Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan KBÜ'üne Övgü - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
07 Aralık, 2015 15:04 tarihinde yayınlandı
0
0

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan KBÜ’üne Övgü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İnovasyon Haftası kapsamında İstanbul Kurultay Merkezi’nde düzenlenen ödül törenine katılarak 3-9 Ağustos tarihlerinde Kocaeli Körfez Yarış Pisti’nde TÜBİTAK 11. Alternatif Enerjili Araç Yarışlarına katılan araçları inceledi.
Üniversite Elektrikli Araç Takımı da bu yarışlara katılarak Yerli Araç Teşvik Ödülü ile dönmüştü. NAR V2 elektrikli aracın bu yıl yarışlarda en önemli özelliği ise kendi motor sürücüsüyle yarışan tek takım olması ve elektronik diferansiyeli kullanarak aracın sürülmesi idi.
Stantları gezen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Üniversite Elektrikli Araç Takımından bilgi alarak aracı inceledi.
Günün anısına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Karabük Üniversitesi elektrikli araç takımı şeref defterine; “Karabük Üniversitesi mensubu öğrencilerimizin yerli ürün otomobilini görerek kendileri ile gurur duydum. Başarılarınızın artarak devam etmesini diliyorum.” yazarak öğrencileri ve ekibi kutladı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tasarim6 3
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Nisan, 2026 14:03 tarihinde yayınlandı
0
0

Michael Eneramo hayatını kaybetti

Türkiye’de Sivasspor, Beşiktaş, Karabükspor, Başakşehir ve Manisaspor formaları da giyen Michael Eneramo, geçirdiği kalp krizi sebebiyle hayatını kaybetti.
Eski futbolcu Michael Eneramo’dan acı haber geldi. 2010-2011 sezonunda Sivasspor formasıyla Türkiye kariyerine başlayan ve Beşiktaş, Karabükspor, Başakşehir ve Manisaspor’da da top koşturmuş olan Eneramo, geçirdiği kalp krizi nedeniyle 40 yaşında hayatını kaybetti.
Nijeryalı eski futbolcu, söz konusu takımlarda çıktığı toplam 147 müsabakada 45 gole imza atmıştı.

Bizi sosyal medyadan takip edin