Karabük Postası tarafından
19 Haziran, 2023 10:46 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saadet Oruç, ‘Kadınlar El Ele Karma Sergisi’ni ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saadet Oruç, ZBEÜ Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer’in eşi Seran Özölçer’in himayelerinde, 15 Temmuz Şehitler Kampüsü Cafe Akademi’de, ‘Kadınlar El Ele Karma Sergisi’ni ziyaret etti. Oruç’un yaptığı ziyarette Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, AK Parti MKYK Üyesi Dilek Kaya, AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu’nun eşi Selvi Çolakoğlu, Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan’ın eşi Ceyda Alan, Rektör Özölçer'in eşi Seran Özölçer, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu, Prof. Dr. Servet Karasu, Genel Sekreter Prof. Dr. Zehra Safi Öz ve AK Parti Kadın Kolları üyeleri yer aldı. Sergi alanındaki eserleri tek tek inceleyen Oruç, Seran Özölçer’den bilgi aldı. Sergiden elde edilen gelirin ihtiyaç sahibi kadınlara bağışlanacak olmasının çok anlamlı olduğu vurgulayan Oruç, başta Seran Özölçer olmak üzere serginin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti. Seran Özölçer ise, Saadet Oruç’un sergiye teşrif ederek kendilerini onurlandırdıklarını dile getirerek, nazik ziyaretinden dolayı teşekkür etti. Ziyaret toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Mayıs, 2025 08:30 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Sahte polis vurgununda 5 tutuklama

Kendisini polis olarak tanıtan çeteye yönelik İstanbul ve Yalova’da yapılan operasyonlarda gözaltına alınan 6 bireyden 5’i tutuklandı.
Bartın’da yaşayan A.S. isimli şahıs, kendisini polis olarak tanıtan şahısların kendisini 3 milyon TL fiyatında dolandırdığı istikametindeki şikayetin ardından Bartın Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi’ne bağlı Dolandırıcılık Ofisi polisleri İstanbul ve Yalova’daki 9 adresi iş vakitli operasyon düzenlemiş ve operasyonlarda K.O, A.G, A.S, H.Y, M.S, M.Ç.B gözaltına alınmıştı. Bartın’a getirilen zanlılar, emniyetteki süreçler ve hastanedeki sıhhat raporundan sonra ise Bartın Adliyesi’ne götürülmüştü. Zanlılar savcılık sözünün akabinde tutuklama talebi ile nöbetçi mahkemeye sevk idildi. Şahıslardan A.S.,K.O., A.G.,H.Y. ve M.S., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Gözaltındaki M.B ise isimli denetim kuralıyla hür bırakıldı.
Nitelikli dolandırıcılık hatası nedeniyle gerçekleştirilen operasyon öncesinde ise dolandırıcılık ofisi takımlarının sante polislerin her adımını takip ettiği öğrenildi. Kuşkulu şahısların banka hesap hareketlerini inceleyerek tahlil eden polisler toplamda 500 saatlik güvenlik kamera kayıtlarını izleyerek, inceledi. Şüphelilerinden M.S’nin İstanbul’dan Bartın vilayet merkezine 4 araç değiştirerek geldiği, şahsın tanınmamak gayesi ile farklı bölgelerde 3 defa kıyafet değişikliği yaptığını belirlendi.
Şüphelilerden M.S’nin mağdur A.S’ye ilişkin paradan 1 buçuk milyon TL’lik kısmını elden teslim aldığı anlara ilişkin güvenlik kamera manzaralarına de ulaşan gruplar, meskenlerde yapılan aramalarda da nitelikli dolandırıcılık olayında kullanıldığı bedellendirilen türlü banka kartları ve çok sayıda dijital malzeme ele geçirmişti.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.