Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize’nin Güneysu ilçesinde Kıbrıs gazisi komşusu Muhammet Karslı’nın cenaze namazına katıldı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti’nin Samsun ve Ordu’daki Olağan Vilayet Kongrelerinin akabinde havayolu ile dün akşam memleketi Rize’ye geldi. Babaocağı Güneysu ilçesinde kendisini bekleyen kalabalığa hitap eden Erdoğan akabinde hayatını kaybeden komşusu Kıbrıs Gazisi Muhammet Karslı’nın konutuna uğrayarak taziyede bulundu. Komşusu Karslı’nın taziyesinde dua ederek Kur’an-ı Kerim de okuyan Erdoğan, bugün de öğlen namazı sonrasında Muhammet Karslı’nın Güneysu Merkez Camii’ndeki cenaze namazına katıldı. Erdoğan, cenaze namazı sonrasında partisinin birinci kongresine katılmak üzere ilçeden ayrıldı.
Karslı ise namaz sonrasındaki Merkez Mahallesi’ndeki aile kabristanlığında toprağa verilecek.


Cumhurbaşkanı Erdoğan Kıbrıs gazisi Muhammet Karslı’nın cenaze namazına katıldı
Bolu’da D-100’de takla atan otomobilden burunları bile kanamadan çıktılar
Bolu’da D-100 kara yolunda kontrolden çıkarak orta refüje çarpan otomobil takla attı. Araçta bulunan 2 kişi kazadan burunları bile kanamadan kurtuldu.
Kaza, D-100 kara yolu Gölyüzü Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, seyir halinde olan ve sürücüsünün ismi henüz öğrenilemeyen 14 NA 873 plakalı otomobil kontrolden çıkarak orta refüje çarptı. Çarpmanın şiddetiyle savrulan otomobil, takla atarak yolun ortasında ters döndü. Kazayı şans eseri yara almadan atlatan sürücü ve yolcu, tepetaklak olan araçtan kendi imkanlarıyla çıkmayı başardı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kaza nedeniyle D-100 kara yolunun 2 şeridi trafiğe kapandı. Polis ekipleri, olası bir başka kazayı önlemek amacıyla bölgede geniş güvenlik önlemleri alarak trafik akışını yan yoldan kontrollü olarak yönlendirdi. Aracın kaldırılması için bölgeye oto kurtarıcı sevk edildi.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

