Reklam
Reklam
corumda silahla vurulan sahis yaralandi gyMevbBc
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Mart, 2025 08:37 tarihinde yayınlandı
0

Çorum’da silahla vurulan şahıs yaralandı

Çorum’da bir şahıs, arkadaşları ile meskenine gittiği husumetlisini silahla vurarak yaraladı.

Olay, Kale Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Ö.S., arkadaşlarıyla birlikte, husumetli olduğu E.Y.’nin konutuna gitti. Burada Ö.S. ile E.Y. ortasında tartışma çıktı. Kısa müddette büyüyen tartışma arbedeye dönüştü. Hengame sırasında Ö.S. yanında bulundurduğu tabanca ile E.Y.’ye ateş etti. Silahla vurulan E.Y. yaralanırken, Ö.S. ve arkadaşları kaçarak olay yerinden uzaklaştı.

112 Acil Davet Merkezine yapılan ihbar üzerine olay yerine sıhhat ve polis grupları sevk edildi. Olay yerine gelen sıhhat takımları tarafından birinci müdahalesi yapılan E.Y. hastaneye kaldırdı. Polis grupları Ö.S.’nin yakalanması için çalışma başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
xaxaxaxa 1
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
13 Mayıs, 2026 14:43 tarihinde yayınlandı
0

 Vali Çağatay’dan orman yangını uyarısı

Köy ve Mahalle Muhtarları Hizmet İçi Eğitim Toplantısı, Vali Oktay Çağatay başkanlığında gerçekleştirildi.

3 Nisan Konferans Salonu’ndaki toplantıya Vali Yardımcısı Kerem Süleyman Yüksel, İdare ve Denetim Müdürü Engin Eren ile kentteki köy ve mahalle muhtarları katıldı.

Toplantının açılışında konuşan Vali Çağatay, muhtarların vatandaşların talep ve ihtiyaçlarının ilgili kurumlara iletilmesinde kritik rol üstlendiğini vurguladı. Mahalle ve köylerde yürütülen çalışmaların sahadaki yansımalarının büyük önem taşıdığını belirten Çağatay, yerel yönetim birimleri ile merkezi idare arasındaki koordinasyonun güçlendirilmesi gerektiğine işaret etti.

Yaz mevsimiyle birlikte orman yangınları açısından hassas bir döneme girildiğini hatırlatan Vali Çağatay, geçtiğimiz yıl afet boyutlarına ulaşan yangınların yaşandığını anımsattı. Bu yıl benzer durumların tekrarlanmaması adına tüm kurumlar, muhtarlar ve vatandaşlarla birlikte büyük bir hassasiyet içinde hareket edeceklerini ifade etti.

Toplantıda ayrıca hizmet içi eğitim başlıkları ele alınırken, mahalle ve köylerde yürütülen çalışmalar ile sahada karşılaşılan ihtiyaç, talep ve önerilere ilişkin muhtarların görüşleri dinlendi.

Bizi sosyal medyadan takip edin