Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Ekim, 2023 00:12 tarihinde yayınlandı
0

Çorum polisi suçlulara göz açtırmıyor

Çorum’da huzur ve güven ortamının devamının sağlanması maksadıyla gerçekleştirilen huzur operasyonları aralıksız sürüyor.

Son Valiler ve Emniyet Müdürleri kararnamesinin ardından Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı ve Emniyet Müdür Arif Pehlivan’ın göreve başlamasıyla birlikte Çorum halkının huzur ve güvenliği, kamu düzeninin sağlanması, suç ve suçlularla etkin mücadele yürütülürken huzur operasyonları vatandaşlar tarafından da büyük takdir topluyor.

Asayiş Şube Müdürlüğü, TEM Şube Müdürlüğü, KOM Şube Müdürlüğü, Güvenlik Şube Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan şok denetimlerde yakalanan suçlular adaletin huzuruna çıkarılmaya devam ediyor.

Polis ekipleri tarafından son bir ayda yapılan denetimlerde 30 bin 844 şahsın GBT kontrolü yapılırken haklarında çeşitli mahkemelerce yakalama kararı bulunan 100 şahıs yakalanarak adalete teslim edildi.

108 adet silah, 35 kesici alet ele geçirildi

Yapılan çalışmalarda ayrıca 46’sı ruhsatsız tabanca, 38’i tüfek, 24’ü kuru sıkı tabanca olmak üzere 108 adet silah, bu silahlara ait 628 adet tabanca fişeği ile 148 adet av fişeği ele geçirildi.

Zehir tacirlerine göz açtırılmıyor

Uyuşturucu ile de etkin bir mücadele yürüten Çorum polisi denetimlerde zehir tacirlerine de göz açtırmıyor. Şok uygulamalarda 213 adet sentetik ecza maddesi, 8 adet extacy hap, 6 farklı olayda folyoya sarılı bir miktar uyuşturucu madde ve 5 farklı olayda folyoya sarılı bir miktar metamfetamin ele geçirildi.

140 araç trafikten men edildi

Çorum polisinin yaptığı denetimlerde 23 bin 780 araç kontrol edilerek çeşitli suçlardan 970 araca işlem yapıldı. İşlem yapılan araçlara toplamda 9 milyon 627 bin 133 TL idari paraca cezası uygulandı. 140 araç ise trafikten men edildi. Ayrıca eğitim faaliyetleri çerçevesinde araç sürücüleri ve yayaların trafik kurallarına uymalarının sağlanması, trafik kuralları konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla araç sürücüsü ve yolculara yönelik ise denetimler devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
doktorlar mangal senliginde bulustu viW5mSJL
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Haziran, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
0 0

Doktorlar mangal şenliğinde buluştu

Karadeniz Ereğli’de faaliyet gösteren Anadolu Hastanesi’nin geleneksel hale getirdiği mangal şenliği, Köseağzı mevkisinde gerçekleştirildi. Hastane yönetimi ve doktorların katıldığı etkinlikte katılımcılar yoğun çalışma temposuna kısa bir ara vererek moral depoladı.

Samimi bir atmosferde gerçekleşen organizasyonda doktorlar ve yönetim kadrosu bir araya gelerek sohbet etme ve kaynaşma fırsatı buldu. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği etkinlikte katılımcılar keyifli anlar yaşadı.

Genel Müdür Dr. Evrim Balbaloğlu, etkinliğin önemine değinerek, “Sağlık hizmetlerinde başarının temelinde güçlü bir ekip ruhu yatıyor. Doktorlarımız ve yönetim kadromuzla bir araya geldiğimiz bu tür organizasyonlar, hem moral ve motivasyonumuzu artırıyor hem de çalışma arkadaşlarımız arasındaki iletişimi ve dayanışmayı güçlendiriyor. Yoğun çalışma temposu içerisinde bir araya gelerek güzel vakit geçirmek, kurumsal bağlarımızı daha da kuvvetlendiriyor. Bu tür etkinlikleri yalnızca geleneksel bir buluşma olarak değil, ekip ruhunu canlı tutan önemli organizasyonlar olarak görüyoruz. Bundan sonraki süreçte de bu tür etkinlikleri sık sık düzenleyerek bir araya gelmeye devam edeceğiz” dedi.

Etkinlik gün boyunca devam ederken, katılımcılar hem güzel havanın hem de birlikte vakit geçirmenin keyfini yaşadı.

Bizi sosyal medyadan takip edin