Safranbolu ilçesinde “Çocuklar İçin Göz Hakkı Manavı” uygulaması faaliyete geçti.
Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’nin öncüsü olduğu Safranbolu Perşembe Pazarı’nda Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı çalışmalarını sürdüren Hayır Çarşısı personeli tarafından kurulan ‘Göz Hakkı Manavı’nda pazara çıkan ya da ihtiyaç sahibi olan ailelerin çocuklarına çeşitli meyveler veriliyor.
Standın ilk gününde meyve dağıtımına katılan Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, “Safranbolu Belediyesi olarak çocuklarımızın tüm meyvelerden tatması gerektiğini düşünerek böyle bir stant oluşturduk. Bunu çalışmayı ilk olarak ilçemizin en büyük pazarı olan Perşembe Pazarı’nda gerçekleştiriyoruz” dedi.
Safranbolu Belediyesi olarak geleceğin büyükleri çocuklar için çeşitli projeler ürettiklerini ve bundan sonra da üretmeye devam edeceklerini kaydeden Başkan Köse, “Bulunduğumuz her platformda şahsıma ve ekip arkadaşlarıma gösterilen ilgiye de ayrıca teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Göz Hakkı Manavına dileyen vatandaşlarımızın katkı sağlayabileceği bildirildi. (Halil Kızılyer)


Çocuklar İçin Göz Hakkı Manavı Kuruldu
Doktorlar mangal şenliğinde buluştu
Karadeniz Ereğli’de faaliyet gösteren Anadolu Hastanesi’nin geleneksel hale getirdiği mangal şenliği, Köseağzı mevkisinde gerçekleştirildi. Hastane yönetimi ve doktorların katıldığı etkinlikte katılımcılar yoğun çalışma temposuna kısa bir ara vererek moral depoladı.
Samimi bir atmosferde gerçekleşen organizasyonda doktorlar ve yönetim kadrosu bir araya gelerek sohbet etme ve kaynaşma fırsatı buldu. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği etkinlikte katılımcılar keyifli anlar yaşadı.
Genel Müdür Dr. Evrim Balbaloğlu, etkinliğin önemine değinerek, “Sağlık hizmetlerinde başarının temelinde güçlü bir ekip ruhu yatıyor. Doktorlarımız ve yönetim kadromuzla bir araya geldiğimiz bu tür organizasyonlar, hem moral ve motivasyonumuzu artırıyor hem de çalışma arkadaşlarımız arasındaki iletişimi ve dayanışmayı güçlendiriyor. Yoğun çalışma temposu içerisinde bir araya gelerek güzel vakit geçirmek, kurumsal bağlarımızı daha da kuvvetlendiriyor. Bu tür etkinlikleri yalnızca geleneksel bir buluşma olarak değil, ekip ruhunu canlı tutan önemli organizasyonlar olarak görüyoruz. Bundan sonraki süreçte de bu tür etkinlikleri sık sık düzenleyerek bir araya gelmeye devam edeceğiz” dedi.
Etkinlik gün boyunca devam ederken, katılımcılar hem güzel havanın hem de birlikte vakit geçirmenin keyfini yaşadı.


