Reklam
Reklam

Çorum’da anız yangını: Yüzlerce dönüm alan zarar gördü

Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Eylül, 2023 12:48 tarihinde yayınlandı
0

Çorum’un Alaca ilçesinde çıkan anız yangınında yüzlerce dönümlük alan zarar gördü.

Olay, Alaca ilçesi Bolatcık Köyü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Akşam saatlerinde köy mevkiindeki arazide bilinmeyen sebeple çıkan anız yangını kısa süre büyüyerek çevrede bulunan tarlalara sıçradı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ile jandarma ekipleri sevk edildi. Büyük bir alana yayılan ve yüzlerce dönüm alanı etkileyen yangın hemen yanında bulunan ormanlık alan ve köye ulaşmadan itfaiye, jandarma ve köylülerin uzun uğraşları sonucunda kontrol altına alındı. Ekiplerin soğutma çalışmaları devam ediyor.

Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yenice Belediyesi araç filosunu güçlendirdi

Yenice Belediyesi arac filosunu guclendirdi
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
17 Haziran, 2026 13:27 tarihinde yayınlandı
0 0

Yenice ilçe Belediyesi, hizmet kapasitesini artırmak amacıyla araç filosuna yeni bir damperli kamyon kazandırdı. Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) tarafından hibe edilen araç belediye envanterine dahil edildi.

Yenice Belediye Başkanı Sertaş Karakaş, belediyenin daha hızlı ve etkin hizmet sunabilmesi için makine parkını güçlendirmeye devam ettiklerini belirtti.

TBB tarafından belediyeye hibe edilen 2026 model, 5 metreküp kapasiteli ve 11 ton yük taşıma kapasitesine sahip damperli kamyonun teslim alındığını ifade eden Karakaş, aracın ilçeye hayırlı olmasını diledi.
Başkan Karakaş, “Güçlü altyapı, güçlü Yenice anlayışıyla araç parkurumuzu yenileyerek hizmet kalitemizi artırmaya devam ediyoruz. İlçemizin çehresini değiştirecek yatırımları kararlılıkla hayata geçirirken, vatandaşlarımıza daha hızlı ve kaliteli hizmet sunmayı sürdüreceğiz” dedi.

 

 

Bizi sosyal medyadan takip edin