Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Eylül, 2023 12:48 tarihinde yayınlandı
0

Çorum’da anız yangını: Yüzlerce dönüm alan zarar gördü

Çorum’un Alaca ilçesinde çıkan anız yangınında yüzlerce dönümlük alan zarar gördü.

Olay, Alaca ilçesi Bolatcık Köyü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Akşam saatlerinde köy mevkiindeki arazide bilinmeyen sebeple çıkan anız yangını kısa süre büyüyerek çevrede bulunan tarlalara sıçradı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ile jandarma ekipleri sevk edildi. Büyük bir alana yayılan ve yüzlerce dönüm alanı etkileyen yangın hemen yanında bulunan ormanlık alan ve köye ulaşmadan itfaiye, jandarma ve köylülerin uzun uğraşları sonucunda kontrol altına alındı. Ekiplerin soğutma çalışmaları devam ediyor.

Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
bartinda siddetli firtina agaclar otomobillerin uzerine devrildi tGN3K14H
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Mayıs, 2026 04:22 tarihinde yayınlandı
0 0

Bartın’da şiddetli fırtına: ağaçlar Otomobillerin üzerine devrildi

Bartın’da akşam saatlerinden itibaren etkisini gösteren fırtınanın şiddetini artırmasıyla ağaçlar otomobillerin üzerine devrildi.

Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış ve fırtına sonrası Bartın’ın Ellibaş Köyü’nde, düğün yapılan bir alanın yakınındaki ağaç fırtına nedeniyle devrildi. Büyük bir gürültüyle devrilen ağaç, düğüne katılanlarda paniğe neden olurken, altında kalan 3 otomobilde hasar meydana geldi. Bölgeye sevk edilen itfaiye ekipleri, devrilen ağacı keserek araçları çıkardı.

Öte yandan Bartın’ın Amasra ilçesi Küçük Liman mevkiinde ise bir ağaç, park halindeki otomobilin üzerine düştü. İhbar üzerine olaya müdahale eden ekipler ağacı kısa sürede olay yerinden kaldırırken, otomobilde maddi hasar meydana geldiği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin