Çok yağışlar su taşkınlarına neden oldu - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Eylül, 2023 16:24 tarihinde yayınlandı
0
0

Çok yağışlar su taşkınlarına neden oldu

Bolu’nun Göynük ilçesinde tesirli olan çok yağışlar sebebiyle taşan dereler yollarda ve tarlalarda hasara neden oldu.

Bolu’nun Göynük ilçesinde çok yağmur tesirli oldu. Yağış nedeniyle debisi yükselen dereler taştı. Göynük ilçesine bağlı Himmetoğlu köyü, Sarıcalar köyü ve Kürnüç-Kayabaşı köy yolunda ve tarlalarda hasar meydana geldi. Çiftçilerin dışarıda bulunan samanları da yağıştan nasibini alarak kullanılamaz hale geldi. Yağışın tesirli olduğu Himmetoğlu köyü, Sarıcalar köyü ve Kürnüç-Kayabaşı köyüne Bolu Valisi Erkan Kılıç, gitti. Yetkililerden bilgi alan Vali Kılıç, köylülere geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Bolu Vilayet Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkilileri de çiftçilerin hasarını tespit etmek için çalışmalara başladı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunda kayaliklardan dusen sahis yaralandi liD5lS4D
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Nisan, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsun’da kayalıklardan düşen şahıs yaralandı

Samsun’un Atakum ilçesinde kayalıklardan düşerek yaralanan şahıs, ekiplerin çalışmaları sonucu kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre, Atakum ilçesinde kayalıklardan düşen vatandaşı gören çevredeki vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine AFAD, jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bölgeye ulaşan ekipler tarafından yürütülen koordineli ve titiz çalışma sonucu bulunduğu yerden çıkartılan vatandaş, sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin