Karabük Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından Hasan Doğan Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğünde kalan çocuklar için piknik programı düzenlendi.
Karabük Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı kuruluşlardan Hasan Doğan Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğünde kalan çocukların tatil dönemini verimli ve okul öncesi moral motivasyonları yükseltmek amacıyla Bolu Gölcük’te Hasan Doğan Çocuk Evleri Sitesi Müdürü Mustafa Tosunoğlu başkanlığında personel ve 14 çocukla bir piknik organizasyonu gerçekleştirildi.
Hasan Doğan Çocuk Evleri Sitesinde kalan çocuklar voleybol oynayarak enerjilerini boşaltırken bisiklet turlarıyla doğanın tadını doyasıya çıkardı.
Çocuklar güzel anılar bıraktıkları bu gün için başta Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Galip Sökmen olmak üzere kuruluş müdürü ve personellerine teşekkür etti.


Çocuklara Gölcük’te moral pikniği
Samsun’da silahlı saldırı düzenlenen iş yerinde kimyasal sızıntı
SAMSUN (İHA) – Samsun’da bir geri dönüşüm firmasına silahlı saldırı düzenlendi. Saldırı sonrası iş yerinde kimyasal sızıntı meydana gelirken, kimyasal sızıntıdan hafif şekilde etkilenen 6 polis, kaldırıldıkları hastanede yapılan müdahalenin ardından taburcu edildi.
Tekkeköy ilçesi 19 Mayıs Sanayi Sitesi’nde bulunan bir geri dönüşüm tesisinde meydana gelen olayda, U.G.’nin, komşu iş yerinde faaliyet gösteren O.K.’ya ait geri dönüşüm tesisine silahla ateş ettiği iddia edildi. Açılan ateş sonucu iş yerinde bulunan solvent ve tiner dolu 1 tonluk 4 depo zarar görürken depoların delinmesi nedeniyle kimyasal maddelerin iş yeri içerisine sızması sonucu olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. 19 Mayıs Sanayi Sitesi’ne bağlanan tüm yollarda polis ekipleri önlem alarak, sanayiye giriş çıkışları kapattı.
İhbar üzerine bölgeye gelen polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Olayda kullanıldığı değerlendirilen tüfek ele geçirilirken, olayın ardından araçla bölgeden ayrılan U.G. ise Canik ilçesinde polis ekiplerince yakalandı. Öte yandan olayın mülk sahibi ile kiracı arasında yaşanan anlaşmazlık sonucu meydana geldiği öne sürüldü.
Kimyasal sızıntının kontrol altına alınması amacıyla olay yerine sevk edilen Samsun Büyükşehir Belediyesi itfaiyesi, AFAD, ve sağlık ekiplerinin çalışmaları sürerken, kimyasal sızıntıdan hafif şekilde etkilenen 6 polis, kaldırıldıkları hastanede yapılan müdahalenin ardından taburcu edildi.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.


