Çorum’da iki otomobil çarpıştı: 8 yaralı - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
corumda iki otomobil carpisti 8 yarali fUJrOZTG
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Mayıs, 2025 00:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Çorum’da iki otomobil çarpıştı: 8 yaralı

Çorum’un Alaca ilçesinde iki arabanın çarpıştığı kazada 8 kişi yaralandı.

Kaza, Alaca ilçesi Selçuklar Sokak ile Cengiz Topel Sokak kesişiminde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Hanife O. idaresindeki 19 AFP 719 plakalı araba, Yusuf U. yönetimindeki 06 BF 3771 plakalı arabayla çarpıştı. Kazada her iki aracın şoförleri ile 06 BF 3771 plakalı araçta bulunan M.U., A.S.U., F.U., N.U., M.E.U. ve Z.U. yaralandı. Etraftaki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sıhhat ve polis takımları sevk edildi. Sıhhat gruplarınca birinci müdahaleleri yapılan yaralılardan biri tedaviyi reddederken, başkaları Alaca Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Kazayla ilgili polis takımları inceleme başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
trabzonda kayip oral sengunun cesedi 85 kilometre uzakta rizede bulundu Olr9pQq9
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Nisan, 2026 16:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Trabzon’da kayıp Oral Şengün’ün cesedi 85 kilometre uzakta Rize’de bulundu

Rize’nin Pazar ilçesi Güzelyalı Mahallesi kıyı şeridinde kayalıklar arasında bulunan erkek cesedinin, Trabzon’un Araklı ilçesinde 13 Nisan’dan bu yana kayıp olarak aranan Oral Şengün’e ait olduğu belirlendi.

Trabzon’un Araklı ilçesinde kaybolan Oral Şengün’den (27) uzun süre haber alınamaması üzerine başlatılan arama çalışmalarında, emniyet birimlerince yapılan kamera incelemeleri ve teknik analizler sonucunda cep telefonu sinyalinin son olarak Konakönü mevkiinde tespit edildiği belirlenmişti. Bunun üzerine bölgede yürütülen çalışmalar genişletilerek sahil hattına kaydırılmış, aramalara jandarma, sahil güvenlik, AFAD ve dalgıç polis ekipleri ile drone destekli hava unsurları da katılmıştı.

Saha çalışmalarının sürdüğü süreçte Rize kıyılarında kayalıklar arasında bulunan ceset için yapılan incelemelerde kimlik tespiti netleşti. Adli tıp süreci ve resmi değerlendirmeler sonucunda bulunan kişinin Oral Şengün olduğu kesinleşti.

Şengün’ün kaybolduğu nokta ile cesedin bulunduğu kıyı şeridi arasında yaklaşık 85 kilometrelik mesafe olduğu öğrenilirken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi. Ölüm nedenine ilişkin kesin bulguların adli tıp raporuyla ortaya çıkması bekleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin