Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
03 Nisan, 2019 14:19 tarihinde yayınlandı
0

Cumayanı Köyünde  seçim sonrası silahlar konuştu

Cumayanı Köyünde adayların kavgasında bir kişi yaralanırken, Jandarma ve Çevik Kuvvet köyü ablukaya aldı

Karabük merkeze bağlı Cumayanı köyünde iki muhtar adayı taraflarının arasında çıkan kavgada 1 kişi yaralandı. Yaşanan gelişmeler üzerine gerginliğin arttığı köy çok sayıda Jandarma ve Çevik kuvvet ekiplerince ablukaya alındı.
Edinilen bilgiye göre, Cumayanı köyünde yeniden muhtar seçilen Bilal Bozkurt ile muhtar adayı Nuri Güllüoğlu’nun tarafları arasında seçim öncesi yaşanan tartışmalar köyde çıkan yangın sonrası kavgaya dönüştü. Kavgada A.Y. isimli şahısın ateşlediği tüfekten çıkan saçma Hasan Ş. İsimli vatandaşın yaralanmasına neden oldu. İhbar üzerine olay yerine 112 ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralı Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılırken, sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
JANDARMA VE ÇEVİK KUVVET KÖYÜ ABLUKA ALTINA ALDI
Köyde çıkan olay üzerine jandarma, polis çevik kuvvet ekipleri de zırhlı araçlarla köyü abluka altına aldı. Ayrıca ilçelerden takviye olarak jandarma ekipleri de olay yerine sevk edildi. Giriş ve çıkışların kapatıldığı köyde Jandarma ve polisin siren seslerini duyan taraflar olay yerinden dağıldı. Köyde güvenlik önlemleri alan jandarma ve çevik kuvvet ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı. Tek tek evleri arayan ekipler köyde adeta kuş uçurtmuyor. Yapılan incelemelerde kavgaya karıştıkları belirlenen 4 kişi gözaltına alınırken 2 tabanca ve av tüfeği fişekleri ele geçirildi.
2014 YEREL SEÇİMLERİNDE DE KAN DÖKÜLMÜŞTÜ
2014 yılında yapılan yerel seçimlerde mevcut muhtar Bilal Bozkurt ile yeniden aday olan eski muhtar Nuri Güllüoğlu’nun tarafları arasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi yaralanmıştı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
Yenicede altyapi seferberligi suruyor
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
14 Haziran, 2026 13:56 tarihinde yayınlandı
0

Yenice’de altyapı seferberliği sürüyor

Yenice Belediyesi, ilçenin geleceğine yönelik altyapı yatırımlarını aralıksız sürdürüyor. İlçe genelinde devam eden su ve doğalgaz altyapı çalışmalarıyla daha modern ve güçlü bir Yenice hedefleniyor.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Yenice Belediye Başkanı Sertaş Karaka, ilçenin dört bir yanında ekiplerin yoğun bir çalışma yürüttüğünü belirterek, “Yenice’mizin geleceğine değer katacak yatırımları bir bir hayata geçirirken, su ve doğalgaz altyapı çalışmalarımız da aralıksız devam ediyor. Uzun yıllar boyunca hemşehrilerimize hizmet edecek sağlam ve modern bir altyapı oluşturmak adına ekiplerimiz sahada yoğun mesai harcıyor” dedi.

Altyapı çalışmalarının yıl içerisinde tamamlanmasının hedeflendiğini ifade eden Karaka, bu yatırımlar sayesinde ilçenin daha güçlü, daha güvenli ve daha yaşanabilir bir yapıya kavuşacağını söyledi.

Altyapı yatırımlarının şehirlerin görünmeyen ancak en önemli hizmetlerinden biri olduğuna dikkat çeken Karaka, “Bugün attığımız her adım; yarının daha konforlu yaşam alanlarına, daha sağlıklı bir çevreye ve daha güçlü bir Yenice’ye dönüşecektir. Vatandaşlarımızın günlük yaşamını kolaylaştıracak, yaşam kalitesini artıracak ve ilçemizin gelişimine katkı sağlayacak projeleri kararlılıkla sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı.

Vatandaşların gösterdiği sabır, destek ve anlayışa teşekkür eden Başkan Karaka, Yenice için çalışmaya devam edeceklerini belirterek, “Bizim gayemiz yalnızca bugünün ihtiyaçlarını karşılamak değil; çocuklarımıza ve gelecek nesillere daha modern, daha güçlü ve daha mutlu bir Yenice bırakmaktır. Durmadan çalışıyor, Yenice’nin geleceğini birlikte inşa ediyoruz” diye konuştu.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin