Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saadet Oruç’tan Rektör Özölçer’e ziyaret - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
11 Mayıs, 2023 11:41 tarihinde yayınlandı
0
0

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saadet Oruç’tan Rektör Özölçer’e ziyaret

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saadet Oruç, Rektör Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer’i ziyaret etti.

Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer bugün Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saadet Oruç’u makamında ağırladı. Ziyarette, AK Parti MKYK Üyesi Zonguldak Milletvekili adayı Dilek Kaya, AK Parti Milletvekili Ahmet Çolakoğlu’nun eşi Selvi Çolakoğlu, Rektör Özölçer’in eşi Seran Özölçer, AK Parti Zonguldak İl Kadın Kolları Başkanı Tülay Sayılı ve üyeleri de yer aldı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Özölçer, Oruç’la bir süre sohbet ederek kendisine Üniversitede yapılan ve yapılması planlanan faaliyetler hakkında bilgi verdi.
Üniversitede olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu dile getiren Oruç, misafirperverliğinden dolayı Rektör Özölçer’e teşekkür etti. Yaklaşık yarım saat süren ziyaret, iyi niyet temennileri ve fotoğraf çekimiyle son buldu.(İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
bolu belediyesi didik didik araniyor 3 kisi hakkinda daha gozalti karari verildi ugRbQOW5
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Nisan, 2026 12:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu Belediyesi didik didik aranıyor: 3 kişi hakkında daha gözaltı kararı verildi

Bolu Belediyesi’ne yönelik yürütülen ‘icbar suretiyle irtikap’ soruşturması kapsamında sabah saatlerinde belediye binasına gelen çok sayıda jandarma ekibi arama yapıyor. Soruşturma kapsamında 3 kişi hakkında gözaltı kararı verildiği öğrenildi.

Geçtiğimiz ay yürütülen ’icbar suretiyle irtikap’ soruşturması kapsamında Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Can tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Sabahın ilk ışıklarıyla birlikte jandarma ekipleri tarafından belediye binasına geniş çaplı arama başlatıldı. Jandarma, belediyenin bilgi işlem sorumlusu eşliğinde yaptığı aramalarda kurumdaki tüm bilgisayarları ve dijital materyalleri inceleme altına aldı.

Öte yandan soruşturma kapsamında 3 kişi hakkında daha gözaltı kararı verildiği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin