Reklam
Reklam
corumda silahla vurulan sahis yaralandi gyMevbBc
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Mart, 2025 08:37 tarihinde yayınlandı
0

Çorum’da silahla vurulan şahıs yaralandı

Çorum’da bir şahıs, arkadaşları ile meskenine gittiği husumetlisini silahla vurarak yaraladı.

Olay, Kale Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Ö.S., arkadaşlarıyla birlikte, husumetli olduğu E.Y.’nin konutuna gitti. Burada Ö.S. ile E.Y. ortasında tartışma çıktı. Kısa müddette büyüyen tartışma arbedeye dönüştü. Hengame sırasında Ö.S. yanında bulundurduğu tabanca ile E.Y.’ye ateş etti. Silahla vurulan E.Y. yaralanırken, Ö.S. ve arkadaşları kaçarak olay yerinden uzaklaştı.

112 Acil Davet Merkezine yapılan ihbar üzerine olay yerine sıhhat ve polis grupları sevk edildi. Olay yerine gelen sıhhat takımları tarafından birinci müdahalesi yapılan E.Y. hastaneye kaldırdı. Polis grupları Ö.S.’nin yakalanması için çalışma başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
boluda elektrik diregine yildirim dustu eiggEsJz
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Mayıs, 2026 08:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu’da elektrik direğine yıldırım düştü

Bolu’da etkili olan sağanak yağış sırasında elektrik direğine yıldırım düştü. Direğin üst kısmında oluşan kıvılcım cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Bolu’da gün boyunca sağanak yağmur ve şiddetli dolu etkili oldu. Kent genelinde aralıklarla devam eden gök gürültülü sağanak sırasında şimşekler de etkisini sürdürdü. Yağışın etkili olduğu sırada Alpagutbey Mahallesi’nde bulunan bir elektrik direğine yıldırım isabet etti. Yıldırımın düşmesiyle birlikte direğin üst kısmında kıvılcımlar oluştu. O anlar çevrede bulunan vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin