Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Ocak, 2024 12:48 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 2dk
Yorum Sayısı: 1

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Karabük’e gençlik aşısı

AK Parti’den Türkiye’nin en genç belediye başkan adayı olan 36 yaşındaki Özkan Çetinkaya, Karabük’te coşkuyla karşılandı.
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle AK Parti Karabük Belediye Başkanı Adayı Özkan Çetinkaya oldu. Türkiye’nin en genç belediye başkan adayı olan 36 yaşındaki Çetinkaya, Karabük’te coşkuyla karşılandı. AK Parti Karabük İl Başkanlığı binası önünde karşılanan Çetinkaya’ya partililer ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

“Karabük’ümüz için canla başla çalışacağız”
İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirine konuşan Karabük Belediye Başkan Adayı Özkan Çetinkaya, “Köklü Cumhuriyetimizin genç vilayetlerinden Karabük’ümüze genç bir belediye başkan adayı diyoruz şuan için. İnşallah biz her zaman bunun bir dinamizm, bir enerji, bir hizmetle daha hızlı olacağımızı buradan beyan ediyoruz. Sürecin hayırlı olmasını temenni ediyorum. İnşallah siyasetin her zaman ilk maddesi çok çalışmak. Samimiyet, gayret. Bunların hepsi bizde mevcut. İnşallah öncelikle adaylık sürecinde çok çalışacağız. Sonra da beş yıllık ehliyeti alırsak bu beş yılda da Karabük’ümüz için, memleketimiz için 7/24 dört mesai anlayışıyla canla başla çalışacağız inşallah” dedi.
Çetinkaya, "Bugün de sağ olsun partimiz bizi çok güzel karşıladı. Güzel bir kitleyle karşıladı. Ben özellikle il başkanıma, vekillerime ve teşkilat basın mensuplarıma buradan teşekkür ediyorum. Çok sağ olsunlar. Her şeyin başı birlik beraberlik. Karabük’te biz her zaman birlik ve beraberlik taraftarı olacağız” ifadelerini kullandı.
Kentteki tüm vatandaşların taleplerine yönelik projeler geliştireceklerini aktaran Çetinkaya, “Şehrimizde ne gerekliyse ne yapmamız gerekiyorsa bunu gerek SKM’mizle, gerek İl başkanımızla, gerek vekillerimizle, bakanlarımızla, cumhurbaşkanımıza kadar bunun istişaresini yaparız. Bununla alakalı kentte gençlerimize ne gerekiyorsa yine toplumumuzun temsil eden birçok kesimine ne gerekiyorsa bunun çözümü noktasında da projeler ve hizmetler geliştiririz. O açıdan da bizler inşallah bugün bismillah dedik. Bundan sonra toplumumuzun her kesimden gelecek talebe Allah izin verirse bu samimi kadrolarla bu samimi binada birlik beraberlikle her zaman bir çözüm olacak. Onun sözünü vermek istiyorum” diye konuştu.
“İl Başkanımızın da müsaadesiyle biz hemen projelerimize başlayacağız” diyen Çetinkaya, “Çözümlerimize başlayacağız. Şu ana kadar zaten çalıştığımız bir Karabük var. Her zaman zaten arazideyiz. O açıdan ondan sonra zaten projelerimizi açıklayacağız. Vaatlerimizi açıklayarak inşallah 31 Mart’ta hayırlı bir şekilde tamamlamayı umut ediyoruz” şeklinde konuştu.

"Şehrimiz için, memleketimiz için bu gerçekten büyük bir fırsattır"
Karabük Belediye Başkan Adayı Özkan Çetinkaya ile yıllardır partiye hizmet ettiklerini kaydeden AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, şunları söyledi:
"Omuz omuza bir mücadelenin gayreti içerisindeyiz. Ben kendisine çıkmış olduğu bu yolda hayırlar temenni ediyorum. Rabb’im hayırlı eylesin diyorum. Karabük’ümüz için, şehrimiz için, memleketimiz için bu gerçekten büyük bir fırsattır. Bizler seçimleri hemşerilerimiz için, seçmenimiz için, Karabüklü kardeşlerimiz için bir fırsat olarak değerlendiriyoruz. Türkiye’nin en genç belediye başkanının Karabük’te gösterilmesi anlamında Cumhurbaşkanımızın göstermiş olduğu iradede bizler için çok anlamlıdır. Karabük yorgunluğunu, dinamizmi devredecek ve bundan sonraki süreci bizler koşarak, terleyerek, ter dökerek, mücadele ederek, Karabük için ne yapılması gerekiyorsa proje anlamında, gönül belediyeciliği anlamında bu çalışmaları teşkilatımızla, ekibimizle ve belediye başkan adayımızla birlikte istişare toplantılarımızı yaparak yol haritamızı çizerek bu çalışmaları icra edeceğiz.”

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Nisan, 2025 16:52 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Mandıra Filozofu’ndan 80’ler hikayesi

Samsun’un Atakum ilçesinde, "Mandıra Filozofu" sinemasıyla tanınan direktör Müfit Can Saçıntı, "Bir Trajikomik 80’ler Hikayesi"ni sahneledi.
Atakum Belediyesi ile Atakum Kent Kurulu iş birliğinde düzenlenen tertiple "Mandıra Filozofu" sinemasıyla tanınan direktör, senarist ve oyuncu Müfit Can Saçıntı, sanatseverlerle buluştu. Sanatçı, 80’li yılların siyasi atmosferinden kesitler sunduğu gösterisiyle Cet Sahne Sanat Merkezinde seyircilere unutulmaz gece yaşattı. Büyük ilgi gören "Bir Trajikomik 80’ler Hikayesi", iki gün sahnelendi.
"Kemanın Efendisi" lakabıyla tanınan Suat Fazilet, şov öncesi, 80’lerin unutulmaz müziklerini kemanıyla seslendirdi. Salonda nostalji rüzgarı estiren resital seyircilerin büyük beğenisini topladı. Erdem’in kemanıyla ses verdiği, periyoda damga vurmuş müzikler seyirciler tarafından tek ağızdan seslendirildi.
Usta Sanatçı Müfit Can Saçıntı, 80’ler konserinin akabinde "Bir Trajikomik 80’ler Hikayesi"ni sahneledi. Saçıntı gösterisinde, 80 devrinin atmosferini anılarından kesitler sunarak anlattı. Sanatkarın kendine has üslubuyla anlattığı "Bir Trajikomik 80’ler Hikayesi" seyircileri kimi vakit güldürürken kimi vakit duygusal anlar yaşattı. 80’lerin trajikomik hikayesiyle Cet Sahne’de unutulmaz geceye imza atan Saçıntı, seyirciler tarafından ayakta alkışlandı.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.