Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Ağustos, 2023 00:28 tarihinde yayınlandı
0

CK Güç Çamlıbel Elektrik’ten Memleketler arası Yenilenebilir Güç Sertifikası

ck guc camlibel elektrikten memleketler arasi yenilenebilir guc sertifikasi 0 7XOzh53l
CK Güç Çamlıbel Elektrik, Memleketler arası Yenilenebilir Güç Sertifikası’nı (I-REC) Tokat’ta yaygınlaştırıyor.

Dünyanın geleceğini tehdit eden iklim değişikliğinin tesirleri her geçen gün daha çok hissedilirken sürdürülebilir bir geleceğe takviye olmak isteyen şirketlerin sayısı da artıyor. Tabiat ve etraf dostu uygulamaları ile dikkat çeken Tokat’ın birinci beş yıldızlı otellerinden birisi Tokat da tükettiği elektriğin yenilenebilir güç kaynaklarından üretildiğini belgelemek üzere CK Güç Çamlıbel Elektrik aracılığı ile Memleketler arası Yenilenebilir Güç Sertifikası’nın (I-REC) sahibi oldu.

“Sürdürülebilirlik siyasetlere dayanak vermekten büyük memnunluk duyuyoruz”

Dünya genelinde yatırım, üretim ve tüketimde yenilenebilir güç kaynaklarının hissesinin arttığına dikkat çeken CK Güç Çamlıbel Elektrik Genel Müdürü Muharrem Bülbül, “Türkiye’de güç bölümünün öncü şirketi olarak biz de yenilenebilir güce geçişe takviye olacak çalışmalara yük vermiş durumdayız. Bu kapsamda etraf dostu elektrik tedarik etmek isteyen tüm müşterilerimizin “Uluslararası Yenilenebilir Güç Sertifikası” (I-REC /International Renewable Energy Certificate) almalarına aracılık ediyoruz. Bu süreçte müşterilerimizin yanında yer alarak çevresel sürdürülebilirlik siyasetlerine dayanak vermekten büyük memnunluk duyuyoruz. I-REC dokümanı alarak elektrik tüketimini yeşil güçten karşılayacağını belgeleyen Dedeman Tokat Otel idaresini de attıkları bu kıymetli adım için gönülden kutlarım. Turizm ve konaklama dalında tüketicilerin yenilenebilir güç kaynaklarının kullanımına yönelik hassasiyetinin arttığı bu devirde elde ettikleri bu sertifikanın kendilerine değerli avantajlar sağlayacağına inanıyorum” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
karabukte uyusturucu operasyonu 7 supheli adliyeye sevk edildi umfXEkfS
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Mayıs, 2026 20:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te uyuşturucu operasyonu: 7 şüpheli adliyeye sevk edildi

Karabük’te jandarma ekiplerince düzenlenen 3 ayrı uyuşturucu operasyonunda 7 şüpheli gözaltına alındı.

Karabük Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince 13-16 Mayıs 2026 tarihleri arasında Karabük merkezde gerçekleştirilen 3 ayrı operasyonda şüphelilerin üzerlerinde ve ikametlerinde arama yapıldı. Yapılan aramalarda 170 adet sentetik ecza, 1 gram metamfetamin, 2 adet amfetamin emdirilmiş peçete ile 3 adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi.

Gözaltına alınan 7 şüpheli, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin