Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Şubat, 2024 13:39 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 25.02.2024 13:45
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Çöp Kamyonu Elektrik Direğine Çarptı

Karabük'te belediyeye ait çöp toplama kamyonu, yol ortasındaki elektrik direğine çarptı. Kaza yerindeki bir vatandaş ile çöp kamyonunun arkasındaki iki işçi kopan elektrik tellerinden son anda kaçarak kurtulurken, kaza anı güvenlik kameralarınca kaydedildi.

Edinilen bilgiye göre, Karabük Belediyesine ait Bilal M. yönetimindeki 34 EYK 305 plakalı çöp toplama kamyonu, 5000 Evler 75. Yıl Mahallesi 59. Sokak'ta yol ortasında bulunan beton elektrik direğine çarptı. Kamyonun direğe çarpmasıyla elektrik direği yıkılırken, kaza yerindeki bir vatandaş ile çöp kamyonunun arkasındaki iki işçi kopan elektrik tellerinden son anda kurtuldu. Kaza sonrası olay yerine polis ve elektrik ekipleri sevk edildi. Bölgedeki elektrikler tedbir amaçlı kesildi. Çöp kamyonunun aydınlatma direğine çarpma anları ise çevredeki güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. blank blank
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Asuman Doğan tarafından
26 Mayıs, 2025 13:05 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Yenice’de Berberlere Hijyen ve Fiyat  Denetimi

Yenice Belediyesi Zabıta Ekipleri, ilçe genelinde faaliyet gösteren berberlerde hijyen denetimi gerçekleştirdi.

. Halk sağlığını korumaya yönelik yapılan denetimlerde, iş yerlerinin hijyen koşulları, fiyat listelerinin uygunluğu ve gerekli belgelerin güncelliği detaylı şekilde incelendi.

Yenice Belediye Başkanı Sertaş Karakaş, denetimlerin Yazı İşleri Müdürlüğü ve Zabıta Amirliği iş birliğiyle yürütüldüğünü belirterek, “Vatandaşlarımızın sağlığı ve güvenliği bizim için her zaman önceliklidir. Bu kapsamda ilçemizdeki berberlerde titizlikle bir denetim gerçekleştirdik” dedi. Denetimlerin aralıksız sürdürüleceğini vurgulayan Başkan Karakaş, iş birliği ve duyarlılıklarından dolayı berber esnafına teşekkür etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin