Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
01 Temmuz, 2022 15:28 tarihinde yayınlandı
0

Çocuklar İçin Göz Hakkı Manavı Kuruldu

Safranbolu ilçesinde “Çocuklar İçin Göz Hakkı Manavı” uygulaması faaliyete geçti.
Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’nin öncüsü olduğu Safranbolu Perşembe Pazarı’nda Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı çalışmalarını sürdüren Hayır Çarşısı personeli tarafından kurulan ‘Göz Hakkı Manavı’nda pazara çıkan ya da ihtiyaç sahibi olan ailelerin çocuklarına çeşitli meyveler veriliyor.
Standın ilk gününde meyve dağıtımına katılan Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, “Safranbolu Belediyesi olarak çocuklarımızın tüm meyvelerden tatması gerektiğini düşünerek böyle bir stant oluşturduk. Bunu çalışmayı ilk olarak ilçemizin en büyük pazarı olan Perşembe Pazarı’nda gerçekleştiriyoruz” dedi.
Safranbolu Belediyesi olarak geleceğin büyükleri çocuklar için çeşitli projeler ürettiklerini ve bundan sonra da üretmeye devam edeceklerini kaydeden Başkan Köse, “Bulunduğumuz her platformda şahsıma ve ekip arkadaşlarıma gösterilen ilgiye de ayrıca teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Göz Hakkı Manavına dileyen vatandaşlarımızın katkı sağlayabileceği bildirildi. (Halil Kızılyer)

Bizi sosyal medyadan takip edin
alaplida saganak ulasimi felc etti iEHq3uVt
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Mayıs, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Alaplı’da sağanak ulaşımı felç etti

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde etkili olan sağanak yağış, Zonguldak-İstanbul kara yolunda ulaşımı olumsuz etkiledi.

Sabah saatlerinde başlayan ve giderek şiddetini artıran yağış sonrası, özellikle duble yol köprü güzergâhında su birikintileri oluştu. Yolda ilerlemekte zorlanan sürücüler nedeniyle trafik zaman zaman durma noktasına gelirken, bazı araçlar suyla kaplanan bölgede mahsur kaldı.

Sağanak yağışın etkisiyle Alaplı-Akçakoca istikametindeki kara yolunun bazı bölümleri kısa sürede sular altında kaldı. Araç sürücüleri ilerlemekte güçlük çekerken, bölgede uzun araç kuyrukları oluştu. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen Alaplı İtfaiye ekipleri, yolda güvenlik önlemleri alarak su tahliye çalışması başlattı. Ekiplerin, yolun yeniden güvenli şekilde ulaşıma açılması için çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin