Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Ağustos, 2023 00:28 tarihinde yayınlandı
0

CK Güç Çamlıbel Elektrik’ten Memleketler arası Yenilenebilir Güç Sertifikası

ck guc camlibel elektrikten memleketler arasi yenilenebilir guc sertifikasi 0 7XOzh53l
CK Güç Çamlıbel Elektrik, Memleketler arası Yenilenebilir Güç Sertifikası’nı (I-REC) Tokat’ta yaygınlaştırıyor.

Dünyanın geleceğini tehdit eden iklim değişikliğinin tesirleri her geçen gün daha çok hissedilirken sürdürülebilir bir geleceğe takviye olmak isteyen şirketlerin sayısı da artıyor. Tabiat ve etraf dostu uygulamaları ile dikkat çeken Tokat’ın birinci beş yıldızlı otellerinden birisi Tokat da tükettiği elektriğin yenilenebilir güç kaynaklarından üretildiğini belgelemek üzere CK Güç Çamlıbel Elektrik aracılığı ile Memleketler arası Yenilenebilir Güç Sertifikası’nın (I-REC) sahibi oldu.

“Sürdürülebilirlik siyasetlere dayanak vermekten büyük memnunluk duyuyoruz”

Dünya genelinde yatırım, üretim ve tüketimde yenilenebilir güç kaynaklarının hissesinin arttığına dikkat çeken CK Güç Çamlıbel Elektrik Genel Müdürü Muharrem Bülbül, “Türkiye’de güç bölümünün öncü şirketi olarak biz de yenilenebilir güce geçişe takviye olacak çalışmalara yük vermiş durumdayız. Bu kapsamda etraf dostu elektrik tedarik etmek isteyen tüm müşterilerimizin “Uluslararası Yenilenebilir Güç Sertifikası” (I-REC /International Renewable Energy Certificate) almalarına aracılık ediyoruz. Bu süreçte müşterilerimizin yanında yer alarak çevresel sürdürülebilirlik siyasetlerine dayanak vermekten büyük memnunluk duyuyoruz. I-REC dokümanı alarak elektrik tüketimini yeşil güçten karşılayacağını belgeleyen Dedeman Tokat Otel idaresini de attıkları bu kıymetli adım için gönülden kutlarım. Turizm ve konaklama dalında tüketicilerin yenilenebilir güç kaynaklarının kullanımına yönelik hassasiyetinin arttığı bu devirde elde ettikleri bu sertifikanın kendilerine değerli avantajlar sağlayacağına inanıyorum” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
5a625a42 9078 469d 8831 c93ec3b41f0c
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
08 Haziran, 2026 09:53 tarihinde yayınlandı
Yapay Zeka
Yazıyı sesli dinle
1

CHP’li Erten’in cansız bedenine ulaşıldı

Dün Yenice yolundan dönerken mola verdikleri sırada çaya düşerek kaybolan CHP Karabük İl Başkan Yardımcısı Mustafa Erten’in cansız bedenine ulaşıldı.

Olay, Karabük-Zonguldak kara yolunun Yeşilköy mevkisinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Yenice’den Karabük yönüne gitmekte olan ve içinde CHP Karabük İl Başkan Yardımcısı Mustafa Erten’in (72) bulunduğu 78 ACD 559 plakalı otomobil, yolculuk sırasında tuvalet molası verdi. Araçtan inen Erten, Filyos Çayı kenarında dengesini kaybederek yaklaşık 10 metre yükseklikten suya yuvarlandı. Akıntıya kapılan Erten, kısa sürede gözden kayboldu.

İhbar üzerine bölgeye sağlık, jandarma, AFAD, UMKE, itfaiye ve arama kurtarma ekipleri sevk edildi. Gece boyunca dere kenarında ve su üzerinde termal drone ile sürdürülen çalışmalarda Erten’e ulaşılamadı. Sabahın aydınlanmasıyla birlikte arama çalışmaları yeniden yoğunlaştırıldı.

Çaya düşen 72 yaşındaki Mustafa Erten, yaklaşık 11 saat sonra baraj kapağında ölü olarak bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin