Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Ağustos, 2023 12:36 tarihinde yayınlandı
0

Çok sayıda ilaç içen genç kız hastanelik oldu

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde çok sayıda ilaç içen 22 yaşındaki genç kız hastaneye kaldırıldı.

Olay, dün akşam ilçeye bağlı Perşembe beldesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, 22 yaşındaki N.D. isimli genç kız çok sayıda ilaç içti. Genç kız, ailesi tarafından odasında yerde hareketsiz halde yatarken bulundu. Boş ilaç kutularını yerde gören aile tasaya kapılıp 112 Acil Davet Merkezini arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen sıhhat grupları genç kıza birinci müdahaleyi yaparak ambulansa bindirip Çaycuma Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Genç kızın tedavisi hala devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
TASARIM5 2
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
23 Mayıs, 2026 14:02 tarihinde yayınlandı
Yapay Zeka
Yazıyı sesli dinle
0

SAFRANBOLU BELEDİYESİNDE GELENEKSEL BAYRAMLAŞMA PROGRAMI DÜZENLENDİ

Safranbolu Belediyesinde, Kurban Bayramı dolayısıyla geleneksel bayramlaşma programı gerçekleştirildi.

Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse, bayram öncesi son mesai gününde belediye personeliyle bir araya gelerek çalışanların ve ailelerinin bayramını kutladı. Belediye hizmet binasında düzenlenen programa Belediye Başkan Yardımcıları Taner Timar, Kemal Akgül ve Kurtuluş Çavuş ile birim müdürleri ve belediye çalışanları katıldı.

Programda konuşan Belediye Başkanı Elif Köse, Safranbolu’nun gelişimi ve güzelleşmesi için gece gündüz demeden fedakarca çalışan tüm personele teşekkür etti.

Köse, bayramlaşma merasiminde yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi:

“Kurban Bayramı’nı karşılamaya hazırlanırken, kentimiz için emek veren mesai arkadaşlarımızla bayramlaşma programında bir araya geldik. Safranbolu’muza değer katan çalışma arkadaşlarımıza emekleri için teşekkür ediyor; kendilerine ve ailelerine sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir Kurban Bayramı diliyoruz.”

Başkan Köse ve başkan yardımcıları, belediye personeliyle tek tek tokalaşarak bayramlaştı. Program, iyi dileklerin sunulması ve hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin