Karabük Belediyesi Atatürk Mahallesi Toplumsal Ömür Merkezi öğrencileri, Yaşlılar Haftası çerçevesinde manalı bir aktifliğe imza attı.
Öğretmen Perihan Özbek’in rehberliğinde, öğrenciler yaşlılarla bir ortaya gelerek unutulmaz bir gün geçirdi.
Yaşlılar Haftası’na özel olarak hazırlanan dekorlar ve kostümlerle süslenen aktiflikte, öğrenciler büyükleriyle keyifli vakit geçirirken, sevgi, hürmet ve vefa hisleri ön plana çıktı. Aktiflik, iştirakçilere duygusal anlar yaşatırken, jenerasyonlar ortasındaki bağın güçlenmesine katkı sağladı.
Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, etkinlik hakkında yaptığı değerlendirmede, “Toplumun hafızası olan büyüklerimizi hatırlamak, onlarla vakit geçirmek hem insani hem de kültürel bir vazifedir. Bu manalı haftada çocuklarımızla büyüklerimizi bir ortaya getirerek, nesiller ortasında güçlü bir gönül köprüsü kurulmasına vesile olduk. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Etkinlik, Karabük’te yaşlılara duyulan hürmet ve sevginin somut bir örneği olarak büyük beğeni topladı.


Çocuklar yaşlıların yerine geçti
Thorsten Fink: “Böyle bir kulübün parçası olduğum için çok mutluyum”
SAMSUN (İHA) – Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, Göztepe maçının ardından, sezonu güzel bir galibiyetle bitirdiklerini ve bu kulübün bir parçası olduğu için mutlu olduğunu söyledi.
Trendyol Süper Lig’in son haftasında Samsunspor, sahasında Göztepe’yi 3-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, mücadeleyi değerlendirdi. Kazandıkları için mutlu olduklarını dile getiren Fink, “Bugün çok şey oldu. Sezonu tamamladık. Harika bir sonuç ve çok iyi performansla sezonu tamamladık. Topa sahip olmada ve geçiş oyununda ekili olduğumuzu gösterdik. Herhangi bir iddiamız olmadan oynadık. Gol yemeden maçı tamamlamak da sevindirici. Sezonu artı averajla bitirdik. Takımın sezon genelindeki performansı, iyi başladı, sonrasında düşüşe geçti ve şimdi de harika bir takıma sahip olduğumuzu gösteriyoruz. Bizden ayrılacak hoca ve oyuncular var. Bazı oyuncular ayrılacak, bazıları ayrılmak isteyecek. Transfer dönemi geliyor, oyuncularımıza teklifler gelecek. Ayrılacak oyuncularımıza ve teknik ekibimize şükranlarımızı sunuyorum. İyi bir takım olduğumuzu gösterdik. Böyle bir kulübün parçası olduğum için çok mutluyum. Ayrılıklar sonrası hangi oyuncuları alacağımıza karar vereceğiz. Gelecek oyuncularla alakalı çalışmalarımızı yapacağız” dedi.

