Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Ağustos, 2023 00:28 tarihinde yayınlandı
0

CK Güç Çamlıbel Elektrik’ten Memleketler arası Yenilenebilir Güç Sertifikası

ck guc camlibel elektrikten memleketler arasi yenilenebilir guc sertifikasi 0 7XOzh53l
CK Güç Çamlıbel Elektrik, Memleketler arası Yenilenebilir Güç Sertifikası’nı (I-REC) Tokat’ta yaygınlaştırıyor.

Dünyanın geleceğini tehdit eden iklim değişikliğinin tesirleri her geçen gün daha çok hissedilirken sürdürülebilir bir geleceğe takviye olmak isteyen şirketlerin sayısı da artıyor. Tabiat ve etraf dostu uygulamaları ile dikkat çeken Tokat’ın birinci beş yıldızlı otellerinden birisi Tokat da tükettiği elektriğin yenilenebilir güç kaynaklarından üretildiğini belgelemek üzere CK Güç Çamlıbel Elektrik aracılığı ile Memleketler arası Yenilenebilir Güç Sertifikası’nın (I-REC) sahibi oldu.

“Sürdürülebilirlik siyasetlere dayanak vermekten büyük memnunluk duyuyoruz”

Dünya genelinde yatırım, üretim ve tüketimde yenilenebilir güç kaynaklarının hissesinin arttığına dikkat çeken CK Güç Çamlıbel Elektrik Genel Müdürü Muharrem Bülbül, “Türkiye’de güç bölümünün öncü şirketi olarak biz de yenilenebilir güce geçişe takviye olacak çalışmalara yük vermiş durumdayız. Bu kapsamda etraf dostu elektrik tedarik etmek isteyen tüm müşterilerimizin “Uluslararası Yenilenebilir Güç Sertifikası” (I-REC /International Renewable Energy Certificate) almalarına aracılık ediyoruz. Bu süreçte müşterilerimizin yanında yer alarak çevresel sürdürülebilirlik siyasetlerine dayanak vermekten büyük memnunluk duyuyoruz. I-REC dokümanı alarak elektrik tüketimini yeşil güçten karşılayacağını belgeleyen Dedeman Tokat Otel idaresini de attıkları bu kıymetli adım için gönülden kutlarım. Turizm ve konaklama dalında tüketicilerin yenilenebilir güç kaynaklarının kullanımına yönelik hassasiyetinin arttığı bu devirde elde ettikleri bu sertifikanın kendilerine değerli avantajlar sağlayacağına inanıyorum” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
huzurevinde cikan yangin kontrol altina alindi E3hfheUk
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Mayıs, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Huzurevinde çıkan yangın kontrol altına alındı

Düzce’de Kızılay Huzurevinde asansörden kaynaklı çıkan yangın kontrol altına alındı. Kaynaşlı Kaymakamı Kemal Sefa Gökmenoğlu, “Çok şükür bir problem yaşanmadı. Yaşlılarımızın tahliyesini yaptık. Bir kısmı ilçe devlet hastanemize bir kısmı ise Karayolları misafirhanesine gönderildi” ifadelerini kullandı.

Yangın, gece saatlerinde Kaynaşlı‘da bulunan Kızılay Akçakoca Huzurevi’nde meydana geldi. Alınan bilgilere göre asansör akülerinin bulunduğu bölgede belirlenemeyen sebeple yangın çıktı. Dumanların sardığı binayı fark eden personeller durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Düzce Belediyesi’nden 6, Kaynaşlı Belediyesi’nden ise 2 itfaiye aracı kısa süre içerisinde bölgeye sevk edildi. Olay yerine ulaşan ekipler 25’i yatalak 54 huzurevi Sakinini bulunduğu yerden çıkararak bina dışına tahliye etti. Kaynaşlı Kaymakamı Kemal Sefa Gökmenoğlu, Kaynaşlı Belediye Başkanı Efdal Altundal, Kızılay Batı Karadeniz Afet Depo Müdürü İsmail Hakkı Duru ve ilgili kurum amirleri bölgeye gelerek yangın hakkında bilgiler alırken, tahliye edilen vatandaşlarla da bir araya geldi.

“Çok şükür bir problem yaşanmadı”

Yangın ile ilgili bilgilendirmelerde bulunan Kaynaşlı Kaymakamı Kemal Sefa Gökmenoğlu, “Bu gece 01.00 sıralarında 112 Acil Çağrı Merkezimize düşen ihbar ile Düzce Belediyesi’nden 6 itfaiye aracı, Kaynaşlı Belediyesi’nden 2 itfaiye aracı yangına müdahale etmiş olup, çok şükür ki yaşlılarımızla ilgili bir problem yaşanmamıştır. Kaynaşlı Kızılay Huzurevinde hali hazırda 59 misafirimiz var. 5’i izinde olup 54 yaşlımız ilçe devlet hastanemiz, karayollarına ait kamu misafirhanesinde bu gece misafir kalacaklardır. Geçmiş olsun diyoruz. İtfaiye ekiplerinin aktardığı kadarıyla yangının çıkış nedeni asansörden kaynaklı olduğunu ifade etmekteler. Yaşlılarımız tahliyesi noktasında emniyetimiz, jandarmamız, Kaynaşlı Belediye personelimiz, sağlık teşkilatımız ve Kızılay personelimiz birlikte yardımcı oldular” dedi.

Tahliye edilen 54 kişiden 25’i Kaynaşlı Devlet Hastanesi’ne gönderilirken kalan yaşlılar ise Karayolları Misafirhanesi gönderildi. Huzur evinde yangın kontrol altına alınırken, dumanın tahliye çalışmalarına başlandı.

Konu ile ilgili ise inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin