Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Ocak, 2024 10:24 tarihinde yayınlandı
0

Cumhur İttifakı’nın ABB Başkan Adayı Turgut Altınok: “Ankara’da yüzde 73 oy alabiliriz”

Cumhur İttifakı’nın Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkan Adayı Turgut Altınok, Yenimahalle’de vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti Ankara İl Başkanlığı öncülüğünde İlbank Macunköy Sosyal Tesisleri’nde “Yenimahalle Teşkilat Buluşması” düzenlendi. ABB Başkan Adayı Turgut Altınok ve beraberindekiler, buluşmada vatandaşlarla bir araya geldi. Programda konuşan Altınok, Ankara’nın 5 yıldır 300 milyar lira bütçeyle yönetildiğini belirterek, “Bana Ankara’da 30 milyarlık bir iş gösterin. Bu seçimde vereceğimiz oy 5 yıllığına değil. Belediye başkanları şehrin 5 yılını yönetmez, şehrin geleceğini de yönetir. 3 milyarlık yapılan bir eser gösterin bana” dedi.

“Ankara’da yüzde 73 oy alabiliriz”

AK Parti Genel Merkezince yapılan anketlerde ’Altınok’a oy verebilirim’ diyenlerin oranının yüzde 73 olduğunu aktaran Altınok, “Biz ulaşırsak, hangi partiye oy verirse versin yüzde 73 Ankara’da oy alabiliriz. Böyle bir potansiyelimiz var. Aday Altınok değil, aday hepimiziz. Biz hizmetkar olacağız, sizleri mahcup etmeyeceğiz. Oy vermeyenler ’Keşke verseydik’ diyecek” şeklinde konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
omu ilahiyat fakultesinde mezuniyet heyecani MgJ827zh
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Haziran, 2026 04:07 tarihinde yayınlandı
0 0

OMÜ İlahiyat Fakültesi’nde mezuniyet heyecanı

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) İlahiyat Fakültesinde 320 öğrenci mezuniyet heyecanı yaşadı.

OMÜ İlahiyat Fakültesi 2025-2026 Eğitim-Öğretim Yılı 40. Dönem Mezuniyet Töreni, OMÜ Yaşam Merkezinde yapıldı. Saygı duruşu, İstiklal Marşı ve Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından Ondokuz Mayıs Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Faruk Sancar, fakültenin mezuniyet töreninde yaptığı konuşmada, mezuniyetin yalnızca bir eğitim sürecinin tamamlanması değil, aynı zamanda yeni bir hayat yolculuğunun başlangıcı olduğunu vurguladı. Üniversite eğitiminin öğrencilere sadece diploma kazandırmadığını belirten Sancar, bu sürecin dostluklar, tecrübeler ve kişisel gelişimle anlam kazandığını ifade etti. İlahiyat eğitiminin bilgi edinmenin ötesinde insanı anlamayı, hikmetle düşünmeyi ve hakikati aramayı öğreten özel bir alan olduğuna dikkat çeken Sancar, mezunların tüm sorularına cevap bulmuş bireyler olarak değil, doğru soruları sorabilen insanlar olarak hayata atıldıklarını söyledi. OMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ayşe Pınar Sumer de mezun öğrencileri tebrik ederek, hayatlarının yeni döneminde başarılar diledi.

Fakülte birincisi Armağan Bilici tarafından mezuniyet kütüğüne isim çakılması ve başarılı öğrencilere plaket takdiminin ardından diplomalarını alan öğrenciler, mezuniyet yemini ederek kep attı. Tören fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin