Reklam
Reklam

Çorum’da haraketli dakikalar: Polisten kaçan motosikletli şahıslar kovalamacayla yakalandı

corumda haraketli dakikalar polisten kacan motosikletli sahislar kovalamacayla yakalandi
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Mart, 2025 08:07 tarihinde yayınlandı
0

Çorum’da polis gruplarından kaçan motosikletli ve gerisinde yolcu pozisyonunda olan bayan, kovalamaca sonucunda yakalandı. Kovalamaca anı saniye saniye kameraya yansırken, yakalanan şoföre 72 bin 635 lira ceza kesildi.

Edinilen bilgiye nazaran, Tekceviz 15. Sokak’ta polis gruplarının “dur” ihtarına uymayan 19 AAN 467 plakalı motosikletin şoförü, ardında yolcu pozisyonunda bulunan bayan ile kaçmaya başladı. Polis takımları tarafından takibe alınan motosikletli şahıslar, Osmancık Caddesi’nde kovalama sonucunda durduruldu.

Motosiklet şoförü B.H. ve ardında bulunan bayan polis grupları tarafından gözaltına alındı. Şoföre 72 bin 635 lira idari süreç uygulandı. 2 ay trafikten men edilen motosiklet ise otoparka çekildi.

Öte yandan, kovalamaca anı ise saniye saniye kameraya yansıdı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Zonguldak’ta bankada icra öfkesi: Silahla ateş açtı

zonguldakta bankada icra ofkesi silahla ates acti u9ZT65r2
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Haziran, 2026 00:37 tarihinde yayınlandı
0 0

Zonguldak’ın Soğuksu semtinde bir banka şubesinin ticari müşteriler katında bir şüpheli, iddiaya göre evinin icradan satılığa çıkarılmasına tepki göstererek silahla yere bir el ateş etti. Büyük paniğin yaşandığı olay sonrasında şüpheli yakalandı.

Olay, kent merkezi Soğuksu semtinde faaliyet gösteren bir kamu bankasının şubesinde meydana geldi. İddiaya göre, evinin icra yoluyla satılık ilanına koyulduğunu öğrenen B.H., bankanın ticari müşteriler katına çıktı. Şahıs, elindeki silahla yere bir el ateş etti. Silah sesinin yankılanmasıyla birlikte bankada büyük bir korku yaşandı. İçerideki personel ve işlem bekleyen vatandaşlar can havliyle kendilerini dışarı attı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine hızla intikal eden Zonguldak Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüpheli şahsı suç aletiyle birlikte yakalayarak gözaltına aldı. Şubede alınan geniş güvenlik önlemleri kapsamında banka tamamen tahliye edildi ve çevresine güvenlik şeridi çekildi. Şüpheli ise Karaelmas Polis Merkezi Amirliği’ne götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin