Reklam Alanı — Yan Sol Reklam Bu alana reklam ver
Reklam Alanı — Yan Sağ Reklam Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
07 Aralık, 2015 15:04 tarihinde yayınlandı
0

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan KBÜ’üne Övgü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İnovasyon Haftası kapsamında İstanbul Kurultay Merkezi’nde düzenlenen ödül törenine katılarak 3-9 Ağustos tarihlerinde Kocaeli Körfez Yarış Pisti’nde TÜBİTAK 11. Alternatif Enerjili Araç Yarışlarına katılan araçları inceledi.
Üniversite Elektrikli Araç Takımı da bu yarışlara katılarak Yerli Araç Teşvik Ödülü ile dönmüştü. NAR V2 elektrikli aracın bu yıl yarışlarda en önemli özelliği ise kendi motor sürücüsüyle yarışan tek takım olması ve elektronik diferansiyeli kullanarak aracın sürülmesi idi.
Stantları gezen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Üniversite Elektrikli Araç Takımından bilgi alarak aracı inceledi.
Günün anısına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Karabük Üniversitesi elektrikli araç takımı şeref defterine; “Karabük Üniversitesi mensubu öğrencilerimizin yerli ürün otomobilini görerek kendileri ile gurur duydum. Başarılarınızın artarak devam etmesini diliyorum.” yazarak öğrencileri ve ekibi kutladı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kozlu belediye meclisi mayis ayi 1 oturumu yapildi 9SLNOiAv
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Mayıs, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Kozlu Belediye Meclisi Mayıs ayı 1. oturumu yapıldı

Kozlu Belediye Meclisi’nin 4 Mayıs 2026 Pazartesi günü saat 10.30’da gerçekleştirilen 1. oturumunda çeşitli gündem maddeleri görüşüldü.

Kozlu Belediye Meclisi’nde yoklama ve açılışın ardından gündem maddeleri okunarak bir önceki toplantıya ait tutanak özeti görüşüldü. Toplantıda 2025 yılı gelir gider kesin hesabı oy birliği ile kabul edildi.

Gelirler Müdürlüğü’nün “Belediyemiz İktisadi ve Sosyal Tesislerindeki Uygulanacak Fiyat Tarifelerinin Belirlenmesi” ile ilgili talebi görüşülerek düzenleme yapılmak üzere değerlendirmeye alındı. “Su Aboneliği Güvence Bedelinin İadesi” ile ilgili madde ise oy birliği ile kabul edildi.

Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü’nün “Zonguldak İçme Suyu Tüneli ve Kanal İnşaatı Protokolü” ile ilgili talebi ile Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’nün “Toplu Taşıma Ücretlerine Zam” talebi Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edildi.

Toplantıda ayrıca gündem dışı madde de görüşülerek oy birliği ile kabul edildi. Belediye Meclisi’nin ikinci oturumunun ilerleyen günlerde yapılacağı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin