Çorum’un Alaca ilçesinde tesirli olan dolu yağışı, tarım topraklarını beyaza bürüdü.
Çorum’un Alaca ilçesinde öğle saatlerinde başlayan sağanak yağış, bir müddet sonra yerini dolu yağışına bıraktı. İlçenin yüksek rakımlı köylerinde tesirli olan dolu yağışı sebebiyle tarım yerleri olumsuz etkilendi. Tarım yerlerini beyaza bürüyen dolu yağışı bir müddet sonra tesirini yitirdi. Dolu yağışı sebebiyle tarım topraklarının ziyan görmüş olabileceği tabir edildi.


73
Çorum’da dolu yağışı etkili oldu: Tarlalar beyaza büründü
290
Yola saçılan tuğlalar ulaşımı tek yöne düşürdü
Karabük-Yenice kara yolunda seyir halindeki tırdan düştüğü iddia edilen tuğlalar nedeniyle ulaşım bir süre tek şeritten kontrollü olarak sağlandı.
Balıkısık Orman Deposu mevkiinde kara yoluna saçılan tuğlaları fark eden sürücüler durumu yetkililere bildirdi. İhbar üzerine bölgeye jandarma ve kara yolları ekipleri sevk edildi. Yolun bir bölümünü kaplayan tuğlalar nedeniyle ulaşım bir süre tek şeritten kontrollü olarak sağlandı. Ekiplerin yolda yaptığı temizlik çalışmasının ardından tuğlalar kaldırılarak trafik akışı normale döndü.
Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

