Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
16 Kasım, 2021 13:43 tarihinde yayınlandı
0

CUMA GÜNÜ DENİTİMLER ARTIRILMALI

Cuma günü Zonguldak Caddesi ve Ankara caddesinde yoğun yaya trafiği yaşanırken, araçların yaya önceliğine dikkat etmedikleri belirtildi. Cuma Pazarının kurulduğu günlerde İl Trafik Müdürlüğü tarafından gerekli denetimlerin yapılması, gerekirse devriye görevlendirmesi istendi.

Gazetemize şikayetlerini dile getiren vatandaşlar, “Cuma Pazarı Karabük’ün en büyük pazarı sayılır. O gün burada yoğun yaya trafiği oluyor. Ama dakikalarca yaya geçidinde bekliyoruz. Araçlar son hız geliyor. Yayaya öncelik yok. Birçok vatandaşımızın da yaya geçidinde geçmek isterken araç çarpması sonucu yaralandığı oldu.Maalesef sürücülerimiz caydırıcı bir güç olmadığı için kurallara ihlal ediyorlar. yayaya öncelik yok. Bizler Cuma günleri buruda Trafik polisi yada bir ekip görevlendirilmesini istiyoruz” deyi konuştular.

Bizi sosyal medyadan takip edin
yaglidere deresinde kaybolan amca sedat celikin cansiz bedenine 4 gun sonra ulasildi 6jS4VeIT
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Mayıs, 2026 12:37 tarihinde yayınlandı
0 0

Yağlıdere Deresi’nde kaybolan amca Sedat Çelik’in cansız bedenine 4 gün sonra ulaşıldı.

Giresun’un Yağlıdere ilçesinde 23 Mayıs tarihinde balık avlamak için yeğeni ile birlikte dereye giren ve akıntıya kapılarak kaybolan Sedat Çelik’in cansız bedenine, olay yerinden yaklaşık 10 kilometre uzaklıkta ulaşıldı.

Sedat Çelik, yeğeni ile birlikte Yağlıdere Deresi’nde balık avladığı sırada akıntıya kapılarak kayboldu. Olayın ardından bölgede başlatılan arama kurtarma çalışmaları 4 gündür aralıksız sürdürülüyordu.

Dron destekli yürütülen çalışmalarda, Kaşdibi köyü köprüsü civarında dere içerisinde bir görüntü tespit edildi. Bunun üzerine belirtilen bölgede yoğunlaştırılan çalışmalar sonucunda Sedat Çelik’in cansız bedenine ulaşıldı.

Dereden çıkarılan Çelik’in cenazesi Yağlıdere Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin