CK Güç Çamlıbel Elektrik’ten Memleketler arası Yenilenebilir Güç Sertifikası - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Ağustos, 2023 00:28 tarihinde yayınlandı
0
0

CK Güç Çamlıbel Elektrik’ten Memleketler arası Yenilenebilir Güç Sertifikası

ck guc camlibel elektrikten memleketler arasi yenilenebilir guc sertifikasi 0 7XOzh53l
CK Güç Çamlıbel Elektrik, Memleketler arası Yenilenebilir Güç Sertifikası’nı (I-REC) Tokat’ta yaygınlaştırıyor.

Dünyanın geleceğini tehdit eden iklim değişikliğinin tesirleri her geçen gün daha çok hissedilirken sürdürülebilir bir geleceğe takviye olmak isteyen şirketlerin sayısı da artıyor. Tabiat ve etraf dostu uygulamaları ile dikkat çeken Tokat’ın birinci beş yıldızlı otellerinden birisi Tokat da tükettiği elektriğin yenilenebilir güç kaynaklarından üretildiğini belgelemek üzere CK Güç Çamlıbel Elektrik aracılığı ile Memleketler arası Yenilenebilir Güç Sertifikası’nın (I-REC) sahibi oldu.

“Sürdürülebilirlik siyasetlere dayanak vermekten büyük memnunluk duyuyoruz”

Dünya genelinde yatırım, üretim ve tüketimde yenilenebilir güç kaynaklarının hissesinin arttığına dikkat çeken CK Güç Çamlıbel Elektrik Genel Müdürü Muharrem Bülbül, “Türkiye’de güç bölümünün öncü şirketi olarak biz de yenilenebilir güce geçişe takviye olacak çalışmalara yük vermiş durumdayız. Bu kapsamda etraf dostu elektrik tedarik etmek isteyen tüm müşterilerimizin “Uluslararası Yenilenebilir Güç Sertifikası” (I-REC /International Renewable Energy Certificate) almalarına aracılık ediyoruz. Bu süreçte müşterilerimizin yanında yer alarak çevresel sürdürülebilirlik siyasetlerine dayanak vermekten büyük memnunluk duyuyoruz. I-REC dokümanı alarak elektrik tüketimini yeşil güçten karşılayacağını belgeleyen Dedeman Tokat Otel idaresini de attıkları bu kıymetli adım için gönülden kutlarım. Turizm ve konaklama dalında tüketicilerin yenilenebilir güç kaynaklarının kullanımına yönelik hassasiyetinin arttığı bu devirde elde ettikleri bu sertifikanın kendilerine değerli avantajlar sağlayacağına inanıyorum” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
toptan ali osmanlari cogaltmamiz lazim VWzGY7pa
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Nisan, 2026 16:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Toptan, “Ali Osman’ları Çoğaltmamız Lazım”

Çaycuma’da, Doç. Dr. Hikmet Yazıcı’nın Avukat Ali Osman Odabaş’ın yaşamını konu alan kitabının tanıtım toplantısı yoğun katılımla gerçekleştirildi. Çaycuma Belediyesi Çarşamba Salonu’nda düzenlendi. Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Köksal Toptan, “Cumhuriyet çok başarılı oldu ancak daha gidecek yolumuz var. Bunun için Ali Osman Odabaş’ları çoğaltmamız lazım.” dedi.

Programda konuşan yazar Hikmet Yazıcı, eserin klasik bir biyografi olmadığını belirterek, Odabaş’ın hayatının “sessizce iyilik yapmanın ve paylaşmanın” önemli bir örneği olduğunu ifade etti.

Avukat Ali Osman Odabaş ise Yolgeçen köyünden çıktığını hiç unutmadığını vurgulayarak, yıllardır kazandığını topluma geri verdiğini ve kapısını çalan kimseyi geri çevirmediğini söyledi.

Toplantıya protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş katılırken, program sonunda düzenlenen imza gününde yaklaşık 200 kitap okurlarla buluştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin