Karabük Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından Hasan Doğan Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğünde kalan çocuklar için piknik programı düzenlendi.
Karabük Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı kuruluşlardan Hasan Doğan Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğünde kalan çocukların tatil dönemini verimli ve okul öncesi moral motivasyonları yükseltmek amacıyla Bolu Gölcük’te Hasan Doğan Çocuk Evleri Sitesi Müdürü Mustafa Tosunoğlu başkanlığında personel ve 14 çocukla bir piknik organizasyonu gerçekleştirildi.
Hasan Doğan Çocuk Evleri Sitesinde kalan çocuklar voleybol oynayarak enerjilerini boşaltırken bisiklet turlarıyla doğanın tadını doyasıya çıkardı.
Çocuklar güzel anılar bıraktıkları bu gün için başta Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Galip Sökmen olmak üzere kuruluş müdürü ve personellerine teşekkür etti.


Çocuklara Gölcük’te moral pikniği
OĞUZ SAVCI ANKARA’YA ATANDI! YENİ ADLİYE BİNASININ KARABÜK’E KAZANDIRILMASINDA BÜYÜK EMEKLERİ VARDI…
Karabük’ün yakından tanıdığı cezaevi ve basın savcılığı görevini yürüten, Karabük Cumhuriyet Başsavcı Vekili/Cumhuriyet Savcısı Oğuz Yılmaz, bugün yayımlanan 2026 yılı Adli ve İdari Yargı Ana Kararnamesi ile Ankara Cumhuriyet Savcısı ve olarak atandı.
Karabük’te görev yaptığı süre boyunca Karabük Adliyesinin gelişimine büyük katkı sağlayan, ihalesi tamamlanan yeni Karabük Adliye binasının şehre kazandırılmasında büyük pay sahibi olan Cumhuriyet Savcısı Oğuz Yılmaz, terfi niteliğinde bir atama ile Ankara Cumhuriyet Savcılığına atandı.
Geçtiğimiz aylarda kaleme aldığı “Türk Ceza Kanununun Uzayda İşlenen Suçlara Uygulanabilirliği” adlı kitabı ve hukuk alanındaki makaleleri ile başarılı çalışmalara da imza atan Savcı Yılmaz’ın, Ankara’ya atanması görev yaptığı Karabük Adliyesinde büyük üzüntü yarattı.
Karabük’e yapmış olduğu hizmetlerden ve emeklerinden dolayı Cumhuriyet Savcısı Oğuz Yılmaz’a teşekkür eder, Ankara Cumhuriyet Savcılığı görevinde başarılar dileriz.

