karabuk
İmsak 06:04
Güneş 07:29
Öğle 13:08
İkindi 16:07
Akşam 18:37
Yatsı 19:57
İmsaka kalan son --:--
Namaz Vakitleri
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Temmuz, 2024 15:59 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Çocuklar spor okullarında kendilerini geliştiriyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 81 ilde uygulanan GSB Spor Okulları, Karabük’te yoğun katılımla devam ediyor. Gençlerin sporla tanışmasını ve sağlıklı bir yaşam tarzı benimsemelerini sağlamak amacıyla düzenlenen program, bu yıl da büyük ilgi görüyor. Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen GSB Spor Okulları, yüzme basketbol, voleybol, hentbol, futbol, cimnastik, tenis, masa tenisi, taekwondo, judo, halter, boks, eskrim, güreş gibi spor branşları uzman eğitmenler eşliğinde gerçekleştiriliyor. Spor okullarına katılan gençler, hem sportif yeteneklerini geliştirme fırsatı buluyor hem de sosyal becerilerini arttırıyor. Başarılı performans sergileyen sporcular, yıl boyunca düzenli olarak branş antrenmanlarına devam ederek hem fiziksel hem de zihinsel açıdan kendilerini geliştirmeyi sürdürüyor. Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, "GSB Spor Okulları, gençlerimizin fiziksel gelişimlerine katkıda bulunmanın yanı sıra, takım ruhunu ve disiplin anlayışını da kazandırıyor. Yoğun katılım, gençlerimizin sporun önemini anladığını gösteriyor. Spor dolu bir yaz geçirmek isteyen gençler için kayıtlar devam ediyor. GSB Spor Okulları’na katılmak isteyenler, Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün resmi sosyal medya hesaplarından detaylı bilgilere ulaşabilirler” dedi.
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Şubat, 2026 20:30 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Boluspor – İstanbulspor maçının ardından

Trendyol 1. Lig’in 27. haftasında oynanan Boluspor-İstanbulspor maçının ardından iki takımın teknik direktörleri açıklamalarda bulundu.
Trendyol 1. Lig’in 27. haftasında Boluspor sahasında mücadele ettiği İstanbulspor’a 1-0’lık skorla mağlup oldu. Maçın ardından iki takımın teknik direktörleri, basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Play-off grubuna girmek için ellerinden geleni yapacaklarını ifade eden Boluspor Teknik Direktörü Suat Kaya, "7 günde 3. maç. Biraz sakatlıklar, biraz da kart cezalıları, bu bizi yordu. Özellikle 75’ten sonra bu yorgunluk bayağı bindi. Maça iyi başladık fakat ilk gol pozisyonunu rakibe verdik. 45 dakika dengeli geçti. Sabırlı oynadık. İkinci yarıda çok istedik, pozisyonlar da bulduk. Doğan Can’ın sakatlığı, onu hiç kullanamadık. Önümüzdeki hafta iyi bir dinlenmeyle, rakibe iyi çalışarak bu işten çıkış sağlamamız lazım. Ben oyuncularıma güveniyorum. Ufak tefek sorunlarımız var ama bunların arkasına sığınmıyorum. Play-off grubunun içine girmek için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

İlyas Öztürk: "Çok mutluyuz"
Galip geldikleri için mutlu olduklarını ifade eden İstanbulspor Teknik Sorumlusu İlyas Öztürk, "Biz İstanbulspor’a Barış Kaan hocamızla birlikte geldiğimiz günden itibaren, 12 haftadır farklı farklı rakiplere göre formasyon ve farklı oyun, rakibe göre farklı oyun felsefeleriyle maçlara çıktık. Zaman zaman saha içi defansif duruşumuzu da rakiplerin konumlamasına göre yaptık. Maçı kazandık ama biz şunu söyleyeyim; sonradan oyuna aldığımız oyuncular normal 11 oyuncularımızdı. Biz rakibin 60’tan sonra yorulacağını bildiğimiz için, onları 60’tan sonra oyuna alıp ve golü bulup maçı kazandık. Çok mutluyuz. Oyuncularımızı kutluyoruz. Bundan sonraki süreçte de Iğdır maçının hazırlıklarımızı sürdüreceğiz" dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin