Reklam
Reklam
cumhurbaskani erdogan 4 ocakta samsunda
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Aralık, 2024 00:22 tarihinde yayınlandı
0

Cumhurbaşkanı Erdoğan 4 Ocak’ta Samsun’da

AK Parti Samsun Vilayet Lideri Mehmet Köse, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 4 Ocak 2025’te yapılacak AK Parti Samsun Vilayet Başkanlığı 8. Olağan Kongresi’ne katılacağını açıkladı.

Birçok vilayette devam eden AK Parti vilayet başkanlığı kongreleri, 4 Ocak Cumartesi günü de Samsun’da yapılacak. Kongre öncesinde İl Başkanı Mehmet Köse tarafından Samsun Büyükşehir Belediyesi Şehit Ömer Halisdemir Çok Maksatlı Salon’da basın toplantısı düzenlendi. Köse, vilayet kongresine Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da katılacağını söyledi.

“Umudun, İcraatın, Geleceğin İsmi AK Parti” sloganıyla tüm Türkiye’de kongrelerin sürdüğünü belirten Köse, “Bugün prestijiyle Türkiye’deki tüm ilçelerimizin kongreleri büyük ölçüde tamamlanmış, vilayet kongrelerine başlanmış durumdadır. Vilayet kongreleri sonrasında da büyük kongremiz yeni yılın birinci yarısında gerçekleşecek. Samsun AK Parti olarak da 12 Ekim prestijiyle başladığımız ve 30 Kasım’da tamamladığımız 17 ilçemizin kongreleri birlik-beraberlik ve büyük bir olgunluk içerisinde, vatandaşlarımızın da ağır iştirakiyle düğün bayram havasında yapıldı. Samsun Vilayet Başkanlığı kongremizi de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle 4 Ocak 2025 Cumartesi günü gerçekleştireceğiz” dedi.

Kongre 4 Ocak’ta

Tüm Samsunluları kongreye davet eden Köse, “Genel Liderimiz ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle 4 Ocak 2025’te Tekkeköy Yaşar Doğu Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştireceğimiz AK Parti Samsun Vilayet Başkanlığı 8. Olağan Kongremize tüm halkımızı, AK Parti sevdalılarını ve demokrasiye gönül veren tüm halkımızı davet ediyoruz” diye konuştu.

Basın toplantısına ayrıyeten Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Nihat Soğuk, İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, Canik Belediye Lideri İbrahim Sandıkçı, Tekkeköy Belediye Başkanı Mustafa Candal, 19 Mayıs Belediye Lideri Osman Topaloğlu, Havza Belediye Lideri Murat İkiz ve parti teşkilat üyeleri katıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
swa 1
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
20 Mayıs, 2026 13:07 tarihinde yayınlandı
0

Yıldırım: “Esnaf yaşarsa şehir yaşar”

Karabük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yıldıray Yıldırım, şehrin üretim gücü olan esnafın yaşadığı ekonomik zorlukları ve artan maliyet baskısını yakından takip ettiklerini belirtti.

Yıldırım, yaptığı açıklamada; “Bugün bir esnaf dükkânını açarken yalnızca satış yapmayı değil; kira, elektrik, su, vergi, sigorta, Bağ-Kur, personel giderleri ve daha birçok ağır yükü aynı anda omuzlamak zorunda kalmaktadır. Dışarıdan bakıldığında yalnızca ‘kazanç’ görülse de, işin perde arkasında büyük bir emek, mücadele ve fedakârlık vardır.

Esnafımız; bu şehrin alın teridir, istihdamıdır, bereketidir. Ancak artan maliyetler karşısında ayakta kalabilmek her geçen gün daha da zorlaşmaktadır. Küçük esnafın güçlenmesi, yerel ekonominin güçlenmesi demektir.

Karabük Esnaf ve Sanatkârlar Odası olarak; esnafımızın sesi olmaya, sorunlarını ilgili mercilere taşımaya ve çözüm için mücadele etmeye devam edeceğiz. Esnaf yaşarsa şehir yaşar” ifadelerine yer verdi.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin