Reklam
Reklam

Çorapta sakladığı paranın kendisinin olduğunu ispatladı

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
26 Mayıs, 2023 10:59 tarihinde yayınlandı
0

Zonguldak‘ın Alaplı ilçesinde Muharip Gaziler Derneği Başkanı Muammer Özdemir, pazaryerinde çorap içinde 5 bin 600 lira buldu. Özdemir, paranın kendisine ait olduğunu söyleyen kadına inanmayınca, kadın çantasından çıkardığı çorabın diğer eşini göstererek parasını geri aldı.

Alaplı ilçesinde haftada bir gün Çarşamba günü kurulan kapalı pazaryerinde alışveriş için giden Alaplı Muharip Gaziler Derneği Başkanı ve aynı zamanda Kıbrıs Gazisi olan Muammer Özdemir, yerde yumak halinde tek çorap gördü. Yerden aldığı çorabın içinde para olduğunu fark eden Özdemir, durumu sosyal medyada duyurarak sahibini bulmak amacıyla vatandaşlara bildirdi. Vatandaşların, sosyal medya hesaplarından “Alaplı Kapalı Pazaryeri’nde bir miktar para bulunmuştur” şeklinde duyuru yapmasının ardından Alaplı Belediyesi Zabıta ekipleri para kaybettiği yönünde kendilerine müracaat eden Kdz. Ereğli Üveyikli köyünden Hatice Artırmak isimli bir kadının olması üzerine irtibata geçerek buluşmasını sağladı.

Parayı bulan Kıbrıs Gazisi Özdemir’e, çorap içindeki paranın tutarını tam olarak söyleyemeyen kadın çantasından paranın olduğu çorabın diğer tekini göstererek ikna etti. Kıbrıs gazisi Özdemir, “Paranın miktarı önemli değil, önemli olan kaybeden kişinin 100 lirada olsa ihtiyacı olabileceğini düşünmek ve insanlık ölmemiş dedirttirmek.” ifadelerini kullandı. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin

Kastamonu’da uyuşturucu operasyonu: 2 gözaltı

kastamonuda uyusturucu operasyonu 2 gozalti G9BbTnvT
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Haziran, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Kastamonu’da polis ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda 470 adet sentetik ecza hapı ele geçirildi. Operasyonda 2 şüpheli gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar neticesinde, bir iş yeri ile bir eve eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda yapılan aramalarda 470 adet sentetik ecza hapı, 1 adet ruhsatsız tabanca ve tabancaya ait 2 adet şarjör, 1 adet ruhsatsız av tüfeği, 1 adet havalı tabanca, 65 adet 9 milimetre çapında fişek, 11 adet av fişeği ile suçtan elde edildiği değerlendirilen 3 bin TL nakit para ele geçirildi.

Konuyla ilgili 2 şüpheli gözaltına alındı.

Bizi sosyal medyadan takip edin