Reklam
Reklam
corumda haraketli dakikalar polisten kacan motosikletli sahislar kovalamacayla yakalandi
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Mart, 2025 08:07 tarihinde yayınlandı
0

Çorum’da haraketli dakikalar: Polisten kaçan motosikletli şahıslar kovalamacayla yakalandı

Çorum’da polis gruplarından kaçan motosikletli ve gerisinde yolcu pozisyonunda olan bayan, kovalamaca sonucunda yakalandı. Kovalamaca anı saniye saniye kameraya yansırken, yakalanan şoföre 72 bin 635 lira ceza kesildi.

Edinilen bilgiye nazaran, Tekceviz 15. Sokak’ta polis gruplarının “dur” ihtarına uymayan 19 AAN 467 plakalı motosikletin şoförü, ardında yolcu pozisyonunda bulunan bayan ile kaçmaya başladı. Polis takımları tarafından takibe alınan motosikletli şahıslar, Osmancık Caddesi’nde kovalama sonucunda durduruldu.

Motosiklet şoförü B.H. ve ardında bulunan bayan polis grupları tarafından gözaltına alındı. Şoföre 72 bin 635 lira idari süreç uygulandı. 2 ay trafikten men edilen motosiklet ise otoparka çekildi.

Öte yandan, kovalamaca anı ise saniye saniye kameraya yansıdı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
temin duzce gecisinde arefe gunu trafik akici ilerliyor q7W7jkw2
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Mayıs, 2026 00:22 tarihinde yayınlandı
0 0

TEM’in Düzce geçişinde arefe günü trafik akıcı ilerliyor

Kurban Bayramı tatilini memleketlerinde veya tatil beldelerinde geçirmek için yola çıkan sürücüler, TEM Otoyolu’nun Düzce geçişinde rahat bir yolculuk yapıyor.

Bayram arefesinde yola koyulan tatilcilerin otoyolun özellikle Ankara istikametinde oluşturduğu hareketlilik, önceki bayramların aksine akıcı seyirde ilerliyor. Güzergah boyunca araç sayısında dönemsel artış gözlense de ulaşımda herhangi bir aksama veya trafik sıkışıklığı yaşanmıyor. Otoyolun Düzce geçişindeki bu rahat trafik akışı, dron ile havadan da görüntülendi.

Bölgede görev yapan trafik ve karayolları ekipleri, sürücüleri hız limitlerine uymaları ve emniyet kemeri takmaları konusunda uyarıyor.

Öte yandan yetkililer, otoyoldaki sakinliğin mesai saati bitimi olan 17.00’den itibaren yerini kısmi bir hareketliliğe bırakabileceğini değerlendiriyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin