Çorum’un yüksek kesimlerinde yoğun kar yağışı etkili oluyor - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Kasım, 2024 08:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Çorum’un yüksek kesimlerinde yoğun kar yağışı etkili oluyor

Çorum’un yüksek kesimlerinde gece saatleri itibari ile yoğun kar yağışı etkili oldu.

Çorum’da beklenen kar yağışı gece saatleri itibari ile yüksek rakımlı kesimlerde yoğun etkili oluyor. D100 karayolu Osmancık-Merzifon kesimi, İskilip-Tosya Karayolu ve Osmancık-Çorum Karayolu Kırkdilim Geçidi’nde etkili olan kar yağışı, sürücülere de zor anlar yaşattı. Karayolları ekipleri kar yağışının etkili olduğu güzergahlarda küreme çalışması yapıyor.

Çorum il merkezinde de ara ara etkisini gösteren kar yağışının sabah saatlerine kadar devam edeceği tahmin ediliyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
beunlu akademisyen ulusal toplantida moderator oldu zzbGRSDj
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Mart, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

BEUN’lü akademisyen ulusal toplantıda moderatör oldu

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) Eğitim Fakültesi İngilizce Dili Eğitimi Anabilim Dalı öğretim üyesi Dr. Tuğba Aydın Yıldız, Millî Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü (YEĞİTEK) ile British Council iş birliğinde düzenlenen “İngilizce Dil Eğitiminde Yenilik ve Teknoloji Ulusal Politika Diyaloğu” toplantısına katıldı. Yıldız, program kapsamında gerçekleştirilen yuvarlak masa oturumlarından birinde moderatörlük yaptı.

25-26 Mart 2026 tarihlerinde Ankara’da düzenlenen toplantıda, İngilizce dil eğitiminde dijitalleşme, yapay zekâ uygulamaları ve teknolojik dönüşüm konuları ele alındı. Kamu kurumları, üniversiteler ve uluslararası kuruluşlardan temsilcilerin yer aldığı programda, eğitimde teknoloji kullanımına yönelik politika geliştirme süreçleri masaya yatırıldı.

Toplantı kapsamında düzenlenen oturumlarda; yapay zekâ destekli öğrenme ortamları, öğretmenlerin dijital yeterlilikleri, ölçme ve değerlendirme sistemleri ile eğitimde teknolojinin sürdürülebilir kullanımı gibi başlıklar görüşüldü.

Yuvarlak masa oturumlarından birinde moderatör olarak görev alan Dr. Tuğba Aydın Yıldız, eğitimde yapay zekâ ve yabancı dil öğretimi alanındaki çalışmaları doğrultusunda değerlendirmelerde bulundu.

Program sonunda, İngilizce dil eğitiminde teknolojinin etkin ve etik kullanımına yönelik politika önerilerinin geliştirilmesinin hedeflendiği belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin