Çorum’daki fabrika yangında dumandan etkilenen 3 kişi hastaneye kaldırıldı - Karabük Haber Postası
corumdaki fabrika yanginda dumandan etkilenen 3 kisi hastaneye kaldirildi ltlaQ4Uv
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Mart, 2025 00:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Çorum’daki fabrika yangında dumandan etkilenen 3 kişi hastaneye kaldırıldı

Çorum’da besin fabrikasında çıkan yangına takımların müdahalesi sürerken, dumandan etkilenen 3 kişi hastaneye kaldırıldı.

Olay, Çorum Organize Sanayi Bölgesi 16. Cadde’de bulunan Aksular firmasına ilişkin besin fabrikasında meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, fabrikanın üretim kısmında bilinmeyen sebeple yangın çıktı. Kısa müddette büyüyen yangın fabrikayı sardı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, Orman İşletme Müdürlüğü ile jandarma ve sıhhat grubu sevk edildi. Gruplar tarafından fabrikada bulunan çalışanlar tahliye edilirken, 4 kişi dumandan etkilendi. Dumanlardan etkilenen vatandaşlardan 3’ü hastaneye kaldırılırken 1’ine ise olay yerinde müdahale yapıldı.

Ara orta patlamaların gerçekleştiği yangına takımların müdahalesi sürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
3nisanbakan3
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
03 Nisan, 2026 16:54 tarihinde yayınlandı
0
0

Sanayinin Kalbinde Yoğun Mesai: Bakan Bayraktar Karabük’te

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, 3 Nisan 1937’de temeli atılan ülkenin ilk ağır sanayi fabrikası KARDEMİR’in ve Karabük’ün kuruluşunun 89’uncu yıl dönümünde bir dizi programa katıldı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Türkiye’nin sanayi tarihinin önemli simgelerinden biri olan Karabük’ü ziyaret etti. Ziyaret, 3 Nisan Demir Çelik Fabrikaları’nın ve Karabük’ün kuruluşunun 89. yıl dönümüne denk gelmesiyle ayrı bir anlam kazandı.

VALİLİK VE BELEDİYE ZİYARETLERİYLE BAŞLADI

Bakan Bayraktar’ın programı, Karabük Valiliğini ziyaret ile başladı. Vali Oktay Çağatay ve Protokol üyeleri tarafından Valilik girişinde karşılanan Bakan Bayraktar Valilik şeref defterini imzaladıktan sonra makama geçerek Vali Oktay Çağatay’dan ilin güncel durumu ve projeler hakkında detaylı brifing aldı.

62737770 c71f 45e8 b3c7 a23c9aea5f7a

Valilik ziyaretinin ardından Bakan Bayraktar, Karabük Belediyesini ziyaret etti. Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya ile makamda bir süre görüşen Bayraktar, kent yönetimi ve şehir projeleri üzerine değerlendirmelerde bulundu.

SİYASİ VE SANAYİ TEMASLARI DEVAM EDİYOR

Program kapsamında Bakan Bayraktar, AK Parti Karabük İl Başkanlığı’nı da ziyaret ederek parti teşkilatıyla bir araya geldi. Burada ilin siyasi ve ekonomik gündemi konuşulurken, önümüzdeki döneme dair projeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Sanayi vurgusunun öne çıktığı programda, Bayraktar’ın bir sonraki durağı Türkiye’nin önde gelen demir çelik üreticilerinden Kardemir Genel Müdürlüğü olacak.

f9d109e0 3fe5 4ff2 9ea1 21b9587add59

 

Bizi sosyal medyadan takip edin