Reklam
Reklam

Çocuk şenliğinde pamuk şekeri izdihamı

Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Eylül, 2023 08:12 tarihinde yayınlandı
0

Bartın’da gerçekleştirilen çocuk şenliğinde birinci defa yakından kukla gören çocuklar, Ankara havası oynayan kuklaya güç anlar yaşatırken, alanda dağıtılan pamuk şekerine atak edince izdihama neden oldu.

Bartın belediyesi tarafından bu yılki çocuk şenliği renkli imajlara sahne oldu. Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen şenliklerde, çuval yarışı, halat çekme üzere çeşitli nostaljik oyunları oynayarak, dans etme fırsatı buldu. Yaz tatili öncesinde gönüllerince oynayan, dans eden ve armağanlar dağıtılan çocuklar enteresan imajlara neden oldu.

Başkana ağır ilgi

Çocuklar aktiflik alanına gelen Bartın Belediye Lideri Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu’na ağır ilgi gösterdi. Kimi çocuklar Lider Fırıncıoğlu’nun boynuna sarılıp, öperken kemi de fotoğraf çekti. Kimi çocuklar ise konuşmak için sahneye çıkan belediye lideri Fırıncıoğluna hangi kadrosu tuttuğunu sordu.

Kuklanın sıkıntı anları

Çocuklar Lider Fırıncıoğlu’nun yanı sıra sahnelenen kukla gösterisine de ilgi gösterdi. Ankara havaları oynayan “Ankara Murtaza” isimli kuklanın gösterisinde ise çocuklar birinci kere bu kadar yakından kukla görmenin heyecanını yaşadı. Çocuklar merakını ise kuklaya dokunarak gidermek istedi. Kuklanın dans gösterisi esnasında kimi çocuklar kuklanın kollarından kimileri ise ayaklarından tutmak istedi. Çocukların ilgisi nedeniyle bir orta kuklanın baş kısmını denetim eden ip koptu. Kopuk iple devam eden şov bir müddet sona bitirildi.

Başkan Fırıncıoğlu’na torun sürprizi

Konuşmak için çocuklarla birlikte sahneye çıkan Belediye Lideri Fırıncıoğlu, çocukların ortasında torununu da gördü. Torunu ile ilgilenen ve kucağına alan Lider Fırıncıoğlu, yaptığı konuşmada ise, “Allah çocuklarımızın en hoş günlerini görmeyi de ailelerine nasip etsin. İyi evlatlar olarak büyüsünler. Vatanımıza, milletimize sahip çıkan çocuklar yetiştirmeyi hepimize nasip etsin. Her şey gönlünüzce olsun” dedi.

Pamuk şeker izdihamı

Etkinlikte Belediye Lideri Fahri Fırıncıoğlu ve belediye yetkilileri tarafından alandaki çocuklara pamuk şekeri dağıtıldı. Pamuk şekeri dağıtıldığını fark eden çocuklar kısa müddette standın etrafını sararak izdihama neden oldu. Pamuk şekeri almak için yarışan çocuklar, zabıta takımları ve belediye yetkilerin ortaya girmesi ile birbirlerini ezmesinin önüne geçildi. Aktiflik akşam saatlerine kadar devam etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Rektör Özölçer Dünya Şampiyonu Basancı’yı kabul etti

rektor ozolcer dunya sampiyonu basanciyi kabul etti tLIZQiZc
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Haziran, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEUN) Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, FISU Dünya Üniversiteler Combat Sporları Şampiyonası’nda dünya şampiyonu olarak Türkiye’ye büyük bir gurur yaşatan millî sporcu ve BEUN Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi Sude Nur Basancı’yı kabul etti.

8-13 Haziran 2026 tarihleri arasında dünyanın farklı ülkelerinden başarılı sporcuların mücadele ettiği organizasyonda Muaythai branşında ringe çıkan millî sporcu Sude Nur Basancı, şampiyonluk yolunda güçlü rakiplerini yenerek altın madalyanın sahibi oldu.

Uluslararası arenada elde ettiği tarihi başarının ardından Rektörlük makamında gerçekleştirilen ziyarette, Rektör Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, dünya şampiyonu Sude Nur Basancı ile başarı yolculuğu ve şampiyona süreci hakkında bilgi aldı. Rektör Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, göstermiş olduğu üstün performans ve kazandığı dünya şampiyonluğu dolayısıyla Basancı’yı tebrik ederek teşekkür belgesi ile Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesinin kuruluş yılı olan 1924’ü ve kuruluş adı Maden Mühendislik Mektebini simgeleyen özel plaketi de başarılı sporcuya hediye etti.

Rektör Özölçer’den Dünya Şampiyonuna tebrik ve plaket

Rektör Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, ziyaret kapsamında yaptığı konuşmada şu ifadeleri dile getirdi:

“Üniversitemizin ve ülkemizin adını uluslararası alanda gururla duyuran sevgili öğrencimiz Sude Nur Basancı’yı yürekten kutluyorum. Dünya şampiyonluğu gibi son derece önemli bir başarıya ulaşmak büyük emek, disiplin ve kararlılık gerektirir. Sude Nur’un daha önce de elde ettiği dünya, Avrupa ve Türkiye şampiyonluklarındaki dereceler; azmin, inancın ve sistemli çalışmanın da en güzel örneklerinden biridir.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi olarak öğrencilerimizin akademik başarılarının yanında sportif, kültürel ve sosyal alanlarda da en iyi şekilde yetişmelerini önemsiyoruz. Sude Nur Basancı, kazandığı altın madalya ile hem ülkemize hem de üniversitemize yeniden büyük bir sevinç yaşatmıştır. Sevgili öğrencimizi, değerli antrenörlerini, Spor Bilimleri Fakültemizin kıymetli akademisyenlerini ve bu başarıda emeği bulunan herkesi gönülden tebrik ediyor; değerli öğrencimize spor kariyerinde ve yükseköğrenim hayatında başarılarının artarak devam etmesini diliyorum.”

Ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin