blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Aralık, 2025 16:30 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 2dk
Yorum: 0

Çorum FK, Süper Lig ekibi Alanyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı

Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur’unda Trendyol Süper Lig takımlarından Alanyaspor ile karşılaşacak olan Çorum FK, hazırlıklarını taktiksel idmanla tamamladı.
Çorum FK, Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur’unda yarın saat 20.30’da Alanyaspor’u konuk edecek. Çorum FK, müsabakanın hazırlıklarını tesislerinde yaptığı idmanla tamamladı. Teknik Yönetici Hüseyin Eroğlu idaresinde idman yapan kırmızı-siyahlılar, taktik çalışmaları yaptı.

"Kupada bir gayemiz yok ama ligde büyük amaçlarımız var"
Maçla ilgili değerlendirmelerde bulunan Teknik Yönetici Hüseyin Eroğlu, "Son gittiğimiz Bodrum FK maçında da takım manasında biraz eksikliğimiz vardı. 18 bireydik, kırmızı kart, sakatlıklar var. Bu maça genç oyuncuları görme manasında genç yüklü takımla çıkacağız. Ortamızdan oyuncular da oynatacağız. Lakin olağan ki Kupada bu maçı oynadıktan sonra tahminen oradan ek edeceğimiz oyuncular olacak. Orada da yetenekli oyuncular vardır ki son dört maçta da her oyuncuya gereksinimimiz var. Alışılmış bizim için değerli olan da Pazartesi günü oynayacağımız maç. Ona en yeterli halde hazırlanacağız. Kupada bir gayemiz yok ama ligde büyük amaçlarımız var. Çalışmalarımız bu istikamette devam edecek. Lig uzun bir maraton, birçok maç var. Daha evvel de yaşadığım, çalıştığım kulüplerde de çok gerilerden gelip sonunda amaca ulaşmıştık. Çorum FK dönem sonunda Üstün Lig’de olacaktır. Bizim işimiz bu. Bunun için buradayız" dedi.

"Mayıs ayında kupayı kaldıran bir kent olacağız"
Çorum FK grup kaptanı Yusuf Erdoğan da, "Maçları lehimize çevirme konusunda problem yaşadığımız bir süreçteyiz. Lakin sahanın içine baktığımızda daha fazla oyunu ikinci rakip alanda kabul eden bir Çorum FK izlettiğimizi düşünüyorum. Yalnızca birazcık bitecilik konusunda sorunlar yaşadığımızı düşünüyorum. Bu bir süreç. Şampiyonluk yolunda bu türlü dalgalanmalar her grup için oluyor. Bunu evvelki devirde oynadığım, şampiyon olduğum gruplarda da birçok defa yaşamış bir futbolcu olarak söyleyebilirim; mayıs ayında kupayı kaldıran bir kent olacağız. Bu türlü dalgalanmalar şu an yaşıyoruz. Bunu da en tabanda evvel futbolcuların hissettiğini söyleyebilirim. Bir hüzün var lakin bunu da biz üst çıkaracak biz futbolcularız. İnşallah dediğim üzere mayıs ayında şampiyonluğu birinci sırada bitiren ekip biz olacağız. Hem taraftarlarımızdan şunun kelamını veriyorum. Onlardan da şöyle bir kelam almak istiyorum. Oynayacağımız Pendik maçında stadı doldursunlar. Tek bir yürek olmak zorundayız. Yalnızca bu oynayan futbolcu ya da hocaların yapacağı bir şey değil. Bütün kentin kenetlenmesi gerekir. En büyük itici gücümüz taraftar. İnşallah devam edip yani haklı oldukları şeyleri daima birlikte göğüsleyip değişik bir öykü çizmek zorundayız daima birlikte" diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Mustafa Akgün tarafından
01 Şubat, 2026 17:05 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Akçasu TOKİ Konutlarında Çalışmalar Sürüyor

Karabük’ün Safranbolu ilçesine bağlı Akçasu Mahallesi’nde yapımı devam eden TOKİ konutlarında çalışmalar işin başlama tarihinden itibaren aralıksız şekilde sürdürülüyor.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yürütülen proje kapsamında, Akçasu Mahallesi’nde 196 adet konutun inşaatı ile altyapı ve çevre düzenleme işi gerçekleştiriliyor.

Şantiye alanında yer alan bilgilendirme tabelasına göre, projenin ihalesi 13 Ocak 2025 tarihinde yapıldı. İnşaat sahasının yer teslimi 4 Nisan 2025 tarihinde gerçekleştirilirken, işin süresi 450 gün olarak belirlendi. Projenin sözleşme bedelinin 408 milyon 53 bin 57 TL olduğu bildirildi.

Projenin müşavirliğini Renktaş Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Sağlık Ticaret Ltd. Şti., yüklenici firmalığını ise ARC 1453 İnşaat Ltd. Şti. üstleniyor.

Safranbolu’nun konut ihtiyacına katkı sağlaması hedeflenen TOKİ projesinde, konutların yanı sıra altyapı ve çevre düzenleme çalışmalarının da eş zamanlı olarak sürdürüldüğü belirtildi.

Yetkililer, planlanan takvim doğrultusunda çalışmaların devam ettiğini ve projenin tamamlanmasıyla birlikte bölgeye modern ve nitelikli bir yaşam alanı kazandırılmasının amaçlandığını ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin