Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Ekim, 2023 00:48 tarihinde yayınlandı
0

Çöpleri yakmak isterken 2 hektarlık alanı küle döndürdü

Gümüşhane’de 2 hektarlık otluk ve çalılık alanın küle döndüğü yangının ardından polis ekipleri tarafından yapılan çalışma neticesinde yangının, bölgedeki çöpleri temizlemek isteyen bir kişinin yaktığı ateş sonucunda çıktığı tespit edilirken, şahıs alınan ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Gümüşhane’de geçtiğimiz Cuma günü Canca Mahallesi, Limon Deresi ve tarihi Canca Kalesi arasında bulunan bölgede yangın çıktı. Otların kuru olması ve rüzgârın etkisiyle büyüyen yangın kontrolden çıkarak Canca Kalesine kadar olan yamacı kapladı. Orman İşletme ve itfaiye ekiplerinin yaklaşık 3 saat süren çalışmasının ardından söndürülen yangında 2 hektarlık otluk ve çalılık alan küle döndü.

Çevreyi temizlemek isterken, 2 hektarlık alanı yakmış

Yangının ardından Gümüşhane Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yangının çıkış sebebinin belirlenmesi için çalışma başlatıldı. Polis ekipleri tarafından bölgedeki kameraların detaylı incelemesinin ardından yangının başlangıç noktasına yakın bölgede bir şüpheli tespit edildi. Yapılan çalışma neticesinde polis ekipleri tarafından gözaltına alınan O.K. isimli şahıs polis merkezine götürüldü. Burada ifadesi alınan O.K. öğle saatlerinde olay yerinde olduğunu, çevrede çok fazla çöp bulunduğunu ve bu çöpleri temizlemek için bir ateş yaktığını daha sonra bölgeden ayrıldığını söyledi. O.K. polis merkezinde alınan ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
karabukte uyusturucu operasyonu 7 supheli adliyeye sevk edildi umfXEkfS
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Mayıs, 2026 20:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te uyuşturucu operasyonu: 7 şüpheli adliyeye sevk edildi

Karabük’te jandarma ekiplerince düzenlenen 3 ayrı uyuşturucu operasyonunda 7 şüpheli gözaltına alındı.

Karabük Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince 13-16 Mayıs 2026 tarihleri arasında Karabük merkezde gerçekleştirilen 3 ayrı operasyonda şüphelilerin üzerlerinde ve ikametlerinde arama yapıldı. Yapılan aramalarda 170 adet sentetik ecza, 1 gram metamfetamin, 2 adet amfetamin emdirilmiş peçete ile 3 adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi.

Gözaltına alınan 7 şüpheli, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin