Karabük’te çöp kamyonunun altında kalarak ağır yaralanan yaşlı adam, hastanede hayatını kaybetti.
Olay, dün akşam saat 19.00 Aydınlıkevler Mahallesi Yeşilyurt Caddesi’nde meydana geldi. M.O.O. idaresindeki 34 EYJ 725 plakalı Karabük Belediyesi’ne ait çöp toplama kamyonu çöp konteynerlerinden çöp aldıktan sonra yola girmek için sağa manevra yaptığı sırada yolda ilerleyen 84 yaşındaki Cevat Aslan’ın üzerinden geçerek sürükledi. Sürücü, çevredekilerin uyarısıyla dururken, çöp kamyonunun altında kalarak ağır yaralanan yaşlı adama ilk müdahaleyi markette alışverişte bulunan bir hemşire yaptı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.
Ağır yaralı olarak Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Cevat Aslan burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. (İHA)


Çöp kamyonunun ezdiği yaşlı adam hayatını kaybetti
Sağanak sağlık ocağını vurdu: Hastalar ve personel mahsur kaldı
BARTIN (İHA) – Bartın’da etkili olan sağanak yağış hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Kozcağız beldesindeki sağlık ocağının önünde oluşan su birikintisi nedeniyle hastalar binaya ulaşamazken, sağlık personeli içeride mahsur kaldı.
Bartın merkeze bağlı Kozcağız beldesinde etkili olan yoğun yağış sonrası sağlık ocağının giriş kısmında büyük su birikintisi oluştu. Su nedeniyle sağlık ocağına gitmek isteyen vatandaşlar binaya giriş yapamadı.
Sağlık ocağında görevli personelin de bina içerisinde mahsur kaldığı öğrenildi. İçeride yaklaşık 30 sağlık çalışanının bulunduğu belirtildi.


