Karabük Postası tarafından
15 Eylül, 2023 10:35 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Çöp kamyonunun ezdiği yaşlı adam hayatını kaybetti

Karabük’te çöp kamyonunun altında kalarak ağır yaralanan yaşlı adam, hastanede hayatını kaybetti. Olay, dün akşam saat 19.00 Aydınlıkevler Mahallesi Yeşilyurt Caddesi'nde meydana geldi. M.O.O. idaresindeki 34 EYJ 725 plakalı Karabük Belediyesi'ne ait çöp toplama kamyonu çöp konteynerlerinden çöp aldıktan sonra yola girmek için sağa manevra yaptığı sırada yolda ilerleyen 84 yaşındaki Cevat Aslan’ın üzerinden geçerek sürükledi. Sürücü, çevredekilerin uyarısıyla dururken, çöp kamyonunun altında kalarak ağır yaralanan yaşlı adama ilk müdahaleyi markette alışverişte bulunan bir hemşire yaptı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralı olarak Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Cevat Aslan burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Asuman Doğan tarafından
31 Temmuz, 2025 13:16 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük’te Baba Okulu Seminerleri Tamamlandı

Karabük İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından düzenlenen “Baba Okulu Eğitim Semineri”  gerçekleştirilen sertifika töreniyle  tamamlandı.

Aile yapısının güçlendirilmesi, babalığın manevi, ahlaki ve toplumsal boyutlarının kavranması ve çocuk yetiştirme sürecinde bilinçli ve örnek bir babalık anlayışının desteklenmesi amacıyla hayata geçirilen proje, Kur’an-ı Kerim ve Sünnet’in temel prensipleri doğrultusunda hazırlandı.

7 Temmuz’da başlayan ve dört hafta süren eğitim programı, toplam sekiz oturumdan oluştu. Projenin sonunda düzenlenen törenle İl Müftüsü Ali Erhun tarafından katılımcılara sertifikaları takdim edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin