yerine gelen grupların müdahalesiyle yangın denetim altına alınarak söndürüldü.
Yangında iki katlı mesken kullanılmaz hale gelirken, Mecit B. ve kardeşi Mevlüt B. yaralandı. Yaralanan iki kardeş, sıhhat grupları tarafından yapılan birinci müdahalenin akabinde Cide Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin