Çorum’da polis ekiplerince gerçekleştirilen şok uygulamada, haklarında arama kararı bulunan 8 kişi yakalanırken çok sayıda silah ve uyuşturucu madde ele geçirildi.
İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekiplerince 18-25 Ekim tarihlerinde yapılan şok uygulamalarla şüphe ve ihbar üzerine yapılan çalışmalar neticesinde, 5 bin 327 şahsın GBT kontrolü yapıldı.
Yapılan uygulamalar sırasında haklarında çeşitli mahkemeler tarafından arama kararı bulunan 8 şahıs yakalanırken, 4 ruhsatsız tabanca, 4 tüfek, 1 kuru sıkı tabanca, 5 kesici ve delici alet olmak üzere toplam 14 adet silah, 22 adet fişek, 5 adet şarjör, 28 adet sentetik ecza ile 1 adet telsiz ele geçirildi.
Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı birimlerce yapılan denetimlerde 87 umuma açık mekan, 29 kahvehane/kıraathane, 21 kafe, 25 çay ocağı, 13 oyun salonu ve 12 otopark kontrol edilirken, trafik ekipleri tarafından kontrol edilen 2 bin 745 araçtan 3 araca 12 bin 461 TL idari para cezası uygulandı. Teknik noksanları bulunan 3 araç ise trafikten men edildi.


0
Çorum polisinden şok uygulama
0
0
Düzce’de şimşekler geceyi gündüze çevirdi
Akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağışla birlikte peşpeşe çakan şimşekler Düzce semalarını aydınlattı. Vatandaşlar o anları cep telefonu kameralarıyla kaydederken, yağışın gece boyunca aralıklarla sürmesi bekleniyor.
Düzce’de akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış, gökyüzünü aydınlatan şimşeklerle birlikte etkisini gösterdi. Kent genelinde art arda çakan şimşekler geceyi adeta gündüze çevirirken, gök gürültüleri vatandaşlara korku dolu anlar yaşattı. Özellikle yüksek kesimlerde daha yoğun hissedilen yağış sırasında bazı vatandaşlar şimşeklerin oluşturduğu görüntüleri cep telefonu kameralarıyla kaydetti. Meteoroloji yetkilileri ise yağışların gece saatlerine kadar aralıklarla devam edebileceği konusunda uyarıda bulundu.

