Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Kasım, 2024 08:52 tarihinde yayınlandı
0

Çorum’un yüksek kesimlerinde yoğun kar yağışı etkili oluyor

Çorum’un yüksek kesimlerinde gece saatleri itibari ile yoğun kar yağışı etkili oldu.

Çorum’da beklenen kar yağışı gece saatleri itibari ile yüksek rakımlı kesimlerde yoğun etkili oluyor. D100 karayolu Osmancık-Merzifon kesimi, İskilip-Tosya Karayolu ve Osmancık-Çorum Karayolu Kırkdilim Geçidi’nde etkili olan kar yağışı, sürücülere de zor anlar yaşattı. Karayolları ekipleri kar yağışının etkili olduğu güzergahlarda küreme çalışması yapıyor.

Çorum il merkezinde de ara ara etkisini gösteren kar yağışının sabah saatlerine kadar devam edeceği tahmin ediliyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
duzcede bayramin ilk gunu 154 acemi kasap hastanelere kostu UTLACRAX
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Mayıs, 2026 16:22 tarihinde yayınlandı
0 0

Düzce’de bayramın ilk günü 154 acemi kasap hastanelere koştu

Düzce’de Kurban Bayramı’nın ilk gününde kurban kesimi sırasında yaralanan 154 kişi hastanelerde tedavi gördü.

Bayram namazının ardından kurban ibadetini yerine getirmek için kendi imkanlarıyla kesim yapmaya çalışan vatandaşlardan bazıları, bıçak ve satırla ya da kurbanlıkların tekme ve boynuz darbeleriyle yaralanıp soluğu hastanelerde aldı.

Kent genelinde el, kol ve bacaklarından yaralanarak Düzce’deki çeşitli hastanelerin acil servislerine başvuran toplam 154 kişi tedavi altına alındı. Hastanelerde yoğunluk oluşturan vatandaşların tamamı, ayakta yapılan tedavilerinin ardından taburcu edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin