Reklam
Reklam
cumhurbaskani erdogan 4 ocakta samsunda
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Aralık, 2024 00:22 tarihinde yayınlandı
0

Cumhurbaşkanı Erdoğan 4 Ocak’ta Samsun’da

AK Parti Samsun Vilayet Lideri Mehmet Köse, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 4 Ocak 2025’te yapılacak AK Parti Samsun Vilayet Başkanlığı 8. Olağan Kongresi’ne katılacağını açıkladı.

Birçok vilayette devam eden AK Parti vilayet başkanlığı kongreleri, 4 Ocak Cumartesi günü de Samsun’da yapılacak. Kongre öncesinde İl Başkanı Mehmet Köse tarafından Samsun Büyükşehir Belediyesi Şehit Ömer Halisdemir Çok Maksatlı Salon’da basın toplantısı düzenlendi. Köse, vilayet kongresine Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da katılacağını söyledi.

“Umudun, İcraatın, Geleceğin İsmi AK Parti” sloganıyla tüm Türkiye’de kongrelerin sürdüğünü belirten Köse, “Bugün prestijiyle Türkiye’deki tüm ilçelerimizin kongreleri büyük ölçüde tamamlanmış, vilayet kongrelerine başlanmış durumdadır. Vilayet kongreleri sonrasında da büyük kongremiz yeni yılın birinci yarısında gerçekleşecek. Samsun AK Parti olarak da 12 Ekim prestijiyle başladığımız ve 30 Kasım’da tamamladığımız 17 ilçemizin kongreleri birlik-beraberlik ve büyük bir olgunluk içerisinde, vatandaşlarımızın da ağır iştirakiyle düğün bayram havasında yapıldı. Samsun Vilayet Başkanlığı kongremizi de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle 4 Ocak 2025 Cumartesi günü gerçekleştireceğiz” dedi.

Kongre 4 Ocak’ta

Tüm Samsunluları kongreye davet eden Köse, “Genel Liderimiz ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle 4 Ocak 2025’te Tekkeköy Yaşar Doğu Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştireceğimiz AK Parti Samsun Vilayet Başkanlığı 8. Olağan Kongremize tüm halkımızı, AK Parti sevdalılarını ve demokrasiye gönül veren tüm halkımızı davet ediyoruz” diye konuştu.

Basın toplantısına ayrıyeten Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Nihat Soğuk, İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, Canik Belediye Lideri İbrahim Sandıkçı, Tekkeköy Belediye Başkanı Mustafa Candal, 19 Mayıs Belediye Lideri Osman Topaloğlu, Havza Belediye Lideri Murat İkiz ve parti teşkilat üyeleri katıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
7f224e0e 7349 4529 8f2c 4edc4c6b71bd
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
21 Mayıs, 2026 14:08 tarihinde yayınlandı
Yapay Zeka
Yazıyı sesli dinle
0

Karabük Belediyesi’nden Kurbanlık Satış Alanına Ücretsiz Servis

Karabük Belediyesi, Kurban Bayramı öncesinde vatandaşların kurbanlık satış alanına ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla ücretsiz servis uygulamasını hayata geçirdi.

Belediye tarafından yapılan duyuruya göre ücretsiz seferler, 22 Mayıs 2026 Cuma gününden itibaren başlayacak. Servisler, Balık Pazarı ile Mezbaha arasında karşılıklı olarak belirlenen saatlerde hizmet verecek.

Balık Pazarı kalkış saatleri 09.00, 11.00, 13.00, 15.00 ve 17.00 olarak açıklanırken; Mezbaha dönüş seferleri ise 10.00, 12.00, 14.00, 16.00 ve 17.15 saatlerinde gerçekleştirilecek.

Karabük Belediyesi yetkilileri, uygulamanın vatandaşların kurbanlık alışverişlerini daha rahat ve güvenli şekilde yapabilmesi amacıyla planlandığını belirtti.

Bizi sosyal medyadan takip edin